Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
halo halo 😁
moje chore dziecko za nic w dzien mimo choroby nie chcialo spac (ja nie wiem co te Panie w zlobku robia ze on tam spi) i padlo doslownie padlo bo zasypial przy przebieraniu w pizamke o 17.45!!! goraczka go dopadla jeszcze 38.1 stopnia C i ma tak mokry kaszel ze masakra!!!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
sandroos napisał(a):
JUTRO JUZ SIE ZACZELO 🙂))

no i nadrabiam 😜 Michał padł mi spać, wstał o 7 szcześliwy ( zawsze się śmieje jak wstaje 😁 )

Marzena, pamiętam o kawce, słuchaj, a może poczekamy troszkę az będzie cieplej i poszłybysmy z dziećmi na spacer np na Jasne Błonia? tam jest duzy plac zabaw, chłopaki pobawiliby sie razem, miałybysmy ich na oku a Michał spałby sobie w wózku? 🙂 bo teraz tak szczerze mówiąc wg mnie za zimno, a nie mam pojęcia gdzie do lokalu mozna byłoby wejśc z taką gromadką..

Rozpoczełam dietę 1000 kcal 😁 tzn ponieważ karmię, zwiększyłam limit dzienny do 1300 kcal, zobaczymy czy wytrzymam 😜

Sandra, mysl pozytywnie, nie dołuj się, żadnej mi tu depresji!! tylko może lepiej nie morsuj z dzidziusiem, zeby mu tam w brzuszku zimno nie było 😉

hah, buduja koło mnie tesco, tzn jakieś 3 km autkiem będe miała do niego. Tesco mniejsze od standardowego, ale co tam, wazne że będą ptakie same promocje jak w innych sklepach. Będzie mozna zrezygnowac z lidla bo praktycznie tam nic nie ma, mały wybór tylko specyficzne lidlowskie produkty..

• Mamusie
Zrezygnowalam... 😞 Od momentu jak sie dowiedziałam o ciąży.. Wole chuchac na zimne..
A tak chcialam sie kapac w Karpaczu..Z wyjazdu nie zrezygnuje, ale kapac sie nie bede i chodzic po gorach pewnie tez nie 🙂 ale powdycham sobie powietrze 😉)

Tylko ten zielony wstretny katar.. 😞 Ale juz wytrzymam te 3 dni do wizyty... nie bede leciec do rodzinnego...
Ehhhh chce piatku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂)))

Super , ze tak blisko bedziecie mieli sklep.,. ja mam obok kamienicy od razu piotra i pawla... a jakies 5 minut pieszo Biedrone

• Mamusie
manka27 napisał(a):
Kasia no wez przestan 🙂 to wkoncu sie zobaczymy 🙂 ja siedze w domku i sie nudze naprawde, musze czasami z kims pogadac, bo zwariuje 😉 takze nic sie nie zastanawiaj, mowie serio 😉
Sandra no dawaj dawaj 😜

może przyszły tydzień? Jak Ci pasuje? dostosuję sie do Ciebie 🙂

Sandra, przykro mi 😞 co do pogrzebu to niby nic nie powinno się stać, byłam na pogrzebie w czerwcu a w sierpniu Grześ się rodził, nic sie nie stało..

przybita jestem tym porwaniem dziewczynki w Sosnowcu 😞

• Mamusie
Niom, ja bylam w tej ostatniej ciazy w takim tygodniu jak teraz na pogrzebie i zle mi sie kojarzy.. Sam stres, ktorego chcialabym uniknac...

Wuja nie widzialam i nie kontaktowalam sie chyba z 8 lat.. wiec postanowilam, ze nie pojade.. w spokojniejszej atmosfere pojade zapalic znicz...
Do tego nie wiadomo jak z pogoda ... no i lekarza mam na 16, wiec nie zdaze wrocic...

Jakos sie kloce sama ze soba, ale taka podjelam decyzje.. 😞

• Mamusie
Marzena, no to jesteśmy wstepnie umówione na przyszły tydzień 🙂 ja we wtorek prawdopodobnie jadę na szczepienie więc wtorek odpadałby..

Sandra,słuszna decyzja! teraz lepiej "chuchaj" na siebie 🙂

a co do porwania to ja wciąz o tym myśle, nie wiem po co ale ciągle mi to w głowie siedzi, że takie rzeczy się dzieją, żeby wyrwać z wózka dziecko - aż mam opory by wyjść na spacer

• Mamusie
hej 🙂
no z tym porwaniem to straszne dajcie spokoj co sie dzieje w tej Polsce...i jeszcze z ta afera z ACTA dramat!!!
Fajnie ze macie spotkanie 😁 tez bym sie wybrala na taka imprezke hehe 😁 😁
Oli wczoraj mial bal w zlobku heh byl za pirata przebrany jak dostane zdjecia to wstawie, ale dzisiaj i jutro go zostawiam w domu bo jeszcze ma troszeczke ten kaszel ...
Moj Michal w niedziele juz bedzie ale sie ciesze 🤢 juz sie doczekac nie moge... 🙂

• Mamusie
Nadusia dzisiaj tez caly dzien w zlobku, bo nie chcialam brac urlopu.. a rodzice na pogrzeb ida...
Ciekawe czy bedzie mocno plakac? 🙂 Choc znajac te pipke moja wogole 😉 Ale sie okaze...

Oooo Pirat 🙂 Nadia była ksiezniczka 😁D hehe

A to porwanie to tragedia straszna 😞( Jak dla mnie to malutka juz dawno sprzedana do adopcji, albo na handel narzadami 😞( Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic nawet , co czuje jej mama... Tragedia... a ci ludzie- brak słów... nawet ludzmi ich nazwac nie mozna.. 😞(