Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hehe Kasiu nie jest tak zle jak poskladalam rzeczy (stwierdzilam,że niektórych nie chce mi się prasować 😜) to wyszła mała gromadka 😁 Dominik brudzi się niesamowicie hehe więc mam mase prania 🙃 😮 Dominik od jakis dwoch tygodni na krowim mleku jest dostaje na noc (ostatnio znowu musze mu przez sen wciskac, ale czasem wypijal sam), kakao nie lubi za bardzo chociaz w sklepie sam wybral jakie chce 😉 nie zmuszam go bo u niego to działa w drugą stronę 🙂 A Kasiu ty szukaj tego czytnika co nam fotki pokazesz hehe a mam do Ciebie pewnie śmieszne pytanie ale czy w Anglii macie posciele do łózeczka takie 135x100 cm? I w jakiej cenie jeśli się orientujesz 🙂 bo moja siostra jedzie w lipcu z chłopakiem na wakacje do UK i chce coś kupić nastepnemu smykowi tylko nie wiem czy się to by opłacało 😮

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
to macie jeszcze moja fotkę 🙂 z moim wielkim brzuchem hehe
tylko nie wiem czemu się obróciły 🤔
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/705/dsc00361xr.jpg/][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/871/dsc00361xr.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/266/24t2d.jpg/][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/2663/24t2d.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
no brzuszko mam spore wiem o tym i troche sie boje jak bede dalej wygladac 🤢 właśnie dziewnie macie hehe u nas mozna kupic zastawy roznych rozmiarów a nawet pojedynczo kupic ile pasuje hehe a posciel to chyba faktycznie nie warto jak takie ceny lepiej cos innego niech kupi malemu do ubrania to chociaz jakosciowo beda fajne 🙂

Melduje byłam u mamy,u babci i dziadka nawet u tych podłych teściów...ja podła synowa 🙃

byłam też na rozmowie o prace a wiec nie ma to jak znajomości...miły pan po rozmowie stwierdził że na pewno będzie dla mnie praca,zabrał namiary,dane i powiedział że zadzwoni już tylko od kiedy zaczynam 😉

• Mamusie
Sylwia myślę, że ciuszki będą fajniejsze bo polska pościel jest bardzo dobre jakości a kupisz już za 30-40 zł jak dla dziecka 🙂 A ciuszki tutaj na przykład w h&m są baaardzo tanie 😉 U mnie dzisiaj piekny dzień - ciepło, słoneczko aż chciało się żyć 🙂 Zrobiłam pranie z Ali rzeczy , posprzątałam i była bratowa 🙂 Mariusz do pracy poszedł z alergią 🤨 Mam czytnik i karte , żeby dać fotki , ale image mi nie działa 🤨

• Mamusie
Sylwia, brzusio piękny i rzeczywiście duży jak na półmetek ciąży 🙂 ładnie wyglądasz 😉

Kasia, stolik fajny choć nie lubię szklanych a są eleganckie 🙂 Koniecznie pochwal się fotkami bo miło zawsze popatrzeć co tam pięknego wymyśliłaś 🙂

Kasia, Kaya mówi tak dużo że masakra hehe. Mojej kuzynki dziecko na 1,5 roku gadała zdaniami także niektóre dzieci mają lekką mowę 🙂 Mojej jeszcze daleko do tego

Mini, no no no Gratulacje! Czyli czekamy na potwierdzenie oczywistego finału rozmowy o pracę hehe. Super! Mieć swoją kasę to niezwykle budujące i bardzo potrzebne 🙂 Człowiek czuje się dowartościowany 🙂

Dobranoc 🙂

• Mamusie
Moja Ala ma ciężką mowę niestety mówi coś tam ale mnustwo po swojemu hahaha 🙃 😁
Wiem Kasiu jak to jest ze stolikami szklanymi mam już jeden w kuchni i też ciągle pomazany przez Alusie, ale jak się położym matę to jest w miarę i czyszczę go zawsze na wieczór i nie raz w dzień 🙂 Do kawy chciałam szklany jakoś drewniany taki niski wydawał mi się przytłaczający i za ciężki jak do salonu 🙂 Poza tym najczęsciej niepraktyczne rzeczy wyglądają najładniej hahaha 😉 😁

