Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiu specjalnie dla Ciebie 🙂 cząstka mojego świata kiedy idę na rocko 😁
a tu filmik najlepiej obrazujący jak wygląda pogo 🙂

http://www. youtube.com/watch?v=RN0kjKkgLrw&feature=related

(po "www." jest spacja bo coś tu na forum było nie tak z linkami z YT:P)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej 🙂
byłam na darmowym usg brzuszka z Mchałkiem. Wsio ok, jedynie w jelitach ma bardzo dużo gazów stąd ciągle twardy brzuszek i problemy wieczorne 😞 zalecono mi całkowitą eliminację nabiału przez miesiąc - nic, ani serów, jogurtów nic, nawet kawy z mlekiem 😞 a ja dziś na zakupach byłam i sporo serów kupiłam 😞 no ale trzeba sie poświęcić by dziecko nie cierpiało..

• Mamusie
Dacie rade narta!!! 3mam kciuki...

Kasia,jak bedzecie miec spokoj z kolkami,to na pewno latwo sie bedzie rezygnowalo z tych produktow...

Ja dzis pierwszy dzien w pracy.. i jakos bylo.. dziwnie... zlapalam sie na tym, ze nie podnosilam maluchow i powoli sie schylalam,., bo w ziazy jeste,/// 🤢 😞

• Mamusie
Sandra, no kusi mnie ten nabiał ale nie dam się złamać. Odczekam minimum te 2 tyg. jesli rzeczywiście ilość bączków zmaleje i brzuszek nie będzie taki twardy to będe wiedziała że to od tego było. Póki co dziś też były bąki i to duże, no pewnie utrzymuje się jeszcze w pokarmie ten nabiał.

• Mamusie
Ehhh zle mi dzisiaj 😞 Mama dzieciaczka jednego ode mnie z grypy, co mnie przyjmowala do szpitala, przysla dzis odebrac mloda...
I mowi: wiem co sie stalo 😞 ( bo sie pewnie dowiedziala, od kumpeli)
I wiecie co? i od tego spotkania mam taki jakis dol, ze mi sie che beczec!!!!!!! no zesz!!! Nadia pojechala do babci, Darek jeszcze nie wrocil... a ja siedze, pije kawe i odplywam myslami 😞

Dzis mam plan wziasc i pojechac autem 😁 hehe czy sie uda? 🙂 pipa ze mnie i tyle 😉

• Mamusie
sandroos napisał(a):
Ehhh zle mi dzisiaj 😞 Mama dzieciaczka jednego ode mnie z grypy, co mnie przyjmowala do szpitala, przysla dzis odebrac mloda...
I mowi: wiem co sie stalo 😞 ( bo sie pewnie dowiedziala, od kumpeli)
I wiecie co? i od tego spotkania mam taki jakis dol, ze mi sie che beczec!!!!!!! no zesz!!! Nadia pojechala do babci, Darek jeszcze nie wrocil... a ja siedze, pije kawe i odplywam myslami 😞

Dzis mam plan wziasc i pojechac autem 😁 hehe czy sie uda? 🙂 pipa ze mnie i tyle 😉

Sandra, ta kobieta nie chciała źle 😞 chciała Cię tylko pocieszyć, choć mogła zdać sobie sprawę, że to może przywołać Twoje wspomnienia.. 😞
a od kiedy masz prawko? 🙂
ja jutro mam zamiar umyć w srodku auto bo z rok je nie myłam. Wsadzę gumowe dywaniki z auta męża, przynajmniej cześciowo "maryśka" będzie z nami.. 🙃 pewnie już teraz rozkręcona jest na części 😞

• Mamusie
Kasiu, wiem, wiem, ze nie chciala..jest ginekologiem, wiec wie, ze tez jako polozna podchodze troszke inaczej...

Tylko jakos tak wszystko wrocilo....

