Skocz do zawartości

wrześnióweczki 2014 | Forum dla mam

kami0603

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karolka gratulacje !!!! Super że mały taki grZeczny masz czas by się pozbierać.....
Ja CC miałam o 21.45 więc bardzo podobnie pierwszy czyli dzisiejszy dzień najgorszy więc pamiętaj jutro będzie już o wiele lepiej 🙂 😉 zdrówka dla Was !!!!!!!!! Bądź nadal taka dzielna 🙂 :*

• Mamusia
Hej! Karola gratuluję ślicznego synusia! widziałam zdjęcie na fb 🙂 słodki jest!
Ja miałam dzisiaj noc kinową miałam takie sny że hej! myślami byłam z Karolą i śniłaś mi się 🙂 ale oczywiście jak to w snach- urodziłaś Maję 🙂 hAHAHA i rano jak wstałam to pierwszą rzeczą była włączenie lapa i sprawdzenie czy aby napewno jest synuś a nie córusia 🙂 później śnił mi się mój poród.... ehhhh 🙂 miłego dnia kochane 🙂

• Mamusia
Ja zasnelam po 22h ale od 5h juz nie spie,caly wieczor myslami bylam z Karola a od rana mysle o poniedzialku ze to juz tak blisko,jem malo w ogole nie mam ochoty glowa mi peka od tych mysli...Mam juz takie jazdy ze szok....Ciesze sie ze u Karolki wszystko ok poszlo...Ja mam mega stresa nie moge na niczym sie skupic brzuch juz mnie boli od tego.... 😞
A moj m ma wszystko w du....Dzis sa wylewki i od 7rano panowie uruchomili betoniare i leja w piwnicy...W ogole ze mna nie rozmawia o porodzie no nic...Ciagle mi tylko gada co trzeba w domu zrobic.Kur...mam juz tego dosc 😠

• Mamusia
A dajcie spokój z tymi facetami.. Ja w ogóle nie będę pisać co u mnie się dzieje.
Tez się cieszę że u Karoli wszystko dobrze, Meg u Ciebie tez będzie wszystko super 🙂 przynajmniej nie będzie Cię krocze bolało.. Ja zaraz się zesram przez to szczypanie i swędzenie

• Mamusia
Karola GRATULUJĘ! 😘 😘 😘
Wczoraj byłam na urodzinkach chrześnicy. Był tam chrzestny, który jest taksówkarzem. Jak mi poopowiadał kilka taksówkowych historii, to myślałam że się posikam ze śmiechu. To jest jednak zaskakujący zawód, szczególnie z ciężarnymi klientkami 🙂 😁

• Mamusia
Ja dzisiaj wyspqna, o 10 pojechalam zrobic badania i juz mam wyniki - wszystko super a hemiglobina na Fliradix urosla mi do 13,4 hehe. Chyba sie przyznam ginowi, ze nie wykupilam recepty na żelazo;-)
Po badaniach pojechalismy do restauracji na śniadanko, na świerzym powietrzu posiedzielismy, super relaks! A jak ciężarowki, szczegolnie te na wylocie, się dziś relaksują?:-)
Czekam teraz na powrot Bartka a wieczorem spotkanie ze znajomymi. Dobry dzien sie szykuje:-)

• Mamusia
Karola ile Ci Antek zjada bo po butli wiadomo 🙂 to plus mm 🙂

Agucha ja 1 miałam Cc z braku postępu porodu a teraz lekarz powiedział że decyzję zostawia pacjentce jeśli 1 było Cc a ja świadomie od razu zdecydowałam się na Cc nie chcę czekać na naturalny wiem czym to pachnie i tego bardziej się boję niż CC ☺️ ........i wg mnie to też bezpieczniejsze dla dziecka .....ja wiem że się szybko pozbieram po CC i po CC dokładnie wiem co mnie boli.... a dla rodzących SN szacunek i poklony...... 😉 😎 bo jakoś nie czuję że dałabym radę...... ☺️