TeTetka 1 Napisano 13 Lutego 2014 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Julitka 0 Napisano 20 Września 2014 A ja musze sie wszędzie pochwalić, póki mogę bo zaraz będzie domi pora karmienia! Wreszcie wróciłyśmy i jest już po wszystkim, powiem Wam, ze o ile ciążę znosiłam bardzo źle, to poród miałam znośny. Teraz za to nie mam ani chwili spokoju...nasza niunia daje popalić! Ledwo żyję a mimo to mam tyle radości! Nie wiem, czy uda mi się szybko wrócić do formy i współżycia, zwłaszcza, że jak byłam w ciąży mąz nie był dla mnie miły inie chcę teraz mieć z nim blizszych kontaktów. Aktualnie pomaga przy dziecku i bardzo się cieszy z ojcostwa, ale cała ta sfera...to nie jest takie proste 😞Jak będę miała czas to będę zaglądać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paddingtton 0 Napisano 26 Września 2014 Niestety, czasami zdarza się i tak. Trzeba to przetrzymać, może się między Wami jeszcze ułoży - nic na siłę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BasiaA 0 Napisano 23 Października 2016 tak, ja tez po cesarce miała z mezem długą przerwę...bo bol, strach przed bólem...i jakośtak czas uciekał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksik 0 Napisano 14 Listopada 2016 Ja się strasznie bałam po porodzie bo wydawało mi się, ze będzie bolało ale maż stanął na wysokości zadania i dałam się przekonać i nie było tak strasznie 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izabela87 0 Napisano 23 Stycznia 2017 gratulacje 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach