Skocz do zawartości

Czerwiec 2010 | Forum dla mam

Maria_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Komsi napisał(a):
Zuziek wszyscy maja rozne pierdzielniecia mlodosci 😉 ja wyszlam zamaz za impotenta, ty zrobilas sobie tatuaz nawalona 😉 gra gitarra 😉 hehehe

Komsi, ładnie to tak Kinola obsmarowywać? 😁 😁

fakt, wszyscy mają różne pierdolnięcia młodości 😉 ja np. na swojej 18-tce skorzystałam z propozycji kolegi i zrobiłam coś, co trochę ograniczyło moją świadomość i ocenę sytuacji... i pojawił się kac moralny taki, że hej... ☺️ no ale młodym i głupim się było. A człowiek uczy się na błędach... 🙂

• Mamusie
hej mąż własnie pisał że na obchodzie lekarz muwół że rana ładnie czysto się goi teraz mieli go brać na zmianę opatrunku

ja zakupiłam ostatnio Igusi nowy kubek o taki http://allegro.pl/kubek-niekapek-lovi-360-samodzielne-picie-210-ml-i1683008283.html
przyjoł się od razu

a wczoraj dostaliśmy spóźniony prezent urodzinowy http://allegro.pl/plywajace-osmiorniczki-do-kapieli-tomy-oryginalne-i1696945427.html

a tak wogule to zapomniałam z tego wszystkiego miałam zdać relacje z urodzim, a było tak były 2 imprezy po 10 osób był gril kiełbacha mięso boczek i szaszłyki do tego 3 sałatki jajka w majonezie i tort wsztstko robiłam większe ilości i dzieliłam na 2 więc goście jedli to samo
dostałyśmy dres, książke z bajkami, pieska szczekającego, motylka do pachania, jeździk smoby, słonika do ciągnięcia, bąka, pluszową owieczke, sukienke i słoik miodu he he i książeczke o kolorach i od nas dostała lalke agatke i teraz nie ma gdzie tego wszystkiego pomieścić

• Mamusie
kurcze nie mam fotek z urodzin dopiero mają mi zgarać bo nasz aparat się zesrał i robi nptakie zdjęcia (jedno z lepszych) muszę poczekać aż mi przywiozą to się pochwale torcikiem każdy zachwalał że pyszny he he

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/1001657c.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2374/1001657c.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
kwasiek_ napisał(a):
Komsi napisał(a):
Zuziek wszyscy maja rozne pierdzielniecia mlodosci 😉 ja wyszlam zamaz za impotenta, ty zrobilas sobie tatuaz nawalona 😉 gra gitarra 😉 hehehe

Komsi, ładnie to tak Kinola obsmarowywać? 😁 😁

fakt, wszyscy mają różne pierdolnięcia młodości 😉 ja np. na swojej 18-tce skorzystałam z propozycji kolegi i zrobiłam coś, co trochę ograniczyło moją świadomość i ocenę sytuacji... i pojawił się kac moralny taki, że hej... ☺️ no ale młodym i głupim się było. A człowiek uczy się na błędach... 🙂

Kwasiek Komsi chyba chodziło o pierwszego męża :P

• Mamusie
zuziek napisał(a):

Kwasiek Komsi chyba chodziło o pierwszego męża :P

Wiem, wiem, dlatego się śmiałam 😁 ciężko byłoby Maksyma stworzyć... 😉
Komsi, a ja... nevermind 😉 wolałabym sobie tego nie przypominać 😉 wymazać z pamięci 😉
To jest jedyna rzecz, której w swoim życiu żałuję 😉

• Mamusie
hej marika jzu spi godzinke a ja spilam kawke...pranie powieszone.. kurde nie mam cebuli a nie mam jak isc do sklepu to mi pozyczy? heehe//
Bylysmy u fryzjera dzis 😁 grzecznutka byla ale i ciekawa bardzo co jej ta ciotka na glowcie robi hehe 😁
Po obiadku pewnie wybierzemy sie na basen bo jest cieplutko..

• Mamusie
Hello 🙂

Ala, u mnie ten sam niedobór więc sorki, ale ja Ci nie pożyczę 😉

Oj błędy młodości... do dzisiaj żałuje, ale mój m. nie ma o tej "przygodzie" pojęcia. A na marginesie- jak teraz na to patrze- to jak można było być tak lekkomyślnym?!

