Sylwia, jak sie rozpisala 🤪 jak nie ona 😜 a najlepszy sposob na dywan? brak dywanu 😜😉 my mamy w goscinnym taki malutki i jak jest brudny, kupujemy nastepny, a brudny chowamy do schowka pod schodami "na pozniej do wyprania" - lezy tam juz kilka ☺️ ale nie kupujemy nic drogiego, takie tylko,zzeby cos na srodku lezalo 😉😜
hahhaha a to dobre 😁 ja tak samo nie lubię dywanów, jeden dostaliśmy w prezencie, ale go schowałam, bo ten kto ma psa, ten wie co znaczy pies + dywan... 😜 kilka miesięcy temu go wyciągnęłam, żeby mały się na nim bawił, ale muszę go odkurzać co chwilę.
Cieszę się, że z Dominisiem wszystko dobrze :d dzielny jest chłopak 😁 Iza opowiedz nam coś o swojej córeczce i pokaż zdjęcie 😁 Miniatura, jednak w tym Twoim mózgu coś pracuje 😁 ja chyba też tak będę zdjęcia zaznaczać 😁 a dziewczynki masz śliczne 😁 Ostatnio zauważyłam, że kilka osób bardzo mi się dziwi, że małego jeszcze karmię i oczywiście sugerują, że już się nakarmiłam i że czas go odciąć od cyca 🤢🤢 nie wiem po co te uwagi 🤢🤢 to przecież moja sprawa ile będę karmić dziecko. Mini, u Ciebie też takie zjawisko występuje?? Ja chyba jeszcze nie jestem gotowa, mimo że nie chciałam tak długo karmić. Tak mnie rozczula jak mały chce się przytulić do cyca i widzę, że potrzebuje tej bliskości 😞 ale boję się, że potem będzie gorzej i będzie trudniej go odstawić. Także jestem rozdarta 🤢🤢😞😞 Niby jest taki duży już, ale dla mnie jest jeszcze taki malutki 😉 a poza tym mleka sztucznego nie chce, to ja nie wiem co to będzie. A poza tym z mlekiem to u mnie kiepsko ostatnio 😞 To się wyżaliłam 🙂
Nina a wiec tak....myśle że nie ważne ze Łukaszek wygląda na dużego,zawsze możesz mu dawać pierś w domu i nikt tego nie widzi 🙂 i rozumiem twoją potzrebe bliskości z nim,bo ja mimo chwilowych zalamań też kocham jak ona się tuli do cyca,i nawet największy nerw mi się wycisza gdy ona ssa pierś....
i tak są ludziska którzy mówią roczek ma a ty cyca dajesz 😠 ja pier... moja pierś moja sprawa,gdy publicznie musze dać to jestem tak osłonięta ze ni kawalka nagiego ciała nie widać....
możliwe że dziecko samo pożegna pierś gdy uzna że mało pokarmu więc buzi i się nie dołuj twoje serce wie lepiej czego wam trzeba 😘😘😘😘
Sylwia, jak sie rozpisala 🤪 jak nie ona 😜 a najlepszy sposob na dywan? brak dywanu 😜😉 my mamy w goscinnym taki malutki i jak jest brudny, kupujemy nastepny, a brudny chowamy do schowka pod schodami "na pozniej do wyprania" - lezy tam juz kilka ☺️ ale nie kupujemy nic drogiego, takie tylko,zzeby cos na srodku lezalo 😉😜
Przyznaje się nasz dywan leży w piwnicy zwinięty...bo nie ma komu go wyczyścić ☺️☺️ no ale na wykładzine się nie przyda.... ☺️ bo po co,ale myśle o zamówieniu latem pana od czyszczenia 🙂 bo tapicerki też czyści 🙂
wiadomośc od Gosi.... Hejka ja na sekundę.
Nie mogę sie zalogować na mamuśkach
Ale nie mam czasu dziś kombinować, jutro jak bede miala trochę czasu to sprubóję.
Ja żyję i mam się dobrze , ale z teściowa kiepsko ma 80% szans na przeżycie. Więc u nas nie wesoło . 😞 Ale więcej Wam powiem jak będę miała chwilkę .
Spadam 😘😘😘😘
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
kasiak_m
a najlepszy sposob na dywan? brak dywanu 😜 😉
my mamy w goscinnym taki malutki i jak jest brudny, kupujemy nastepny, a brudny chowamy do schowka pod schodami "na pozniej do wyprania" - lezy tam juz kilka ☺️ ale nie kupujemy nic drogiego, takie tylko,zzeby cos na srodku lezalo 😉 😜
naylaaa_m
Cieszę się, że z Dominisiem wszystko dobrze :d dzielny jest chłopak 😁
Iza opowiedz nam coś o swojej córeczce i pokaż zdjęcie 😁
Miniatura, jednak w tym Twoim mózgu coś pracuje 😁 ja chyba też tak będę zdjęcia zaznaczać 😁 a dziewczynki masz śliczne 😁
Ostatnio zauważyłam, że kilka osób bardzo mi się dziwi, że małego jeszcze karmię i oczywiście sugerują, że już się nakarmiłam i że czas go odciąć od cyca 🤢 🤢 nie wiem po co te uwagi 🤢 🤢 to przecież moja sprawa ile będę karmić dziecko. Mini, u Ciebie też takie zjawisko występuje?? Ja chyba jeszcze nie jestem gotowa, mimo że nie chciałam tak długo karmić. Tak mnie rozczula jak mały chce się przytulić do cyca i widzę, że potrzebuje tej bliskości 😞 ale boję się, że potem będzie gorzej i będzie trudniej go odstawić. Także jestem rozdarta 🤢 🤢 😞 😞
Niby jest taki duży już, ale dla mnie jest jeszcze taki malutki 😉 a poza tym mleka sztucznego nie chce, to ja nie wiem co to będzie. A poza tym z mlekiem to u mnie kiepsko ostatnio 😞
To się wyżaliłam 🙂
naylaaa_m
Gość
i rozumiem twoją potzrebe bliskości z nim,bo ja mimo chwilowych zalamań też kocham jak ona się tuli do cyca,i nawet największy nerw mi się wycisza gdy ona ssa pierś....
i tak są ludziska którzy mówią roczek ma a ty cyca dajesz 😠
ja pier... moja pierś moja sprawa,gdy publicznie musze dać to jestem tak osłonięta ze ni kawalka nagiego ciała nie widać....
możliwe że dziecko samo pożegna pierś gdy uzna że mało pokarmu więc buzi i się nie dołuj twoje serce wie lepiej czego wam trzeba 😘 😘 😘 😘
Gość
Przyznaje się nasz dywan leży w piwnicy zwinięty...bo nie ma komu go wyczyścić ☺️ ☺️
no ale na wykładzine się nie przyda.... ☺️ bo po co,ale myśle o zamówieniu latem pana od czyszczenia 🙂 bo tapicerki też czyści 🙂
Gość
Hejka ja na sekundę.
Nie mogę sie zalogować na mamuśkach
Ale nie mam czasu dziś kombinować, jutro jak bede miala trochę czasu to sprubóję.
Ja żyję i mam się dobrze , ale z teściowa kiepsko ma 80% szans na przeżycie. Więc u nas nie wesoło . 😞
Ale więcej Wam powiem jak będę miała chwilkę .
Spadam 😘 😘 😘 😘
kafinka_m
kafinka_m
moja zasmarkana i zapłakana 😞