Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej 🙂
Kasiu, dasz się przejechać? 🙂 fajny, taki kosmiczny 😁 a kolor jaki? Ja uwielbiam czarne auta 😁 ale nowe z salonu to i białe są fajne. A już w ogóle mi się podobają matowe auta 😁 Podaję przykład.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/209/zlancia01032010002.jpg/][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/8792/zlancia01032010002.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Kaya gwiazdą jest 😁 A jak tam się chowa wnuczek? Nic nie piszesz o nim i o córce, jak Wasze kontakty? 🙂
Łukaszek sam się puszcza i sobie chodzi, ale wiadomo, jeszcze zasuwa na kolankach. Także chodzenie jest na razie dodatkiem. Najważniejsze, że nie musimy iść na rehabilitację 😁

Nina gratulacje dla mojego Zięciunia 😁 ha ha teraz zacznie biegać a ty za nim 😁 😁

Kasiu samochód śliczny no i właśnie jaki kolor biały? 🙂

muszę wam się do czegoś przyznać za nim się dowiecie z innego źródła 😞

http://www.fakt.pl/Krowa-rozbila-okno-w-kuchni-i-wlamala-sie-do-jednorodzinnego-domu,artykuly,165255,1.html

naylaaa napisał(a):
OO Ty Krowo, do tego zmieniłaś obywatelstwo! Tego można było się po Tobie spodziewać! Krowa Rabuś!

ach Ninka jakoś trzeba wyżywić cielaczki ☺️ ☺️

• Mamusie
Kasiu auto śliczne pozazdrościć tylko 😁 Ja jakaś niewyspana jestem i głowa mnie coś ćmi, Dominik właśnie zasnął ale dziś marudzi niesamowicie 🤢 nie wiem co miałam jeszcze pisać bo wczoraj nadrobiłam na laptopie, ale zamulił mi coś i już nie chciało mi się czekać,żeby coś odpisać ☺️ KAsiu dobrze, że nic poważnego się nie stało!!! Lece ogarnąć po śnaidaniu i do obiadu coś wyjąć

• Mamusie
Hej. Całe zoo przepadło po weekendzie.
Wiecie co się stało? Mój Mirek miał dziś po 14 pociąg do Gdańska, bo o 22 miał samolot do Szkocji i z nerwów pomylił pociągi!! Baba w kasie mu powiedziała, że jedzie ze złego toru i mu uciekł! Także masakra. Czekamy na telefon z firmy, czy ma jeszcze szansę jechać 🤢 🤢 ale nerwy mamy!
Mi ortodonta dziś zdjął aparat, bo stwierdził, że koniec cierpień. MIałam całą wargę spuchniętą i dziąsła obniżone. Ten aparat jednak nie był dla mnie i zakłada mi 3 lipca na górę i na dół inne. 2 godziny będzie mi zakładał. Mówi, że skoro ten tak źle znoszę, to musi zastosować inne leczenie. Także nie mogę się doczekać 😁

naylaaa napisał(a):
Hej. Całe zoo przepadło po weekendzie.
Wiecie co się stało? Mój Mirek miał dziś po 14 pociąg do Gdańska, bo o 22 miał samolot do Szkocji i z nerwów pomylił pociągi!! Baba w kasie mu powiedziała, że jedzie ze złego toru i mu uciekł! Także masakra. Czekamy na telefon z firmy, czy ma jeszcze szansę jechać 🤢 🤢 ale nerwy mamy!
Mi ortodonta dziś zdjął aparat, bo stwierdził, że koniec cierpień. MIałam całą wargę spuchniętą i dziąsła obniżone. Ten aparat jednak nie był dla mnie i zakłada mi 3 lipca na górę i na dół inne. 2 godziny będzie mi zakładał. Mówi, że skoro ten tak źle znoszę, to musi zastosować inne leczenie. Także nie mogę się doczekać 😁
Nina powiem tak ten ortodonta to wg mnie zjebany konował!!!!! dopiero po takim czasie zobaczył że to nie dla ciebie!! DEBIL!! od długiego czasu chodziłaś obolała a on nic!!

a męża nie ma kto podrzucić na lotnisko?? trzymam kciuki by praca była dalej 😘

SylwiaC napisał(a):
a tu pusto 😮 w piatek bylam z Dominikiem na szczepieniu i powiem wam, ze waży 12 kg a zmierzyliśmy go na stojąco w domu to ma prawie 84 cm wiec zaczął rosnąć nam synuś hehe ale już ostatnio zauważyłam,że urósł bo po rzeczach jego widać 🙂
to Dominik teraz mniej przybiera chyba niż wcześniej? Majka ma 11 kilo na wadze elektronicznej,a wzrostu nie mierzyłam ☺️ ☺️

