Skocz do zawartości

Październik 2015 | Forum dla mam

magda-d87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂 ja też spodziewam się dzieciątka w październiku. Miło mi będzie do was dołączyć. Termin na 21 października. Mam już śliczną dwuletnią dziewczynkę (marzec 2013). Pozdrawiam wszystkie mamuśki 😁

• Mamusia
Marynia witamy. 😉

Ale się rozpisalyscie. 😉

My jeszcze przed ciaza mieliśmy imiona wybrane - Tymoteusz i Michalina. Oczywistscie jak juz jestem w ciąży to co chwile jakieś nowe wpadają, z tym, ze w sumie wszystkie moje propozycje nie podobają się mojemu narzeczonemu..... Np. Antonina dla dziewczynki, a dla chłopca Wiktor (<3) i Leon. Jedyna zgodność to Lilianna, ale tutaj moja mama się burzy, ze absolutnie. 🙂 Wiec na razie, najprawdopodobniej zostanie Miśka i Tymek.

Dzisiaj idę znowu do gina, rzekomo tylko po zwolnienie - zobaczymy.

Mi tez w aplikacji na telefonie pokazie 13 tydzień.... 🙂

• Mamusia
Marynia witaj w naszym gronie 😉
Justinka ja bym stawiała na Tymka albo Marcelinkę 😉 Stanisław nie w moim klimacie,chociaż ostatnio oglądałam Małych Gigantów i tam jest taki Stasiu;p no kurcze taki słodziak ze szok;p Wagą się nie martw, ja jestem w 10 tyg i juz mam 2 kg plus;/ no kurde jak tak dalej pójdzie to mi z 20 kg przybędzie;/

Ania, Maciuś bardzo mi się podoba;p i Martynka też 😉

Ta Jadzia w ogóle do mnie nie przemawia;p Jadwiga, Jadźka... NIE, NIE, NIE 😜 Tylko nie to;p

Pauleczka, obydwa mi się podobają imiona;p i Milenka i Iga;p Mój mężuś oświadczył rano że jemu podoba się tylko Jowita;p niby ładne ale mi się źle kojarzy;p więc nie ma szans;p

My mamy pierwszą rocznicę w czerwcu;p

• Mamusia
W grupie żłobkowej Mileny jest mały LEO i jego siostra bliźniaczka LEA (Lija wołają).
Ciężko imię dla dziecka wybrać. Ja jestem Paula (nie Paulina) i jestem wdzięczna rodzicom że miałam rzadko spotykane imie. Bo jak w szkole ktoś powiedział Paula to odrazu wiedzieli o kogo chodzi :P
Jeszcze Patrycja mi się podoba 😁

• Mamusia
Leon w sumie może być kojarzy mi się z władzą osoba;-)
No mi właśnie Tymoteusz się bardzo podoba. Zobaczymy kto mieszka i w tedy juz decyzja będzie na 100%
Byłam w pracy każdy chwali ze tak ładnie wyglądam itp.Hehe... u nas w pracy ja j dwienkolezanki w sumie w podobnym czasie rodzimy;-) ja dziś będę wiercic dziurę w brzuchu swojemu by zabrał mnie na zakupy bo mam problem ze spodniami;-/

• Mamusia
Dziewczyny ja tylko na chwilke nie wytrzymała i zadzwonilam do poradni genetycznej. Po trzech godzinach Pani dr laskawie oddzwonila ale ważne że miała dla mnie dobra wiadomość: dobry wynik ryzyko z 1:123 zmalało na 1:10 000 i będę mieć dziewczynkę

• Mamusia
Ania super naprawdę. A ja dziś męża wyciągnęłam na małe zakupy i kupił mi dwie pary spodni w hm ;-)cieszę się bo moja szafa zaczyna się K urczyc hehe.. A teraz odpadły mnie potworne mdłości i leżę i się nie ruszam ;-(

• Mamusia
Ania naprawdę bardzo się cieszę że wszystko jest dobrze 😉
Mnie mdłości dopadają w południe;/ i jak jestem głodna... Rano pierwsze lecę zjeść choćby samą bułkę bo mam taki głód ze trudno go opisać;p Nigdy wcześniej tak nie miałam;p A teraz muszę praktycznie co godzinę coś mielić, choćby banana;p