Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2014 | Forum dla mam

Donna30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

danusia1985 napisał(a):
ja bym zjadla kebaba- takiego z ostrym sosem 😜

aaaaa.... nic nie mów 😞 bo zaraz pojadę :P

Nikodem bardzo ładne imię (Mam w pracy takiego Nikosia- fajny chłopczyk 🙂 ) i do waszego nazwiska pasuje z tego co widzę na fejsie, do mojego ciężko cokolwiek dobrać. Musi być długie ale nie dziwaczne.
Co do moich zachcianek w zasadzie na początku lutego ustapiły u mnie mega mdłości i jadłam tylko biały ser,makaron z białym serem, chleb z bialym serem. wszędzie ser, śmietana 🙂 Od mięsa miałam taki odrzut i w sumie pozostała mi tylko niechęć do mięsa z kurczaka (fuu) i ryb nie zjem. Jakichś takich napadów nie mam 🙂

• Mamusia
ze smakami to u mnie tak samo raz na słodkie raz na ostre raz na gazowane różnie 😉
zrobiłam sobie maseczke na dłonie i siedze w rękawiczkach 🙂 nie pisałam wam zrobiłyśmy z siostrą dziś kino domowe 😉 z biletami, popcornem itd. oglądałyśmy "kraina lodu" młoda po kinie poszła grzecznie spać a ja tv i czekam na Wojtka...
dziś pisała do mnie dziewczyna eskmęża że jak się jutro wyśpi po nocce to przyjedzie po Zuzie i przywiezie ją w poniedziałek... bardzo miło z jej strony zaczynam ją lubieć... 🙂 życzyła mi zdrowia i żebym dużo odpoczywała...

• Mamusia
Ja z kolei mam non stop ochotę na ostre, pikantne i na WARZYWA ! A totalnie odrzuciło mnie od mięsa, jak widzę kotleta schabowego to mnie mdli tak że o masakra !

też by mi się przydała taka maseczka na ręce.. bo mam tak suche jak nigdy.. a jakoś czasu nie mam, żeby rąk w nic nie wsadzać

• Mamusia
Ja z kolei mam non stop ochotę na ostre, pikantne i na WARZYWA ! A totalnie odrzuciło mnie od mięsa, jak widzę kotleta schabowego to mnie mdli tak że o masakra !

też by mi się przydała taka maseczka na ręce.. bo mam tak suche jak nigdy.. a jakoś czasu nie mam, żeby rąk w nic nie wsadzać

• Mamusia
polecam maseczki i peeling bielendy 😉 rewelacja
https://www.google.pl/search?q=peeling+bielenda&client=firefox-a&hs=KGK&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Ndk1U4K4Go2h7Ab_m4GwDw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=629#facrc=_&imgdii=_&imgrc=I-r03rRZombACM%253A%3BD5KMKPeOkm7nWM%3Bhttp%253A%252F%252Fbeautyflo.pl%252F779-966-thickbox%252Fbielenda-peeling-do-dloni.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fbeautyflo.pl%252F779-bielenda-peeling-do-dloni.html%3B600%3B600

https://www.google.pl/search?q=peeling+bielenda&client=firefox-a&hs=KGK&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Ndk1U4K4Go2h7Ab_m4GwDw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=629#channel=sb&q=luksusowy+kremna+d%C5%82onie+i+paznokcie+bielenda&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=xzvuGdLu0WorpM%253A%3BL1x0jxmlK2poHM%3Bhttp%253A%252F%252Fbielendaprofessional.pl%252Fwp-content%252Fuploads%252F2010%252F03%252Fluksusowy-krem-do-rak-b-kopia.png%3Bhttp%253A%252F%252Fbielendaprofessional.pl%252Fprodukty%252Fluksusowy-krem-na-dlonie-i-paznokcie%3B400%3B400
najpierw peeling a potem krem na dłonie 🙂 ręce mam jak pupcia niemowlęcia 😉

• Mamusia
o i jeszcze mam wiecznie ochote na cole i kawe ale to mam limitowane bo to kofeina.

