Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aga_ta napisał(a):
hehe to mam się martwić że za szybko pojawiają się oznaki zblizającego się porodu?

nie nie chodzi mi o sam poród 🙂 pierworódki przeważnie dłużej rodzą niż wieloródki 🙂
ha ha Nina to żeś napisała 😁
no ale każdy chyba ma swoją cechę jakąś 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
hehe to mam się martwić że za szybko pojawiają się oznaki zblizającego się porodu?

nie nie chodzi mi o sam poród 🙂 pierworódki przeważnie dłużej rodzą niż wieloródki 🙂

O Agacie akurat napisałam pół żartem, pół serio. Ja mając takich teściów też bym się załamała 🤨 🤨

naylaaa napisał(a):
Coś się ruszyło. Niech to wyjaśnią w końcu! Biedny aniołek 😞
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prokuratura-bada-wersje-celowego-pozbawienia-zycia-Madzi,wid,14350620,wiadomosc.html
akurat kilka minut temu też czytałam o tm...nie wierze jej rodzicom 😠

naylaaa napisał(a):
Ja nie czytam Faktu, ale co przechodzę obok kiosku, to zawsze ich mordy widzę na okładce! Oni chyba tam się ciągle produkują!! Ja też im nie wierzę.... fakt jest jeden - była to wstrząsająca historia. Obyśmy poznali prawdę.

ja codziennie na wp siedzę to akurat stale ich ryje też są,uffffffffffffffff jak można być taką zimną s.... 😠 😠
matka jest od tego by gdzy dziecko się przewróci,podnieść,podmuchac kolanko,gdy cierpi to pomagać i przy nim być a nie bestialsko jak psa porzucić 😠 😠 😠

naylaaa napisał(a):
Mój wstał z drzemki o 16 lewą nogą i marudzi, wyje, wygina się... testuje moją cierpliwość 🤢 🤢
moja dziś pierwszy raz spała po południu 3 godziny 😲 😲 😲 😲

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

O Agacie akurat napisałam pół żartem, pół serio. Ja mając takich teściów też bym się załamała 🤨 🤨

Nina idzie się przyzwyczaić, ponarzekasz, pożalisz się ale i tak wiesz że nic się nie zmieni i trzeba zęby zacisnąć i dalej jakoś funkcjonować, po prostu czasem potrzeba do tego więcej czasu i narzekań 🤪 🤪 🤪
właśnie zjadłam pół opakowania cukierków z dziką różą ☺️ i potem się dziwić że w ciągu tyg przytyłam 1,5kg ☺️

kafinka napisał(a):
🙂Moje doprowadzają mnie do szału jedno skończy się drzeć to drugie zaczyna 🤢 😠
Matka Madzi jest tryknięta, bo zdrowa kobieta od razu złapałaby telefon i dzwoniła po pomoc albo pobiegłaby do sąsiadów .....
AGA JAKĄ TY MASZ KULTURĘ TAK SPOKOJNIE NAPISAŁAŚ :d HA HA JA BYM ZARAZ NAPISAŁA INACZEJ 🙃
ale zgadza się ona ma nierówno pod sufitem 😠

naylaaa napisał(a):
Zobaczcie jak się odwaliła 😜
http://www.fakt.pl/Tylko-w-Fakcie-Tak-cierpi-mama-Madzi-,galeria-artykulu,148692,7.html
Nina sam fakt że zaraz po sprawie gdy myśleli wszyscy że mała została porwana ona zaproponowała mężusiowi wyjście do kina jest już druzgoczący 🤢 🤢 😠 😠

• Mamusie
Inna matka by wylądowała w psychiatryku z rozpaczy, a ona chciała iść do kina 🤢 😠

Przestawiam Łukasza, bo w sobotę zmiana czasu, więc dziś o 20 zasnął, potem nawet nie zauważy zmiany 😁 a w sobotę idziemy na 18-stkę do jego chrzestnej, a mojego męża chrześnicy w jednym 😉 ale będzie ludzi! ciekawe jak się pomieścimy 🙂
Kiedy ja miałam 18 lat?? 😮 😮 ale wiecie co?? Nie chciałabym już mieć 18 lat 😉 a 16 to już w ogóle 😜 jak patrzę na mojego zdjęcia z tamtego okresu, to nie wiem co sobie myślałam ubierając się jak ta z pod latarni 🤢 🤢 🤪 🤪 🙃 🙃 a jaki "wyrafinowany" gust... sam kicz ☺️ ☺️
Jak mnie rodzicie mogli tak wypuścić z domu do cholery?? !!

