Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

prosze o to link 🙂 mi siebardzo podobają te zdjęcia miały iść do galeri ale ludzie są nie którzy.... ufff 😠
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,9751436,Szokuja_cie_te_zdjecia__Za_ostre__zeby_trafic_do_metra.html

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mini23 napisał(a):
Izabela napisał(a):
tylko Ignoranci, ludzie Zacofani i Debile uwazaja , ze karmienie dziecka publiczne jest obrzydliwe .
to najpikniejszy i najczulszy widok jaki moze byc,a kto tak nie uwaza , ma powazny problem ze swoja psycho

No a nie słyszałąś że ostatnio był konkurs mama karmiąca piersią zaraz wam dam link do zdjęć miały być w galeri a się nie zgodzono bo ludzi draźni ten widok 😲

nie, nie slyszalam,,,,
tylko szkoda ze ludzi nie obrzydzaja gowna psie na chodniku , to im nie przeszkadza
ale nerwa zlapalam 😠
🙂 🙂 🙂

a tu z tej samej galerii wyrzucili mame bo karmiła i nie obeszło ich że nikt nie widział że była na uboczu 😠 😠
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,9377496,Wyrzucili_ja_z_muzeum__bo_pokazala_piers.html

piekne zdjecia...
cholerka,az sie poplakalam na wspomnienie jak ja klarcie karmilam,,,mam ciary na ciele .......

kiedys w obuwniczym karmilam,,, kobieta starsza przystanela,,,zapytala mnie czy moze popatrzec jak karmie, bo stwierdzila ze nie ma piekniejszego widoku,,,, miala taki czuly i pelen sympatii wzrok,,, strasznie mile to bylo

Izabela napisał(a):
piekne zdjecia...
cholerka,az sie poplakalam na wspomnienie jak ja klarcie karmilam,,,mam ciary na ciele .......

kiedys w obuwniczym karmilam,,, kobieta starsza przystanela,,,zapytala mnie czy moze popatrzec jak karmie, bo stwierdzila ze nie ma piekniejszego widoku,,,, miala taki czuly i pelen sympatii wzrok,,, strasznie mile to bylo

też mam zdjęcie jak karmie Maje i jak ona się przy tym uśmiecha 🙂 dam później tu fotke bo dawałam kiedyś na brzuszku 😘
wg mnie to słodki widok 😉 mnie bardziej drażni gdy widze lamupcery z cycolami na wierzchu,żującą gume i mizgającą się na ławce w parku z facetem gdzie biegają dzieci 😠

mini23 napisał(a):
Izabela napisał(a):
mini23 napisał(a):
Iza mam pytanie w tym garnku jest Twoja Klarcia?? 😁

tak,,,moja corus 🙂

Super to wygląda 😁 bardzo mi sie podoba 😁

THX 😆

• Mamusie
hej przepraszam że ostatnio ciągle tak z doskoku 😉 ale wczoraj mi się pełna chata gości zrobiła 😮 Nina nie słuchaj nikogo i żadnych rad sama będziesz wiedizała co i jak 😉 Ja się bardzo cieszę, ze karmiłam małego chcoiaż te 4,5 miesiąca 🙂 Iza śliczna jest Twoja córcia!!! Mini śliczne są te zdjecia ja o tym słyszałam akurat 🙂 ja Dominika czasem karmiłąm w sklepach w przymierzalniach naprzykłąd 😁 nie wiem co miałąm jeszcze napisać.... jak mi sie przypomni to napisze a teraz póki mały śpi ide spakować prezent dla dziadka i muszę się wziąć za prasowanie rzezcy dla naszej trojki 🤢

• Mamusie
a miałąm jeszcze cos o sobie dla nowych kolezanek napisac 😉 Dominik urodził się 26 grudnia o 7.45 rano 🙂 wazył 3950 g i mial 57cm 🙂 to moj pierwszy potomek z ktorego jestm dumna zaczal mi chodzic juz jakis miesiac temu wiec teram mam problem juz go dogonic 😉 zaraz jakies aktualniejsze zdjecie znajde 😉

Izabela napisał(a):
mini23 napisał(a):
Prosze moja Maja przy piersi 🙂 moje ulubione zdjęcie karmienia 🙂
http://imageshack.us/photo/my-images/33/image0001dr.jpg/

nie otwiera mi sie

a teraz ??
http://imageshack.us/photo/my-images/198/image0001dq.jpg/

SylwiaC napisał(a):
Ni nie ma nawet śladu 🤪 a oczko dzis bardzo ładne ma 🙂 tylko cos mi poplakuje, ale to bardziej na zabka stawiam. Ni moge wam fotki wrzucic bo jestem nowym uzytkownikiem tak mi wyskakuje 😞
musisz mieć 20 postów by blokada znikła więc daj kilka całusków 😁