Zuziek- wyglada na to ze, dziewczyna eks jest naprawde wporzadku!

Essence- pasowaloby do nazwiska ale nie wiem czy przekonam meza bo on chce Michała... Przy corce moje imie przewazylo, maz chcial Emilke.

• Mamusia
Dziewczyny będzie parka u mnie widziałam na usg jaja i siurka ....wiec nie będzie niespodzianki ....Po usg wszytsko ok chociaż nie możemy zobaczyć twarzy bo ciagle się odwraca i obejrzeć dokładnei serca sa 4 komory ale lekarka mowi ze chce cos więcej wiedzec ...wazy 660 g . jutro więcej napisze bo padam na twarz ....

• Mamusia
po jednej dawce magnezu to ci kochana tak od razu nie przejdzie 🙂
chociaż ja na Twoim miejscu pojechałabym do szpitala, nie wiem, może mam czasem świra na tym punkcie ale wiesz, w szpitalu Cię zbadają, zrobią usg i podadzą odpowiednie leki.

• Mamusia
Czarna gratuluje zdrowego chłopczyka. 😉 ja się dowiem dokładnie 8 kwietnia czy będzie to na 100% chłopiec. 🙂

Zuziek te Twoje bóle to juz chyba naprawde zbyt długo trwają może posłuchaj polie i jedz do szpitala a tak w razie czego 😉

• Mamusia
polie napisał(a):
kurde ja miałam tak samo, że z szyjką i maluchem wszystko dobrze tylko ten brzuch....... a masz twardy czy po prostu cie boli?

brzuch i plecy a twardy czasem nie często... pamiętam jak przy Zuzi często się stawiał teraz rzadziej...

• Mamusia
polie napisał(a):
Kobitki, kiedy zaczniecie szykować wyprawkę? Bo ja nie wiem kiedy się za to zabrać.

ja w 8 mies zaczne szykowac tzn wypiore poprasuje i pochowam bo w sumie ciuszki mam, lozeczko jest wozek przywioze koniec lipca a inne akcesoria kupi sie koncem lipca.

• Mamusia
Zuziek ja bym pojechała do szpitala na twoim miejscu i tam zostałabym to nie sa zżarty
Basia trzymam mocna kciuki ....
Witam nową mamuśkę 😘
Dzieki laski ja byłam nastawiona bardziej na kobitke kolejna Agatka cały czas wszystkim mówiłam ze będzie a teraz nie wiem jakie imie , musze wszystkie ciuszki po małej sprzedać bo mam sukieneczki , kożuszki i kurteczki sliczne ale chłopca w too nie ubiorę .Mój Kuba jest dumny jak paw ze udało mu się parkę stworzyć ....
Gdzie jest Xandi mam nadzieje ze znowu nie trafiła do szpitala????
Cob i Mph niedługo poczujecie takie kopniaki ze nie będziecie mogły się ruszac .....
Co do wyprawki ja już zaczynam od następnego tyg jak tylko przyjdą meble ....ja tarfiłam w 26 tyg do szpitala wiec teraz musze być na wszystko przygotowana .wyprasuje wszystko poukładam , powiem dla Kuby która kupkę ma zabrać w razie gdybym wcześniej wylądowała w szpitalu ....ale mysle ze już na nastepna wizyte swoje ubrania spakuje ....niech będą przygotowane....

• Mamusia
Zuziek - ja wczoraj przyjechałam na IP, bo bolało mnie podbrzusze i brzuch mi się stawiał, położyli mnie na oddział, podlaczyli pompę z fenotrenolem i mam leżeć. U mnie też mały zdrowiutki, szyjka bez zmian - zrobisz, jak uważasz, ale wydaje mi się, że ryzykujesz...

Czarna - ja w tym szpitalu chyba zamieszkam...