Sylwia ale mów ile ty masz w obwodzie 😁 ha ha

• Mamusie
hej Mamusie 🙂
U mnie dzisiaj ładnie było cały dzień 🙂
Najpierw zakupy później spacer.
Małe porządki, obiadek, goście, solarium i jakoś tak dzień zleciał 🙂
Ninka współczuję, że tak długo musiałaś się męczyć 🤨
Ja teraz robię deser- biszkopty nasączone, budyć, galaretka i bita śmietana haha mniam 😁 😜 😎
Moja Ala ma jakieś 11kg i około 85cm ale to tak pi razy drzwi 🙂

• Mamusie
hejka 🙂 Nina no to oby cierpienia się skończyły i było teraz dobrze z aparatem trzymam kciuki bo wiem,że chcesz 😁 Dominik teraz faktycznie mniej przybiera i wyciąga się no i nareszcie zaczął rosnąć, bo tak to krótki był hehe a u nas znowu brzydko Kasiu wiatr deszcz i brak słońca 😞 u dentysty wczoraj z Dominikiem byłam i wsio jest ok na szczęście ząbek jest ostry, ale wygląda na to,że się jeszcze nie stępił 😮 no i pani stomatolog powiedziała,że może go drażnić to,że widać,że wychodzą mu nowe zęby całą ekipą tylko mówiłam, ze jemu już długo je widać a przebić się biedaki nie mogą 😞 Dobra lece się zbierać bo muszę jechać z rana ubezpieczyć samochód i na zakupy bo w piatek Paweł ma imieniny i muszę się na grilla przygotować, bo gości nie zapraszamy, ale pewnie wszyscy (czyli z nami 15 osob) będzie 😮 🙃

SylwiaC napisał(a):
hejka 🙂 Nina no to oby cierpienia się skończyły i było teraz dobrze z aparatem trzymam kciuki bo wiem,że chcesz 😁 Dominik teraz faktycznie mniej przybiera i wyciąga się no i nareszcie zaczął rosnąć, bo tak to krótki był hehe a u nas znowu brzydko Kasiu wiatr deszcz i brak słońca 😞 u dentysty wczoraj z Dominikiem byłam i wsio jest ok na szczęście ząbek jest ostry, ale wygląda na to,że się jeszcze nie stępił 😮 no i pani stomatolog powiedziała,że może go drażnić to,że widać,że wychodzą mu nowe zęby całą ekipą tylko mówiłam, ze jemu już długo je widać a przebić się biedaki nie mogą 😞 Dobra lece się zbierać bo muszę jechać z rana ubezpieczyć samochód i na zakupy bo w piatek Paweł ma imieniny i muszę się na grilla przygotować, bo gości nie zapraszamy, ale pewnie wszyscy (czyli z nami 15 osob) będzie 😮 🙃
u mnie ta sama pogoda 🤢
a mam w domu od wczoraj wieczora do dziś 3 dzieci 😁 doszła córka mojego wujka Laura ma 4 lata jak Oliwka 🙂
tyle że w nocy odwaliła schemat pt. "chce do taty"....
prosiłam,uspakajałam,po czasie wkurzyłam się i powiedziałam "Laura chcesz to sobie płacz u cioci ci się krzywda nie dzieje,popłaczesz szybciej zaśniesz" i co .... i później moment zasnęła a dziś od rana się bawią 😁

• Mamusie
Nina, ten ortodonta, to 😠 😠 😠 😠 😠 😠 brak slow
mam nadzieje, ze maz zalatwi wszystko pozytywnie, ale mial pecha, ile sie musielicie nerwow najesc 🤨 🤨 🤨
ladniejsza pogoda, to mniej wchodzimy tutaj 😁
a samochod jak napisalam - mam identyczny, czyli srebrny 😉 poprzedni mialam ciemny grafit i moim zdaniem srebrny lepiej sie prezentuje 🙂 poza tym bialy i czarny mat - pewnie wiecej bym na myjnie wydawala niz na paliwo 😜
ja dzis wacam o 9tej z pracy a tu niespodzianka - wszyscy jeszcze spali 😁 😁
ide dzis Kaye zwazyc, zobaczymy... 🙃