Skocz do zawartości

wrześnióweczki 2014 | Forum dla mam

kami0603

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witaj ecichutka 🙂 fajnie ze nas przybywa.
Ja to umieram dziewczyny od wczoraj...teraz dopiero ciut lepiej i udalo mi sie usiasc do kompa.
Na zmiane pogody jak mnie w dzien wczoraj dopadly bole glowy tak trzymaja do dzis, choc juz od godziny ciut lepiej bo wzielam apap zeby sie dluzej nie katowac.
Po za tym cycki mnie zaczely bolec i energii mi jakos ubylo :/ mam nadzieje ze to chwilowe.

• Mamusia
Hejka wszystkim brzuszkom 🙂
No i oczywiscie witam nowa mamusie 🙂 forum sie nam super rozkreca 😁
Ja dzis znow dosyc dobrze sie czuje 🙂 pogoda u nas piekna moj juz z cora na spacerku a za chwile sie zbieramy i do brata na obiad jedziemy 😁 i pewnie wrocimy wieczorkiem 🙂
Udanej i bez mdlosci i bolesci niedzieli wam zycze 😁

• Mamusia
Witajcie Kochane 🙂
Mam nadzieje że mnie pamiętacie 😉 Dadusiaa i reszta z początkowych stron forum 🙂 widzę że ciąże ładnie trwają - zazdroszczę Wam 🙂 chciałabym tutaj być z Wami ale moja Juleczka wybrała inaczej... to już ponad miesiąc jak Ją straciłam - nikomu nie życzę takie przeżycia - dopiero jak brzuch przestaje boleć powoli okrutna prawda urzeczywistnia się - ból jest przeogromny. Ale już nie zamulam - będę do Was zaglądać - bardzo jestem ciekawa jak się mają Wasze fasolki małe 🙂 Pozdrawiam Was serdecznie 🙂

• Mamusia
moniczka84 napisał(a):
Witajcie Kochane 🙂
Mam nadzieje że mnie pamiętacie 😉 Dadusiaa i reszta z początkowych stron forum 🙂 widzę że ciąże ładnie trwają - zazdroszczę Wam 🙂 chciałabym tutaj być z Wami ale moja Juleczka wybrała inaczej... to już ponad miesiąc jak Ją straciłam - nikomu nie życzę takie przeżycia - dopiero jak brzuch przestaje boleć powoli okrutna prawda urzeczywistnia się - ból jest przeogromny. Ale już nie zamulam - będę do Was zaglądać - bardzo jestem ciekawa jak się mają Wasze fasolki małe 🙂 Pozdrawiam Was serdecznie 🙂

Moniczko kochana pamiętam Cię, jeszcze nie dawno czytałam nasze forum od początku. Wiem co czujesz. Zobaczysz że odczekasz trochę, dwie miesiączki i znów będziesz mogła zajść w ciążę. Kochana dziękujemy za wsparcie

• Mamusia
zonanagazie, dzięki Wielkie będę Was tutaj obserwować 😉 a co 😁 u mnie to potrwa trochę dłużej niż dwa miesiące - niestety od 31.01 - tj dnia kiedy zaczęłam ronić - z 4 dniowa co prawda przerwą - krwawie do dzisiaj :/, wizytę u lekarza prowadzącego mam w pod koniec marca dopiero - zobaczymy co powie, będę chciała teraz troszkę dłużej poczekać z kolejną ciążą - starania zacznę ok października - najważniejsze że Wiem że mogę zajść w ciąże 😁 a za was trzymam kciuki i chwalcie się dzieciaczkami - jestem bardzo ciekawa jak rosną 😁 Buziaki

• Mamusia
Dadusia zniechęcić się? nigdy w życiu 😁 za bardzo pragnę dziecka, macierzyństwa, Kochana wolałabym ściskać teraz kibelek i mieć świadomość że dzidziuś rośnie we mnie niż mieć świadomość że nie zobaczę maleńkiej we wrześniu... ale kibicuję żeby wszystkie dolegliwości Wam ustąpiły i żebyście mogły cieszyć się tym pięknem czasem ciąży

• Mamusia
czesc laski,

ja dzis juz spoko, wczoraj maz jezdzil z cora po miescie a ja pospalam sporo po poludniu i noc tez pieknie odpoczelam i rano jak mlody Bog o szostej sie zerwalam na nogi 🙂
Mam nadzieje ze taki bol glowy co mialam przez te dwa dni juz nie wroci predko bo faszerowanie sie apapami to nic dobrego :/

zona moim zdaniem jest szansa ze to dzidzia tak Cie smyra 🙂 podobno niektore kobiety znacznie wczesniej niz w 18 tyg czuja pierwsze ruchy, tym bardziej ze przeciez dzidzia jest aktywna juz od 7 tyg takze who knows 😁

• Mamusia
ja narazie nic nie czuje ale czekam juz bardzo na to cudowne trzepotanie skrzydelkami 😁

Czesc Moniczko,
milo ze do nas zagladasz 😉 jestesmy z Toba i koniecznie pochwal sie jak zajdziesz w kolejna ciaze. Trzymam kciuki oby gladko poszlo 😁
pozdrowienia

• Mamusia
KarlositaBB jesteś trzecia osobą, która stwierdza że to możliwe, bo pozostałe 30 których o to pytałam mówią, że raczej jelita. A mnie wczoraj tak szturchnęło po kąpieli dwa razy i po jakimś czasie jeszcze raz. Normalnie takie coś gdy Mati siedziała w brzuszku poczułam koło 20 tyg. A teraz to było już. Ucieszyłam się, miło myśleć że to dzidzia.

• Mamusia
no ja z Sandi pierwsze ruchy poczulam jakos w 19 tyg.
Ale mysle ze w drugiej ciazy to powinnam tez szybciej 🙂

Tak czy inaczej te pierwsze ruchy sa magiczne ale jak sobie przypomne te przed porodem to juz nie byly mile.. w ostatnich tygodniach to mnie tak kopala córa ze myslalam ze zrobi mi dziure w brzuchu 🙂 to juz do przyjemnosci nie nalezalo choc fajnie bylo zlapac ja prawie za łokiec czy dupke 🙂

• Mamusia
Hejka 🙂
u mnie dzis znow troszke gorsze samopoczucie ale tragedii nie ma 🙂
Zona... co do ruchow malenstwa to ja ci powiem ze czasami tez mam wrazenie ze juz mnie maluch kopie 😁 ale nic nie pisalam bo ja tez myslalam ze to wlasnie jelita a nie dzidzia....ale moze faktycznie to juz to 🤪 ale by bylo fajnie 🤪

• Mamusia
Super Dudasia ze dzis troszke lepsze samopoczucie 🙂 oby tak dalej 🙂
Karlosita nie mam pojecia od czego to moze ci sie pojawiac 😞
a apropo witamin to jakie witaminy bierzecie? bo ja biore Femibion....ale nie wiem czy sa dobre czy nie...jak sadzicie?

• Mamusia
no ja narazie nie biore zadnych witamin w tabletach.
tylko kwa foliowy lykam i przy nastepnej wizycie zapytam sie gina czy juz brac witaminy.
w pierwszej ciazy bralam jakos od polowy czwartego miesiaca dopiero, nie wiem jak teraz zaleci.
Kiedys bralam Pharmaton Matruelle, zajebiste witaminy produkowane w Szwajcarii, ale nie wiem czy jeszcze jest to w aptekach dostepne, jesli tak to teraz na pewno tez je bede brala 🙂