Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Kafi a jakie buty i z jakiej strony?? 🙂 Daj link lubię oglądać buty 😁
A pisałaś do nich gdzie są buty?? Ja nie lubię jak coś kupuję na e-bay i nie przychodzi 😠 Teraz czekam na bluzkę 🙂

Kasia nie mogę wkleić linka 😮 www.baldowski.pl czółenka kolor nude musisz zjechać niżej są koło butów z węża haha

• Mamusie
Kafi ale cena 🙃 Ja kocham kupować buty i nie chce na nie dużo wydawać bo często je kupuje hihihi Śliczne są te, które Ty kupiłaś. Proste, stylowe i kolor wydłuża na maxa nogi ! Myślę, że taka firma nie zrobiła by Cie w konia a więc może sprawdź na poczcie u siebie - może przetrzymują. Ogólnie ten sklep ma super buty 🙂 Ale takie buty w uk kosztują około 20f a więc jakieś 100zł 🙂

• Mamusie
Kasia ja się zakochałam w tych pantofelkach 😁 trochę kosztują ale są piękne i warte tej ceny. Są robione na specjalne zamówienie i może dlatego taka cena 🤔 kurierem mają przyjść ... a w jakim sklepie można u was kupić ? mają stronę internetową ? chętnie zobaczę 🙂 patrzyłam na m&s ale wielkiego szału tam nie ma.

• Mamusie
Zobacz Next, h&m, jahne norman, dorothy perkins, river island, top shop to są sklepy warte uwagi ceny takie sobie, ale jak od czasu do czasu to można zaszaleć 😁 Ja osobiście nie lubię m&s wydaje mi się, że mają ubrania dla kobiet po 50. - za bardzo konserwatywnie jak dla mnie 😁 Ogólnie podróbki butów, ubrań można kupić u tzw. ciapatych i wtedy dajesz za buty 20-15 funtów, ale materiał z jakiego są zrobione to np. nie prawdziwa skóra chociaż w niektórych orginalnych sklepach też nie dają materiałów wysokiej jakości.

naylaaa napisał(a):
Kaffi, buty są piękne 😁 masz gust 😁 a ta szpilka jaka długa 🤪 🤪

ha ha ha taaaaaaaaaaaaa też bym chciala w takich chodzić...ale to nie na mój kręgosłup i chude gnaty....

• Mamusie
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Kaffi, buty są piękne 😁 masz gust 😁 a ta szpilka jaka długa 🤪 🤪

ha ha ha taaaaaaaaaaaaa też bym chciala w takich chodzić...ale to nie na mój kręgosłup i chude gnaty....

Hahaha Krowa ja ostatnio założyłam szpilki na rozmowę o prace Mariusz stwierdził, że przyjął by mnie za sam wygląd hahaha 😁 Ale szpilki miały 14 cm także wiedziałam co mam na nodze- w drodze powrotnej przebrałam szpilki na baletki w autobusie hahaha

• Mamusie
Właśnie obejrzałam filmik z Oliwka 🤪 i wierszyk z misiem jest popularny 😉
Wczoraj była u mnie mama i PAulina z dziećmi . Wykorzystalam sytuacje, zostawiam na chwile KAye z nimi i poszłam sobie na uzupełnienie paznokci, haha 😁
KAya uwielbia oglądać DOre i ciagle słyszę " rabus kradnij" zamiast nie kradnij 😁

• Mamusie
😘
Meldunek idę na kawę 🙂
I Ala ma bombę w pampersie 😁
U mnie wieje aż przewraca śmietniki 🙃
Ala to tylko viva a nie bajki Jej w głowie 🤔 😮 🙃
O Kasia pazurki przypomniałaś mi muszę się umówić do znajomej bo w końcu zapomnę 🙂 Już dawno nie miałam, ale czas najwyższy iść 🙂

• Mamusie
mini23 napisał(a):
hej dupy wieczorem wam coś napisze 😁 😁

Pisz teraz, po co czekać do wieczora 😉
Kasia, a jakie pierdolki chcesz? Bo ja mam wzorki i mogłam wybrać jaki chciałam i wszystko w cenie 😉 droga ta TWoja koleżanka 😜
Zapomnialam napisać, ze Niny LUkasek to super przystojniacha 😘

• Mamusie
hej meldunek 🙂 siostra pojechała na weekend do domu- Dominik nie zadowolony hehe 🙂 teraz tak mi sie przypomniało tez o tym filmiku Mini z Oliwka śliczna z niej laleczka!!! A i pisz co masz nam wieczorem do napisania hehe bo ciekawosc zje nas 😜 Kafinka buty niesamowite gdyby moja siostra zobaczyla to by sie zakochała w nich, aj nie chodze w szpilkach takiego rozmiaru chociaz mi sie bardzo podobaja 🙂 A U=u naszych Kasiek dzis brzydko i u nas tez nie lepiej 😉 ok lece do mojego małego dzięcioła bo bajki ogląda i musze go od tv trochę odciągnąć 🙂

• Mamusie
SylwiaC napisał(a):
Kasiu co Ty biedna o tej porze tu robiłaś??? 😉 meldunek lece dalej coś porobić 😘

W pracy byłam 🙂
A propos pracy, pytalyscie sie wcześniej - od początku pisałam ze to praca tylko na czas olimpiady i wakacji, potem nas już nie potrzebują. Przyjęli nas ok. 60 osób , zwolnili już z 15 za rożne rzeczy a umowa nam wszystkim wygasa 31.10. Jeszcze od 01.10 biorę 12 tyg. Urlopu i potem już z górki 🙃