Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

naylaaa napisał(a):
Agata, może odeszli w końcu od tego (nacinania) ! 🙂 albo po prostu nie było potrzeby u niej tego robić, a u Ciebie była i tak Ci powiedzieli, że to standard 😜 W każdym razie oby teraz Cię nic nie bolało 😁 i żeby nie nacinali. Agata, jak u was takie czary z usg, to już lepiej iść do wróżki, wyjdzie na to samo 😁
A mąż nie wie co zasadził?? 🙂 hahhaah
Masz w sobie dziecko i w maju poznamy kto tam się krył 😁 Czy to Hello Kitty, czy Bob budowniczy 🙂 hahha. to już za 2miesiące 🤪 🤪
Sylwia, a Ty nam każesz czekać do października!! No, ale mam nadzieje że Twoje się pokaże na usg 🙂 eeeee tam, OBIE macie chłopców i tyle 😁
kurteczka świetna! i to za jaką cenę ! 😁

Mój bez usg znał oba nasionka 🤪
ja dla Oliwki przed usg kupiłam śliczny komplecik chłopięcy a on do mnie przez telefon z tekstem "zgłupiałaś ja bez usg wiem że to dziewczynka" 😁
a przy Majce usłyszałam "usg nie wie ale ja czuje że to córcia" 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Nina cena zabójcza a ciuchy chyba w lumpie lepsze 😁 🙃
ja lubię tak jak Sylwia szukać czegoś na allegro 🙂
a patrzałaś w pepco??
Agata Maja też kolacyjkę je sama,czy parówki czy inne amku rączkami na talerzyku plastikowym 🙂
co do tv w pokoju dziecka chciałam by Oliwka miała u siebie ale mój mąż powiedział że się nie zgadza by dziecko miało tv w pokoju dopóki nie będzie większa ☺️

No ja Zosi też w jej pokoju nie postawie, bałabym się że zwali na siebie czy coś, teraz jest z nami w pokoju to mam ją na oku ale tak bym jej nie zostawiła
Nina mi to powiedzieli na szkole rodzenia, w szpitalu nikt się nic nie pytał,ani o niczym nie informował jedyne co mi powiedzieli to ze mam podpisać zgode na czyszczenie w razie czego
ale u mnie już po nacięciu zaczeły się problemy bo zaraz po zszyciu lezałam z lodem między nogami do samego rana, a rano krew ze mnie buchała, ja mam ciągłe stany zapalne i wogóle tam więc mi takie rzeczy nie wskazane, jeszcze pewnie kilka lat i się zdecyduje tak jak i ciotka na wycięcie wszystkiego bo to taki typ ona tak samo się męczyła z ciągłymi stanami zapalnymi, ja narazie jeszcze sobie radze z antybiotykami ale nei wiem jak długo, ona sie nabawiła w koncu kołatan serca, babcia też miała ciagle stany zapalne a potem wyszedł rak więc widać takie nasze uroki, ehhh
właśnie zauważyłam że zjadłam całą paczke cheetosów keczupowych ☺️ o mamciu a potem sie dziwie co ja tyle waże...

• Mamusie
u nas w pepco dla Dominika mało jest rzeczy - po pierwsze wiekszy wybor zawsze dla dziewczynek, a po drugie male te nasze pepco ale jak lubie na allegro grzebac i moze to byc cos uzywanego jak jest niezniszczone mi to nie przeszkadza, a np. 120 zl na nowa kurtke bym nie wydala bo mozna kupic łądną i taniej 😉 Nina ja ide na usg za jakies 3 tygodnie i moze juz bede wiedziala co sie we mnie kryje 😜 bo tak juz Dominik się ukazał (tzn. rozkraczył nóżki i pokazał piękne jajka hahaha:lol 🙂 teraz tez czuje, ze bedzie chlopak i pierwszy tez oboje wiedzielismy, ze facet bedzie 🙂

• Mamusie
Witam 🙂
U nas zaczynają sie choroby tzn mati wczoraj dostał katar i zaczyna kaszleć a ewunia już kicha czyli jutro sie okaże czy zalapała od Mateusza 😞 Mam nadzieje że nie. 😉 A tak pozatym to siedze sama bo męża nie ma 😞 troche smutno i nudno 😞 😞

ruzia napisał(a):
Witam 🙂
U nas zaczynają sie choroby tzn mati wczoraj dostał katar i zaczyna kaszleć a ewunia już kicha czyli jutro sie okaże czy zalapała od Mateusza 😞 Mam nadzieje że nie. 😉 A tak pozatym to siedze sama bo męża nie ma 😞 troche smutno i nudno 😞 😞

Moja za to dziś jęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęczała cały dzień i prócz tego to waaaaaaaaaaaaaaliła w pampersy stale czyli pewnie ząbki 🙂
a jak mała reaguje na przyjazd taty jak długo się nie widzą??