Hej ho 🙂

Mi się szklane podobają ale bała bym się przy dziecku.... że wejdzie i stolik pizgnie bo jedne taki przypadek znam 🤢
ale jak dzieci większe i mając taki salon to na pewno bym się skusiła bo mi się bardzo szkło podoba 🙂

• Mamusie
Bry 🙂 dzis mam wolne i stałam do 8 🙂 ostatnio coś wyspać się nie mogłam 😉 ciagle po pracy wiele spraw do załatwienia, pełno biegania i załatwiania 🤔 eeeee KAya nie mówi tych zdań super wyraźnie tak więc nie wiem czy jest jakaś taka super zdolna, bez przesady. Jak mi się uda to ja nagram, to zobaczycie . Fakt, ze bardzo dużo powtarza, ale nie wszystko, tylko to co chce. Np. Proszę i przepraszam jej nie przechodzi przez gardło 🤨 na nos mówiła jeszcze wczoraj rano noj, a wieczorem powiedziała normalnie nos 😁 tak więc u takich dzieci postępy są z godzinę na godzinę niemalże 😮 😮 Kasia, bardzo jestem ciekawa tego masowego stołu, bo właśnie takie mi się podobają i pasują teraz, maja one przeważnie łagodne, oble zakończenia i piękne nogi 🤪 my taki stół chcemy sobie kupić za ok 2 lata, jak już KAya nie będzie potrzebowała dużo miejsca do biegania na dole. Teraz mamy właśnie taki niski, mały, jakby miniaturka tego, który chcemy w przyszłości 😉

• Mamusie
Hej 🙂
Sylwia, ale masz piękną piłkę 😁 i Ty mi powiedz dlaczego na każdym zdjęciu wyglądasz jak inna osoba 😁 kameleon 😁 haha. Jeszcze jakbyś przyciemniła włosy, to bym Cię w życiu nie poznała. Mi się stolik podoba, ale też bym się bała, że dziecko uderzy łyżką, czy wejdzie na niego i się rozsypie. Napiszę więcej jak mały pójdzie spać.

a ja czuje się dziś nie dorobiona 😁 ha ha
czekam na pawła by zajął się dziećmi to jednak dziś zrobie generalne porządki,czyli w szafach przegląd,pufach zabawki,polerki szaf,firanki itp....

• Mamusie
hehe Kaya jaka pomocnica 🙂 Dominik ostatnio pranie troche odpuścił bo tak zawsze miałam je wszędzie poroznoszone hehe teraz pomaga mi ze zmywarką- jak wyjmuje z niej naczynia to on ma swoje zadanie sztućce z koszyka wyjmuje i do szuflady wrzuca hehe 😁 Tearaz właśnie idzie chyba spać więc muszę się za mopa wziąć bo wczoraj nie pomyłam w końcu podłóg 🤢 a pogoda u nas dzis znowu angielska i znowu cały dzień spędzimy w domu bo końca deszczu nie widać 😞 Mini a na czym praca ma polegać, bo albo się nie pochwaliłaś albo mi umknęło ☺️ 😉

• Mamusie
Nina zależy jak mam włosy upięte hehe chociaż ostatnio ciągle nosze tak jak na tych zdjęciach 😉 wcześniej miałam krótsze to nie podpinałam a teraz grzywka mi przeszkadza a doszłam do wniosku, ze narazie nie ścinam, bo przy małym dziecku lepiej móc je związać w kitka 🙂 Mini czujesz sie nie dorobiona a tyle chcesz zrobić 🤪 ja bym się najlepiej położyła hehe

• Mamusie
Kaya baaardzo dużo mówi i nie bądź skromna Kasiu 😁 Mój tak samo jak mała świnka mówi dużo po swojemu. Powie coś ładnie sam z siebie, jak ostatnio ładnie powiedział dzidzia i proszę (po swojemu oczywiście), dawał mi telefon i powiedział tlosę czy coś w tym stylu, ale jak go poproszę, by powtórzył, to nie ma mowy.
A to pierwsze dłuższe kroczki. Tych najdłuższych niestety nie udało mi się nagrać.
http://www.youtube.com/watch?v=BwgI-X09ux0&feature=youtu.be