Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

aisak_89 napisał(a):
Silna Krowa silna 😁
Ja właśnie zamiotłam podwórko 🙂
Jutro panowie przyjeżdżają dach nam naprawiać ponieważ jak mocno pada to kilka kropelek lubi spaść na podłogę z sufitu w najmniejszym pokoju a więc niech łatają za wczasu póki się nie leje po ścianie 🙃 😮
Poza tym nudyyy
M pojechał prywatnie do dentysty bo Go ząb napier*** no wiecie hihihi 😉 😁
Brat pojechał oglądać mieszkanie bo za półtorej tygodnia będzie już jego rodzina w Liverpool 🙂

dziękuwa dziękuwa 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hehe Mini to podziwiam bo ja bym pewnie krzyknęła hehe 😉 Kasiu to się pewnie cieszysz, ze chociaż kogoś z rodziny będziesz miała bliżej 🙂 ja już pewnie nie zajrze dziś bo coś zmęczona jestem i chyba szybciej się połżę bo Domi już śpi sobie 🙂 a Mini masz jakieś wieści od kury? pozdrów ją i niech się trzyma i szybko wraca!!!

• Mamusie
SylwiaC napisał(a):
No nie tego chyba jeszcze nie było, zebym była pierwsza i ostatnia???
mialas farta i tyle 😜 ja dziś pierwszy raz od miesiąca zawiozlam Kaye do niani, bo dziś mam na 8.30 a M musiał jechać do Londynu. Wyjechalam trochę szybciej żeby w korkach nie stać a teraz siedzę w samochodzie bo mam jeszcze czas 😉 Sylwia, Kaya mówiła ze czarny samochód nawet bardziej jej się podoba tylko teraz czeka aż Domi podejdzie do niej ta fura 😜 uciski dla Niny i Lukaska 😘

kasiak napisał(a):
SylwiaC napisał(a):
No nie tego chyba jeszcze nie było, zebym była pierwsza i ostatnia???
mialas farta i tyle 😜 ja dziś pierwszy raz od miesiąca zawiozlam Kaye do niani, bo dziś mam na 8.30 a M musiał jechać do Londynu. Wyjechalam trochę szybciej żeby w korkach nie stać a teraz siedzę w samochodzie bo mam jeszcze czas 😉 Sylwia, Kaya mówiła ze czarny samochód nawet bardziej jej się podoba tylko teraz czeka aż Domi podejdzie do niej ta fura 😜 uciski dla Niny i Lukaska 😘

oooooo to trzymam kciuki aby Kaya zniosła czas z Nianią i by niania była odpowiedzialna i porządna 😘

buzi 😁
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/6708/p060612120204.jpg[/IMG]
radocha 🙂
[IMG]http://img820.imageshack.us/img820/6244/p060612120303.jpg[/IMG]
lulka 🙂
[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/5858/p0506120809.jpg[/IMG]

• Mamusie
Hej hej Mamusie 🙂
Mućka fotki super i Maja i świnka eleganckie 😁 😉
Ninka opowiadaj jak było 😉
Ja dzisiaj załatwiłam i zrobiłam już wiele spraw ale jeszcze pranie mi się robi i chyba łazienkę posprzątam hahaha 😁
Byłam nawet na solarium - chodzę raz w tygodniu tak na podtrzymanie opalenizny 🙂

aisak_89 napisał(a):
Hej hej Mamusie 🙂
Mućka fotki super i Maja i świnka eleganckie 😁 😉
Ninka opowiadaj jak było 😉
Ja dzisiaj załatwiłam i zrobiłam już wiele spraw ale jeszcze pranie mi się robi i chyba łazienkę posprzątam hahaha 😁
Byłam nawet na solarium - chodzę raz w tygodniu tak na podtrzymanie opalenizny 🙂

No teraz już mam komplet świń w domu 😁

kasiak napisał(a):
swinke morska macie 😁 😁 😁 😁 to pewnie pelno bobkow do zbierania 😁 😁 😁
świńka ma klatke,a jak Oliwka ją wyciąga to sama po niej sprząta,powiem tak nie chciałam ustąpić po lenie i pusi nie chciałam by miała zwierzątko,ale zmienia sama ściółkę śwince,daje jeść,i wodę i nawet się z nią bawi i sprząta po niej....więc muszę uznać że faktycznie zasłużyła 🙂

• Mamusie
Hahha Majka widać da śwince popalić 😁 a świnka jakie ma imię? I jaka płeć? 🙂 pewnie baba hahhaa 😁
Ja miałam 3 albo 4 świnki morskie, ale już nie będę miec zwierząt ze wzgledu na alergię 😞 szkoda mi tylko Łukaszka... Zauważyłam, że po kontakcie z psem od razu mam większy katar i duszności.

• Mamusie
Co u nas... w szpitalu wyłam jak bóbr, bo miałam dość, Łukasz ciągle się darł... z nudów, ząb mu nowy wychodził i wszystko naraz. Stres, pobieranie krwi itd. Do tego czekaliśmy na konsultację... onkologiczną... to już w ogóle się załamałam 😞 profesor go obejrzał, ale z tego względu że jest to bardzo rzadka choroba, musiał zasięgnąć fachowej literatury, ale uznał, że raczej to będzie problem natury kosmetycznej, czyli dermatolodzy się będą małym zajmować. Ale w poniedziałek mamy u niego wizytę. Potem mamy mieć usg serca, bo na ekg wyszedł jakiś szmer i wolą to sprawdzić.
Także jeszcze spokojna nie jestem. Ale najważniejsze, że już w domu 🙂
Mieliśmy pokój z dziewczynką 2letnią, która nawet nie umiała siedzieć, ciągle tylko leżała, albo trzeba ją nosić. Miała padaczkę i coś tam uszkodzonego w móżdżku. Masakra... ale ludzie mają tragedie 😞

Nina ja będę trzymał kciuki za kandydata na zięcia 😘
domyślam się jak ci ciężko było zwłaszcza jak małego kuli i płakał 😞 no a duzy jest tego się nie da zaprzeczyć 🙂

• Mamusie
hej 🙂 my znowu imprezy wiec malo czasu hehe wczoraj do kosciola, poznie do moich rodzicow na chwile a potem szwagierka 30-stke robila. Dziś tez do szwagrow jedziemy i robimy sobie piąty stadion i będziemy kibicować wiec tez nie zajrze za wiele 😉 Nina dobrze, że już w domku, nerwy napewno były ale już jesteście po trzymam kciuki za Łukaszka!!!! Fotki Majki ze świną śliczne 🙂 to tak krótko chociaz bo musze iść małemu jedzenie robić