Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej 🙂 Sylwia masz piękne zdjęcia 🙂Domi na tym jednym zdjęciu to wykapany tata 🙂 dałam buty do szewca żeby je trochę rozciągnął ale chyba za dużo to nie dało bo cisną dalej 😞dostałam okres i się poryczałam ze złości jak bym chciała to nie mam ,a jak nie chce to mam 😠 jeszcze do tego moja matka podniosła mi ciśnienie ..... kurde boje się, że mi coś przecieknie mam taką sukienkę że wszystko będzie widać jak mi się przydarzy 😞

• Mamusie
Kafi a ja myślałam, że Ty jesteś na czymś antykoncepcyjnym nie wiem czemu mi się ubzdurało... 🙃 No tak jak się idzie na jakieś ważne przyjęcie to się nie chce cały czas myśleć o podpasce tylko się bawić. Proponuję tampon maxi i dużą cieniutką podpaskę albo dwie wkładki obok siebie wtedy będziesz spokojna o przecieknięcie 😉 ja tak robię 😁

• Mamusie
Kafi palcem wskazującym do samego końca palca wtedy najlepiej i najpewniej wchłania krew ponieważ jest dość głęboko usadowiony 🙂 Poza tym na 100% poczujesz, że jest odpowiednio włożony- musi Ci być wygodnie po włożeniu nie możesz go czuć 🙂 Ja jak źle włożę tampon to od razu boli mnie głowa 😮 Władki albo cieniutka podpaska dodatkowo da Ci komfort, że nawet jakby tampon przesiąkł to nie ubrudzisz sukienki 🙂 Naturella ma cieniutkie podpaski a są dość długie i ze skrzydełkami 🙂 Na prawdę ja tak robię jak gdzieś mam wyjść a ze mnie leci albo nawet na noc czasem jak wiem że to początek okresu.... 😉

• Mamusie
daje Wam jedno zdjecie jeszcze moje ale to mi juz Paweł wczoraj wieczorem robil 😉 my na 17 na Pawła chrzesniaczki urodziny jedziemy wiec juz dzis nie wpadne. Miłego weekendu 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/507/sam1450m.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img507/1591/sam1450m.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Sylwia, Ty w ogóle nie wyglądasz na zmęczoną 🤪 🤪 Możesz chodzić w ciąży i 24 miesiące hahahhaha 🙃 🙃
Ja okresu na podpaskach bym nie przeżyła 😜 czuję się wtedy brudna i chora 😜 a do tego nie umiem chodzić z podpaską. Także jadę na tamponach 🙃 🙃 jedynie na noc podpaski. Aaaa no tak, dzisiaj sobota i kaffi baluje. Pewnie u Oli Kwaśniewskiej! Nawet się nie pochwaliła, że będzie na ślubie roku! No ładnie! 🙃 🙃

• Mamusie
Pigi, miałam Ci napisać, że mam problem, gdyż używam tylko dezodorantu w kulce i tym bym nie wysmarowała butów hhahaha, ale kupiłam specjalnie w sprayu i popsikałam buty. Na razie zobaczymy, czy coś podziałało 😁
Na jaki kolor się pofarbowałaś? Ja też kupiłam farbę, ale czeka na jutro, jakiś szlachetny blond bodajże, a i tak wyjdzie jaki będzie chciał 😁
Ja tez jestem zmarźluch i najchętniej bym odleciała jak ten ptak do ciepłych krajów 😜 i nie chcę, by Łukasz też tak cierpiał jak ja, więc go tak ciepło nie ubieram 😁

• Mamusie
Ninka ja kupiłam ciemny blond z Garniera wyszedł na prawdę ciemny blond, ale co jest najciekawsze to ja mam naturalny taki kolor włosów tylko zapomniałam jak wyglądam hihihi

Jak już wypróbujesz ten dezodorant to daj znać. Widziałam w programie na Polsacie jak babka polecała, że niby nie obciera się stóp oby podziałało ponieważ jak nie zostaje nam bandażowanie nóg do nowych butów 😁

Co do podpasek to fakt ja też czuję się od razu ,,brudna,, ale zakłada do tamponu jako właśnie takie ubezpieczenie na wszelki wypadek i na noc 😉

• Mamusie
A Sylwia właśnie co do zdjęcia to brzuch jest duży Ty szczuplutka i nie widzę ani jednego rozstępu !! Powiem Ci, że też bym taki chciała, ale nie teraz na pewno nie teraz i powiem Ci jeszcze, że Cie podziwiam za odwagę - jednak będziesz mieć zaraz dwójkę malutkich dzieci pod opieką 🙂 😘

• Mamusie
UWAGA!! Mam nadzieję, że Wam monitory nie pękną, a komputery nie przestaną działać! 😉 Poniżej dodałam zdjęcie swoich okropnych zębów przed aparatem i jak jest teraz, po 2,5 mc leczenia... 🙂Przygotujcie się na mocny szok i niezbyt przyjemny widok, gdyż takich okazów jeszcze świat nie widział 😉

To przed:
http://imageshack.us/photo/my-images/163/17miesiecyj7715.jpg/

A to po:
http://imageshack.us/photo/my-images/440/21mc1450.jpg/

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Ninka to nie możliwe, że te pierwsze to twoje zęby !! Powiem Ci, że najlepszą decyzją w Twoim życiu to był aparat po tylko 2,5 miesiącach jest super różnica a co mówić po kilkunastu miesiącach !! Będzie bosko !!
Ja wczoraj wieczorem wzięłam się za porządki w papierach i chociaż na starym mieszkaniu też robiłam to wczoraj znów wywaliłam mnóstwo papierów 🙃 Dzisiaj dokończę układanie jak M wróci bo przy Ali nie da rady 🙂

• Mamusie
Hahah ja mam to szczęście, że Łukasz mi lubi pomagać w porządkowaniu papierów 🙂 Ale ogólnie to najgorzej jest przy nim gotować 😜
Teraz dopiero zasnął, także mam spokój w domu 🙂 idę "robić" kotlety sojowe, do tego ryż z warzywami i sosik 😁
taaak, aparat był mi potrzebny jak mało komu 😁 na żywo jest lepszy efekt, mam prawie równe, dół wolniej idzie.

Meldun 🙂

Maja od 8 rano mi wymiotowała przez ok 2 godziny w końcu zdecydowałam że pojadę z nią do lekarza bo wczoraj znów zaliczyła bum 😞 i nie chciała jeść i pić,ale na szczęście zaczęła pomalutku jeść biszkopciki (całą paczkę 😁) i pić i wymioty ustały teraz się ładnie bawi 🙂

co do podpasek : to ja używam drainette - z siateczka, wtedy mniej odczuwam że mam "mokro" a gdy gdzieś wyjeżdżam itp to tampon a pod niego wkładkę

Nina ja nie mogłam uwierzyć ze te pierwsze to twoje zęby nadal jestem w szoku bo na zdjęciach jakie dawałaś nie było w sumie widać żeby było tak źle 😮
różnica teraz jest ogromna!! super jest już 🙂 a później pewnie będziesz jak w Hollywood świecić zębami 😁 ha ha

Sylwia pewnie już byś chciała mieć Synka na świecie 🙂 pamiętam ze końcówki ciąży nie są przyjemne....

Kaffi pewnie dziś kaca leczy 😁 😁

mój brat już 2 wraca do anglii 😞