• Mamusie
Dawał ktoś linka o mięsnym jeżu?? 😉
http://www.pudelek.pl/artykul/39020/ibisz_i_miesny_jez_w_pamietnikach_z_wakacji_polsat_przegina/
pierwszy filmik.
Nie wiem co za idiota kręci i płaci za te programy Dlaczego ja? trudne sprawy ... a te Pamiętniki z wakacji to już jest przesada. Dno i wodorosty. Mój umysł nie ogarnia jak ludzie mogą chcieć to nagrywać, a ci co występują tam!! i kolejni ludzie to oglądają!!. Ja nawet dla śmiechu tego nie mogę przełknąć 🤢 🤢 🤪 🤪 🙃 🙃

naylaaa napisał(a):
http://www.pudelek.pl/artykul/39020/ibisz_i_miesny_jez_w_pamietnikach_z_wakacji_polsat_przegina/
pierwszy filmik.
Nie wiem co za idiota kręci i płaci za te programy Dlaczego ja? trudne sprawy ... a te Pamiętniki z wakacji to już jest przesada. Dno i wodorosty. Mój umysł nie ogarnia jak ludzie mogą chcieć to nagrywać, a ci co występują tam!! i kolejni ludzie to oglądają!!. Ja nawet dla śmiechu tego nie mogę przełknąć 🤢 🤢 🤪 🤪 🙃 🙃
☺️ ☺️ ☺️ ☺️ja oglądam ☺️ ☺️ ☺️ ha ha i czita chyba też 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
pierwszy filmik.
☺️ ☺️ ☺️ ☺️ja oglądam ☺️ ☺️ ☺️ ha ha i czita chyba też 😁

Ale tak na serio serio?? 😉 Wczuwasz się?? 🙂

naylaaa napisał(a):
I się nie zasłaniaj Czita... 🤪 🤪 ona wpieprza banany i ciągle się chichra... ale Ty Krowa. Taka mądra by się wydawało, elokwentna, a tu szok 🤪 🤪 zawiodłam się na Tobie.
ha ha no co coś musze oglądać 😁 a oglądam głupsze rzeczy 😁 np. serial DORASTAJACA NADZIEJA 🙂

naylaaa napisał(a):
Mówiłaś, że to akurat fajne 🙂
Ja czasem oglądam Dlaczego ja? bo siedzę u teściowej, a ona to ogląda 😜 gra aktorska niesamowita 😉 historie często ciekawe, tylko nagrane to jest w taki sposób, że żal.
Idę na YCD. Spokojnej nocy 😁

on jest ześwirowany ha ha bo jak inaczej nazwać to http://www.youtube.com/watch?v=LQ81uDSWjGc

• Mamusie
Heyooo 😉

Nina, ja też nienawidzę programów typu Detektywi, Dlaczego ja , Pamiętniki z wakacji czy jakoś tak i typ podobne. Masakra 😮 Dostałaś ode mnie smsa???? Łukasz przystojniak jak się patrzy 🤪 A nie myślałaś by przeprowadzić się na niziny hahahah 😁 🤪 Nie żebym chciała komuś narzeczonego odbić dla mojej córki ale... hehe 😁
Mućka, sytuację z miską pamiętam hahaha 😁 Pamięć moja jednak nie zawsze zawodzi 😜 🙂 Ważne że Byk stał na warcie i zdołał Cię uratować 🤪 😜

Nie mam weny by pisać więcej... Jak się cieszę że jutro już czwartek 🙂

Oglądam Klątwę i piję Desperadosa 🙂 😎 Coś mi się kojarzy że Pigi lubiała to piwko więc jej zdrówko 🙂

Gabi marudna jak stary piernik, czasem jak Nikola tylko do niej podejdzie to już dym hehe, poza tym luźne kupki więc pewnie zęby idą... 🤢 Dzisiaj rozcięła sobie wargę od środka bo zamiast chodzić to biega i przewróciła się na kant łóżka, krew ponoć leciała strasznie bo mama mi opowiadała 😞 Wieczorem sobie przegryzła niechcący to samo miejsce i znów krew 🤨 Ale mi serce stanęło normalnie... Ech

Ogólnie kręgosłup mi pada. Zrobiłam dwa prania dzisiaj a jutro pranie Gabi.

Dobrej nocy mamuski i mamuski- dwupaki 🙂 😘