Prawko mam od maja 2007 ☺️ 🤢

Co niedziele prosze kogos, zeby mnie z mloda na morsowanie zawiozl, a dwa autka stoja pod chata 🙂 co prawda w Corsie przeglad sie skonczyl, ale jeszcze sluzbowe jest 😁

• Mamusie
Mój za ten wypadek stracił prawko na 2 lata więc zostałam jedynym kierowcą u nas w rodzinie ;/ wszelkie wyjazdy po zakupy spadły na mnie, nie mówiąc o tym, że za rok trzeba będzie rozwieźć dzieci do złobka i przedszkola i jeszcze dupsko swoje do pracy podwieźć, będe musiała chyba o 6 już wyjeżdżać... Zawsze mąż wracając z pracy kupował jedzenie, a teraz dupa blada - dzieciaki teściom zostawiam i jadę do biedronki :>

A Nadia też już jest morsem? podziwiam ją za odwagę w zimnej wodzie się kąpać 🙂

• Mamusie
Hej.
U nas jakoś psychicznie lepiej. Z Julką cudów na razie nie ma, ale jest różnica. Zaczęła używać mięśni brzucha i kombinuje z szyjką więc już coś.
Pozatym Majka miała mega katar, ale juz lepiej i woła kupę i siku, ale jak ma pampersa na tyłku. Jak ściągnę zapomina wolać 😮 😮 😮

• Mamusie
Sandra - ah... 1000 zł ;/ + koszty holowania, parkingu itp... łącznie jakies 1700 zł..
a za auto na złomie po odliczeniu lawety dostalismy.. 100 zł ;/

Marta - dobrze że jest poprawa u Julki 🙂 a Grzesiek też zaczyna miec katar, od Michałka podłapał. Z sikaniem u nas tak samo, ale nie poddajemy sie 🙂
żadne pampersy nie pasują na niego tylko Fitti 5 z biedronki, wszystkie inne nawe dada z biedronki nie mieszczą mu się na tyłku 😮

• Mamusie
hej 🙂
w koncu mam czas cos napisac choc i teraz nie za bardzo bio Oli jest przeziebiony ma mega katar i kaszlal w nocy takim brzydkim kaszlem ehh(teraz nie kaszle) no i do zlobka go dzisiaj nie dawalam jutro tez pewnie zostanie w domu oby tylko sie nie rozchorowal..
Marta dobrze ze juz jest poprawa systematyczne cwiczenia dadza efekty napewno 🙂
Kasia az sie za glowe zlapalam az 1700 Wam wyszlo z tym autem 😲 ale kurcze az na 2 lata zabrali prawko...długo...

Biedne dzieciaczki 😘
okropne.. pamiętam jak Kubek miał z 1,5 roczku też się tak wypieniczył na własnych siuśkach.. wargę wtedy tak ciachnął, że wydawało się, że szyć trzeba będzie...

co tam mamusie? 🙂
u nas pogoda w miarę więc staramy się jeszcze na polko chodzić... ogólnie szał.. Kuba jest taki niegrzeczny, że wierzyć mi się nie chce...
no i leń się zrobił 😞 tylko by bajki oglądał..

• Mamusie
ja do pracy sie szykuje.. wczoraj bylam u lekarza i cuda niewidy...

Ogolnie na drugi dzien po temp 39C ani sladu, i oprocz miesni wszystko si i szlam do pracy, ale....
morfologie po szpita;u dopiero za 1,5 tyg, bo teraz jakas infekcja to bezsensu...
no i albo mam astme, albo silna alergie, albo nerwcie 🤢 ehhh ja obstawiam niestety za tym 3 😞( Dusi mnie tak strasznie w klatce piersiowej, ze za cholere nie moge zlapac powietrza...

• Mamusie
hej 🙂

wpadłam Wam napisac tylko, że z tym nabiałem to lipa się okazała, bo mimo, że całkowicie wykluczyłam nabiał to i tak mały miał gazy, więc stwierdziłam że nie ma sensu katować się dietą bezmleczną i po prostu będę go spozywała w małych ilościach 🙂

byliśmy wczoraj u ortopedy, wszystko ok 🙂 następna wizyta 27 grudnia 🙂

Marzena, i jak z pracą?

Sandra, kuruj się! teraz to najgorszy okres i dużo osób chorych 😞

Gosia - Oli dzielny chłopak 🙂 mój pewnie żaliłby się poł dnia że zrobił BAM 😜

Gosia2 - witamy w klubie nieznośnych dzieci - Grzesiu też bywa taki, że człowiek chce z siebei wyjść 😞

miłego dnia 😘

Kasiu ja już czasem normalnie mam ochotę nie tylko wyjść z siebie ale jeszcze trzasnąć drzwiami i nie wracać... Kuba potrafi być niesamowicie ułożonym posłusznym dzieckiem.. Ale ma takie dni, że klękajcie narody normalnie! NIc tylko podusić:P

Ale może damy radę 🙂
właśnie trzaska drzwiami 😠 😠 😠 normalnie mam ochotę mu wp...:P

wiecie co zrobić:P:P