• Mamusie
Aga, mój mąż ostatnio był co miesiąc i mały go zawsze rozpoznaje i cieszy się tak, że nie chce iść spać.
U nas też jest małe Pepco i również lepsze rzeczy dla dziewczynek. A tak w ogóle to szukam dwóch kurtek :p z jedną będzie ciężko, a co dopiero z dwoma 😜 Muszę zobaczyć na żywo tą z Kubusiem z Pepco.
Pewnie zajdę do outletu Disneya i może coś się trafi 😁
Agata, to Ty lepiej idź na cesarkę i po kłopocie 😁

• Mamusie
Jeju, ja na razie zapomniałam co o ząbki, aczkolwiek krzyczy strasznie i buzię otwiera i chce gryźć, widać że go swędza, ale wesoły jest i ładnie śpi, także nic nowego póki co nie wychodzi. Tylko 5 mu wyłazi i wyłazi, jaki duży ten ząb heheh.
A Oliwka jakby miała u siebie tv, to bajki 24h, dlatego dobrze że nie ma u siebie.

• Mamusie
heh Nina ja niechce cesarki, 8 lat temu miałam wyrostek wycinany, narkoza wymiotowałam 3 dni, masa nie mogli mnie doprowadzić do normalności po usypianiu więc teraz usypiania unikam 🤪
a to w kregosłup to by mi żaden lekarz nie dał, ja taka panikara wystarczy mi zaproponować a ciśnienie 180 łapie, może jestem beznadziejny przypadek 🤪
a tak w ogóle mam doła, poryczałam się pod prysznicem, teraz robie herbatke "na dobry sen" i mam nadzieje że jakoś się wyzbieram, bo jutro od nowa wszystko musze opanować i moge pomażyć że ktoś mnie odciąży 🤢

naylaaa napisał(a):
Jeju, ja na razie zapomniałam co o ząbki, aczkolwiek krzyczy strasznie i buzię otwiera i chce gryźć, widać że go swędza, ale wesoły jest i ładnie śpi, także nic nowego póki co nie wychodzi. Tylko 5 mu wyłazi i wyłazi, jaki duży ten ząb heheh.
A Oliwka jakby miała u siebie tv, to bajki 24h, dlatego dobrze że nie ma u siebie.
Nina nie bój żaby Maja będzie nosiła Łukaszka 😁no mojej dziś coś szajbencja dopisywał 🤢
ale teraz śpi jak aniołek 🙂
wiecie łapie się na tym że patrze na nią i myślę że ona wygląda jak malutki dzidziuś z buźki itp 😁
Nina w sumie moja po miesięcznym pobycie u babci na widok taty też bardzo się ucieszyła czyli widac dzieciaczki już pamiętają bliskie sobie osoby 🙂

aga_ta napisał(a):
heh Nina ja niechce cesarki, 8 lat temu miałam wyrostek wycinany, narkoza wymiotowałam 3 dni, masa nie mogli mnie doprowadzić do normalności po usypianiu więc teraz usypiania unikam 🤪
a to w kregosłup to by mi żaden lekarz nie dał, ja taka panikara wystarczy mi zaproponować a ciśnienie 180 łapie, może jestem beznadziejny przypadek 🤪
a tak w ogóle mam doła, poryczałam się pod prysznicem, teraz robie herbatke "na dobry sen" i mam nadzieje że jakoś się wyzbieram, bo jutro od nowa wszystko musze opanować i moge pomarzyć że ktoś mnie odciąży 🤢
Agata ja mogę za ciebie urodzić jak chcesz 😁 szczerze buym chciała jeszcze raz poczuć ten moment gdy dziecko wychodzi już ze mnie na świat..... 🙂i te małe ciałko,w mazi....achhhhhhhhhhhhhhhhh..... podejrzewam że za te 5-7 lat i tak nie zdecydujemy się na dziecko,raz bo wątpie że będzie lepiej i mój m,stale przebąkuje że może jednak jak Krzychu jeszcze dłużej popracuje to zgada się z nim by lecieć do niego,a dwa myślę że będziemy za starzy i będziemy chcieli życia poużywać a nie pieluszek ☺️

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
a tak w ogóle mam doła, poryczałam się pod prysznicem, teraz robie herbatke "na dobry sen" i mam nadzieje że jakoś się wyzbieram, bo jutro od nowa wszystko musze opanować i moge pomarzyć że ktoś mnie odciąży 🤢
Agata ja mogę za ciebie urodzić jak chcesz 😁 szczerze buym chciała jeszcze raz poczuć ten moment gdy dziecko wychodzi już ze mnie na świat..... 🙂i te małe ciałko,w mazi....achhhhhhhhhhhhhhhhh..... podejrzewam że za te 5-7 lat i tak nie zdecydujemy się na dziecko,raz bo wątpie że będzie lepiej i mój m,stale przebąkuje że może jednak jak Krzychu jeszcze dłużej popracuje to zgada się z nim by lecieć do niego,a dwa myślę że będziemy za starzy i będziemy chcieli życia poużywać a nie pieluszek ☺️

heh, nie wiem co to ciałko w mazi, mi Zosie zabrali niby do kąpania i oddali rano, widziałam ją tylko przez ułamek sekundy, Mini ja sie zdecydowałam tak wcześnie bo też myśle ze jak Zosia by podrosła i się usamodzielniła nie zdecydowałabym się, jak człowiek wyrośnie z pieluch to już niechce do nich wracać, czuje że w końcu może normalnie żyć :P

aga_ta napisał(a):
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

heh, nie wiem co to ciałko w mazi, mi Zosie zabrali niby do kąpania i oddali rano, widziałam ją tylko przez ułamek sekundy, Mini ja sie zdecydowałam tak wcześnie bo też myśle ze jak Zosia by podrosła i się usamodzielniła nie zdecydowałabym się, jak człowiek wyrośnie z pieluch to już niechce do nich wracać, czuje że w końcu może normalnie żyć :P