U nas dzisiaj nareszcie pięknie świeci słonko 🙂 z rana pojechałyśmy do sklepu (zajęło nam to bagatela godzinę), potem obiadek (robiłam zapiekankę makaronową) troszkę makaronu miałam zostawić Marysi i co zapomniałam. Więc dziecko płacze mi z głodu a ja dopiero nastawiam jej makaron- masakra. Co by było weselej... wyciągam już zapiekaneczkę, zaczynam nakładać na talerz i co? zapomniałam wyjąć mięso mielone z zamrażalnika i dodać je do obiadu-cholibka ☺️ zanim je rozmroziłam, podpiekłam i dodałam do zapiekanki zapomianłąm o głodzie.
Później wzięłam Marysie na basen- mały potworek zrywała trawę i wkładała ją do buzi 🤪 taaaaka zadowolona że się jej udało. Ledwie co była po obiedzie, zjadła pożeczki, winogrona i jeszcze głodna 🤔 Teraz padnięta śpi, a ja patrze na trzy prania jaki mam wyprasować i odechciewa mi się wszystkiego- ależ mam lenia 🙃

• Mamusie
Teraz praktyczny za tydzien w czwartek o 11 15, jak wróce, to zdam relacje, ale jakbym chciała zdac kurde no. Ja mam tez pare błedów młosdosci, no ale nic, czasu nie cofniesz, człowiek potem żałuje. Komsi a co to był za jeden ten Twój pierwszy mąz jesli mozna spytac? Kiedy będziesz w Bytowie?

• Mamusie
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁od tego musoialam zaczac jak zobaczylam wypiedz Kwaska odnosnie menzasteo Komsi 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ja tez odebralam ze Kwasiek nie wie ze chodzi o pierwszego meza 😁 😁 😁 😁 😁 😁 az sie rechotalam do monitora 😉 😜

Angela gratki tyle ze procentowo testy zdaje ogromna ilosc...gorzejz praktyka 🥴 ja na pierwszym egzaminie poleglam na moim koronnym manewrze a mianowicie zatoczka (kidys robilo sie wszystkie mozliwe manewry a nie bylo losowania) ale za drugim dlaalm rade 🙂

Zuziaku to znow sie bedzie dzialo ale co z tym bratem dla Zuzki? 🙃

• Mamusie
tylko dlaczego ta młodość jest synonimem głupoty? 🤔
laaf, cieszę się, że poprawiłam Ci humor 😉 😉

aaa a propos humoru...
stoję w biedronce do kasy, za mną w kolejkę wepchał się jakiś gość z 1 litrem wódki, trochę czuć było od niego alkohol i jakiś taki mało wyraźny był 😉 stoi za mną, w pewnym momencie widzę, a ta jego flaszka wylądowała na taśmie razem z moimi rzeczami 😮 więc się patrzę na gościa, a on z tekstem "tak staję coraz bliżej i bliżej, bo mam nadzieję, że zapłaci pani za moje zakupy". Na to ja mu powiedziałam, żeby może on za moje zapłacił. Chyba powiedziałam to zbyt głośno, bo wszyscy się na mnie popatrzyli, a gość zabrał flaszkę, postawił metr dalej i stwierdził "nie zna się pani na żartach". Nie chciało mi się z nim dyskutować, zapłaciłam za zakupy i wyszłam, ale gość mnie trochę wkurzył 🤢

• Mamusie
Angela nie mam pojecia kiedy bedziemy, myslam zeby na weekned poleciec we wrzesniu ale jak zobaczylam 390€ to stwierdzilam ze sorry batory 😉 wiec niwim 😉 a pierwszy maz to baran byl, impotent do tego wszystkiego,osiol niemilosierny 😉chyba starczy epitetow 😉
Kwasku dobry many, nie trza bylo sie wkurzac 😉 ja bym z nim pewnie w gadke uderzyla, no ale ja nie jestem normalna 😉
a w sumie to ja nie zaluje bledow mlodosci 😉 bo co nas nie zabije to wzmocni wiec. jebac to brzydko mowiac 😉

• Mamusie
Kwasiek ja bym tez mu cos powiedziła, to na pewno wkuzraja mnie alkoholicy, same wiecie dlaczego, szkoda mi Zuziaka w ogole, bo mają przerabane. Ja sobie sandwicze zjadłam i bym sobie jakis truneczek wypiła ale nie mam, ale jutro ma wpasc kolezanka i mmay opic troszke 😜 a na placu na egz bede miała na wzniesienu, rekaw i wybrane cos do opisania pod maska, albo świtła, mysle ,że to pestka. Gorzej na miescie 😜