- Mamusia
Ewa z tą nauką to prawda 😁 🙃
Ewka chyba ty pytałas o stanik do karmienia i miałam wstawić linka i zapomniałam
ja mam taki biały http://www.hm.com/pl/product/00954?article=00954-D#article=00954-A
i jutro mama jedzie kupić mi drugi czarny i były jeszcze brązowe/beżowe - bardzo wygodny, mięciutki, delikatna mikrofibra i ładnie podtrzymuje i zbiera biust 🙂
Ewa ja teraz po porodzie też leżałam na 4 oddziale pokój 213 🙂 i babeczki fantastyczne 🙂 lekarze również
neverlosehope napisał(a):Ewa ja teraz po porodzie też leżałam na 4 oddziale pokój 213 🙂 i babeczki fantastyczne 🙂 lekarze również
Ja byłam w 211 🙂 Słyszałam, że to podobno najlepszy oddział na Polnej tylko szefowa mnie tam przerażała.
Hejka 🙂
Ja dzisiaj pospałam prawie do 10, z resztą jak co dzień ostatnio 🙂 Noce ciężkie to potem rano odsypiam
Daga jakbym miała pewność, ze porod będe miała taki jak Twój albo Joli to na pewno chciałabym rodzic naturalnie... Moze to nieładnie z mojej strony ale zazdroszczę Wam ☺️
Rekomendowane odpowiedzi
sloneczna627
Ostatnim razem kazała leżeć do końca 38tc- tak dla pewności.
Beata- całkowicie się z Tobą zgadzam - spróbować nie zaszkodzi 😁 I w końcu po wielu próbach udało mi się tak ładnie zacytować fragmenty jak Tobie 🙂 ehhh człowiek to się jednak całe życie uczy.