My troche za dużo czekaliśmy (praktycznie 3 lata) no i Oliwka raz się z Mają bawi ale częściej się leją jak my to mówimy.KLEPIĄ MASKI 😁

• Mamusie
o tak, dzieci juz pamietaja niektore osoby. Kaya niedawno zobaczyla na skype babcie z ukrainy i ja poznala, a nie widziala jej prawie 3 m-ce 🙂
laski, niewiele do konca dnia zostalo, a projektow sukien jak nie bylo, tak nie ma 😁
a my zaszalelismy i jednak bedzie kareta 😜 :
http://www.theostler.org.uk/ClassicGlassCoach.html

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

My troche za dużo czekaliśmy (praktycznie 3 lata) no i Oliwka raz się z Mają bawi ale częściej się leją jak my to mówimy.KLEPIĄ MASKI 😁

no ale Oliwka jest samodzielna przynajmniej troche, a Zosia ostatnimi czasy mojej nogi nie odstępuje nie wiem jak bedzie z dwójką

• Mamusie
kasiak napisał(a):
o tak, dzieci juz pamietaja niektore osoby. Kaya niedawno zobaczyla na skype babcie z ukrainy i ja poznala, a nie widziala jej prawie 3 m-ce 🙂
laski, niewiele do konca dnia zostalo, a projektow sukien jak nie bylo, tak nie ma 😁

o Cie pierun jak u nas mówią 🤪

• Mamusie
aga_ta napisał(a):
kasiak napisał(a):

starym odbilo, nie? ☺️ 😜

• Mamusie
hej 🙂 Kasiu śłicznie bedzie z kareta!!! Jejku jak romantycznie 🙃 🙃 Młody coś dziś ne w humorze, w nocy koło 3 się przebudził i nie mógł zasnąć musiałam go do nas wziąć. Moja druga siostra wczoraj noge skreciła dopiero jedna kule oddała znajomemu to drugiej muszę je dziś zawieźć 🤢 Wiec lece sie powoli ogarniac i małego przygotować na zakupy 😉

• Mamusie
kasiak napisał(a):
aga_ta napisał(a):
kasiak napisał(a):

starym odbilo, nie? ☺️ 😜

raczej zaszalałaś na maksa 🙂 ale fajnie romantycznie, w końcu to ma być dzień który do końca życia masz miło wspominać 🙂
Sylwia u nas to samo było, może coś z pogodą się działo, nie wiem jak Domini ale Zośka straszna meteropatka :/ Musze jakoś rozplanować grafik sprzątani9a na święta ale kurcze ruszam się jak słoń ciągle Zosia mnie męczy nie wiem jak dam rade 😞 a zostało niecałe 3 tyg, z moimi ruchami nie wyrobie 🤪 o mamciu dziewczyny prosze mi kopa solidnego zapuścić może mi się ta moja tłusta du** ruszy szybciej 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
hej 🙂
Sylwia, Ty to masz rodzinę połamańców 🙂
Agata, teraz w ekstremalnych przypadkach usypiają do cc. Wierz mi, że po tylu godzinach w bólach jak nie chciałam cc, tak potem błagałam by już to wszystko się skończyło 😜 także myślę, że jakby trzeba było, to nawet by Ci ciśnienie nie drgnęło 🙂

Krooooooooooowa widziałaś jakśą karetą pojedziemy na ślub Kasi? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙃 🙃 kochana jest, chce żebyśmy jechały jak królowe, a ona i pan młody będą za nami szły 😁
A o sukienki Ty się nie martw, jak znajdziemy projekty, to wyślemy, mamy jeszcze ponad miesiąc 😁

naylaaa napisał(a):
hej 🙂
Sylwia, Ty to masz rodzinę połamańców 🙂
Agata, teraz w ekstremalnych przypadkach usypiają do cc. Wierz mi, że po tylu godzinach w bólach jak nie chciałam cc, tak potem błagałam by już to wszystko się skończyło 😜 także myślę, że jakby trzeba było, to nawet by Ci ciśnienie nie drgnęło 🙂

Krooooooooooowa widziałaś jakśą karetą pojedziemy na ślub Kasi? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙃 🙃 kochana jest, chce żebyśmy jechały jak królowe, a ona i pan młody będą za nami szły 😁
A o sukienki Ty się nie martw, jak znajdziemy projekty, to wyślemy, mamy jeszcze ponad miesiąc 😁

KARETA CUDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDON!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪
Tylko nie wiem czy wypada byśmy my z którą jechały a wy szły...może coś większego się znajdzie 😁
Kasia raz kiedyś można zaszaleć a co 🙂