Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Po wizycie, tym razem tylko badanie podwozia bez usg bo nie mieli w poradni pradu.
Tak jest wszystko dobrze, za miesiac kolejna wizyta. Musze brac luteine 2 razy dziennie. Magnez z wit b6 3 razy po 2 tabl na te twardniecie brzucha i mam skierowanie na glukozę. ..
polozna i lekarka w szoku ze mam juz taki wielki brzuch. Mam nadzieje ze drugi bobas sie tam nie chowa ;p

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Po wizycie, tym razem tylko badanie podwozia bez usg bo nie mieli w poradni pradu.
Tak jest wszystko dobrze, za miesiac kolejna wizyta. Musze brac luteine 2 razy dziennie. Magnez z wit b6 3 razy po 2 tabl na te twardniecie brzucha i mam skierowanie na glukozę. ..
polozna i lekarka w szoku ze mam juz taki wielki brzuch. Mam nadzieje ze drugi bobas sie tam nie chowa ;p

a luteinę ? z szyjką coś się dzieje czy tak profilaktycznie ?
może 2 dziewuszki siedzą jak taki duży 🤪

• Mamusia
Wyniki dopiero w poniedziałek na czczo 87 cukier wogole 3 razy mi z żyły krew pobierali po 2 fiolki tylko raz z palca a z młodym jak robiłam było na odwrót 3 razy z palca raz z żyły mam siniaka wielkiego od tych wkluc 🤢 ale przeżyłam juz no zobaczymy z młodym niby cukrzycy nie miałam ale wyniki na granicy normy były

• Mamusia
Hej o mówiłam ze teraz remonty to nie dla nas ja juz przeżyłam trzymaj się Asia jeszcze troszkę i będzie koniec posprzatasz i będziesz mieć spokój 😘 Pati ty się nie przenos na październik bo nie zostawimy tu Asi samej wiec tu też pisz ja też zaglądam tu i tam 🙂 mnie dziś w nocy coś słabo i nie dobrze było ale na szczęście przeszło po chwili ale myślałam że ducha wyzione 🤢 idę robić ciasto i sałatkę bo potem mam mieć gosci

• Mamusia
farby nawet nie śmierdzą więc nie jest żle ale ten burdel po to jest koszmar 🤢 dobrze że chłopina wyrozumiała i pomaga w ogarnięciu burdelu który po sobie zostawia 😉
Zapowiada się u nas na mega burzę 🤢 może coś się ochłodzi bo póki co parno jak jasna cholera 🤢

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
farby nawet nie śmierdzą więc nie jest żle ale ten burdel po to jest koszmar 🤢 dobrze że chłopina wyrozumiała i pomaga w ogarnięciu burdelu który po sobie zostawia 😉
Zapowiada się u nas na mega burzę 🤢 może coś się ochłodzi bo póki co parno jak jasna cholera 🤢

dobrze ze twój taki wyrozumiały. U nas troche popadalo i od razu lepiej.. tak chlodniej 😉

• Mamusia
hej hej zyje cukrzycy nie mam wyniki w normie 🙂 miałam tez badanie na zóltaczke i na szczescie tez brak 🙂 u nas tez pogoda fajna 25 stopni i nie smazy słonce. Pati smekte chyba mozna w ciazy moze cos zjadłas ze Cie czysci 😞 od jutra bedzie mnie wiecej bo dzis mam jeszcze siostre ale wieczorem jedzie pozdrawiam Was i dbajcie o siebie i brzuszki 😘

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Gosia super że wyniiki ok 🙂 wizytę miałaś jak Mała się miewa ?
Pati 3 dniówki panują , obyś nie załapała dziadostwa 🤢
U nas kolejny dzień z cyklu rozpierdzielona chata na maxa ale już bliżej niż dalej 🙂
miłej nocy , nogi mi wchodzą do tyłka , 😮

po smectcie mi przeszlo dzieki bogu. Musialo mi cos zaszkodzic co wczoraj zjadlam..
biedna.. nie przemeczaj sie za bardzo. Odpoczywaj dużo.
Dobranoc 😉