Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Marzena my nie mozemy znalesc mieszkania kurde wszystkie jakie patrze sa nieumeblowane... albo maja kaucje w wysokosci 3xczynsz czyli 900 euro!!! ale tak sobie pomyslelismy ze jak na 100% przedluza Michalowi umowe w marcu to wtedy wynajmiemy najwyzej takie nieumeblowane i jakies tam meble kupimy troche kasy juz mamy zaoszczedzone naszczescie 🙂
zaraz sprobuje wstawic zdjecie malego pirata 🙂

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
No pirat pierwsza klasa! 🙂

co do tej dziewczynki to myśle podobnie jak marzena, że poszła do adopcji. jej znalezienie jest znikome bo bardzo dużo takich maluszków jest, niedługo podrośnie i się zmieni 😞 na "narządy" ojej, chyba nie poszła.. kurde no 😞
ale dziwie się tym "nowym" rodzicom, ze nie mają wyrzutów sumienia, że nie wzięli pod uwagę co czują tamci rodzice. A dziewczynka pewnie przyzawyczai się do nowego domu.

dziś byłam na spacerze i z duszą na ramieniu szłam. Za mną szedł jakiś chłopak w kapturze to aż zatrzymałam sie, przyglądnełam się mu bliżej, ale przeszedł obok.. ufff

Marzena, no to środa, a godzina taka, żeby Kacperek pobył trochę w żłobku. nie wiem o której możesz już go ze żłobka zabrać, 12?

• Mamusie
On juz ktorys raz to zrobil i zlapac gnoja nie moga...

Bylam u gina wczoraj serduszko malutenkie, ale bije.. 🙂 Ale pecherzyk ciążowy jest o 2tygodnie mniejszy niz powinien.. 😞( wiec niewiadomo.. wiec znow zyje w mega stresie.. 😞( Wiyta dopiero za 4 tygodnie.. ale chyba pojde sobie za 2 tygodnie, bo obok pracy mam gina, bo ja umre do tego czasu... 😞(

Oliwer super!!!!

Moja tez nie slucha.. normalnie czasem mam dosc..

• Mamusie
hej 🙂
my bylismy wczoraj na obiedzie w restauracji, bylismy w kaskadzie, nasz kacperek wymyslil sobie ze bedziemy udawac tam ciuchcie, poustawial nas najpierw maz, pozniej ja, a na koncu on i mielismy spiewac i tak isc :P hehe. Ooo a najlepszy tekst mowi, tata, a pozniej mama zostaw mnie w spokoju 🙂 super zaczyna sie :P

• Mamusie
Sandra, no mi teściowa jako lekarz mów, żebym w taki mróz z dziecmi nie wychodziła, ale juz brzydko mówiac "pierdolca" dostaję w domu i jutro chociaż na 15 minut wyjdziemy

Marzena, to może w środę Kacperek poudaje ciuchcię, Grzesiu też lubi "jedzie ciuchcia z daleka, na nikogo nie czeka..."
mam nadzieję, że się chłopaki dogadają, bo my to na pewno hehe 😉

E srocie tak! :P
Co jakiś czas cisza na wątku i tyle:P

Kasia i Marzena udanego spotkania! bo to dzisiaj, prawda?? 🙂
Zdj wrzućcie potem jakieś 🙂

u nas dzisiaj było -27 stopni 😞 o 8 jak męża do pracy wiozłam to jeszcze -23...
chcę do wiosny! :P