Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Kasiu kolor jest jak najbardziej trafiony co do wystroju łazienki i fajnie wygląda wcale nie zimno czy ponuro. Poza tym lustro masz boskie !! Co do kuchni no to jest mój styl i bardzo wariackie kafelki na ścianie ( szachownica ) wprowadza ciepły i wesoły nastrój 🙂 Powiedz mi bo Wy wynajmujecie ten dom i wy meble do kuchni do Kai pokoju robicie czy właściciel robił Wam za to jakiś zwrot albo obciął czynsz czy Wy sami wszystko ? Bo jeśli sami to widać dłuuugo tam zamierzacie mieszkać 🙂
Mi się łazienka marzy czarno,grafitowo biała ze złotymi wstawkami albo dodatki czerwieni bo wiem, że na taką pójdzie M haha a ogólnie czerwono - zielona - taka wariacka 🙂 Już widziałam taką w b&q i wyglądała bosko 😁 🙃

Kasiu, w tym mieszkaniu wszystko oprocz kafelek na scianie i zlewu w kuchni oraz wanny, umywalki i toalety w lazience - wymienialismy cala reszte - od sufitu po podlogi. Nic nie jest wlasciciela. Lodowka, pralka, kuchenka itd sami kupowalismy , meble M sam robil (w koncu jest stolarzem) 🙂

• Mamusie
kasiak napisał(a):
http://img819.imageshack.us/img819/1453/20130214161850.jpg
Tu chciałam wam pokazać ten nowy kolor mojej malutkiej łazienki

A tu fragment kuchni
http://img89.imageshack.us/img89/2143/20130214161509.jpg

dopiero teraz mogłam otworzyć 😮 bardzo ładny blat w moim guście 🙂 i te lustro 🙂 Katarzyna ma rację jest piękne 🙂

• Mamusie
hej! Kasiu bardzo gustowne macie mieszkanko 🙂 w łazience kolor jest świetny mam podobny taki stalowy w dużym pokoju na dwoch scianach 😉 Mini widać że bardzo dbasz o wasze gniazdko bo faktycznie wylizane na maksa jest!!!! A dziewczynki jaki zbiór lalek mają 😁 hmmm nie pamietam co miałam jeszcze pisać bo na raty podczytywałam, ja od 5 na nogach jestm 😠 Dominikowi ząb się przebija i jest niewarty w nocy wstaje raz do niego a raz do Adasia ... ooo właśnie mały się budzi zaraz będzie ryczał o mleko, a Dominikowi musze jedzenie też zrobić

• Mamusie
Hej. Ja podczytywałam w ratach i gówno pamiętam 🙃 🙃
Wczoraj umierałam.... bylismy z Łukaszem na pobraniu krwi, 3 razy go kłuły, bo mu żył nie widać 😞 wyobraźcie sobie jak on płakał 😞 wyszłiśmy z gabinetu i jak mnie ból kręgoslupa złapał, tak koniec, ledwo do domu doszłam. To raczej korzonki. Do teraz mnie trzyma 😞 koszmar. Chodzę zgięta jak babula 🙃 🙃
Tyle zdjęć i tematów było, że aż nie pamiętam 😞
To ja jedyna się wyłamię i mi aż tak bardzo się nie podoba Kaffi kuchnia. Widocznie mam coś z gustem, jak się wszystkim podoba,a mi nie hahah 🙃 🙃 No I Pigi łazienka marzeń mi się nie podoba 😞 Ale to Paniom domu ma się podobać 😁
U Kasi lustro bardzo mi się podoba i kolor łazienki też, wcale nie wygląda smutno.
A u Krowy mi się kolory ścian nie podobają. Ale to chyba w tym starym domku, co? A Oliwia jaki foch hahhaha ma to po matce 😁
Wyszło na to, że nic mi się nie podoba 🤪 🙃
Dzisiaj lecę załatwić jedną sprawę, a potem do ortodonty 🤢 🤢

• Mamusie
Czitaaaa, to ja też wpadam do Łeby 🙂 Albo nie, bo jeszcze kompleksów dostanę 🤢 🤢]
Cilest masz brać tak jak Kaffi pisała, w piątek okres, to zaczynasz od piątku i potem jak weźmiesz całe opakowanie, tydzień przerwy, pojawi się krwawienie z odstawienia i zawsze w piątek będziesz brała tabletkę z nowego opakowania ( czy inny dizeń jaki Ci wyjdzie)

Hej 🙂

dzięki za komentarze 🙂

NINA to są z nowego domu zdjęcia dziewczynki mają zieleń w pokoju taka jak ja miałam w tym starym domu, my mamy czerwony w sypialni naszej i może przez to chodzimy spać ok 2/3 w nocy 😁 ha ha

• Mamusie
Cześć.
Wczoraj u Pauliny mieli grypę żołądkowa oprócz Pauliny a dziś ona jest chora i Kaya też od 4 rano wymiotuje 😞. Boję się żeby mnie jutro nie dopadło bo mam egzamin.
A łazienkę teraz jeszcze chcemy uzupełnić, czyli np kupić deske toaletowa z aplikacją dużych kamieni i szukam jeszcze czegoś na półkę.

Słyszałyście o tym meteorycie co po 20 ma przelecieć blisko ziemi? I o tych odłamkach co tyle ludzi ucierpiało w rosji? Plus to że papierz chce odejść... Mi się to wszystko kojarzy z tymi przepowiedniami mimo że nie jestem przesadna...

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Kasiu trzymam kciuki za twoje zdrowie i życzę też zdrówka dla Kayi ;*

Dziękuję Mini. 🙂 w sumie Kaya wymiotowala tylko 2 razy: o 4 i po 7 i teraz ns szczęście spokój ale do przedszkola jej nie puscilam.
Mini a jeśli chodzi o przepowiednie to mone zdanie jest takie, że zawsze każdą i do wszystkiego można sobie dopasować i zinterpretować 😉

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziś obejrzałam Kasi zdjęcia łazieńki i kuchni i przy niej to mi wstyd ale ma czysto!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bomba bardzo mi się podoba 🙂

aisak_89 napisał(a):
Narazie to tylko ja mieszkam jak na świnie przypadło w oborze 😁 hahaha aż wstyd kogoś tu wpuszczać 😁 hahaha

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam 😁 później i ty odpicujesz oborke 😘 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziś obejrzałam Kasi zdjęcia łazieńki i kuchni i przy niej to mi wstyd ale ma czysto!!!!!!!!!!!!!!!!!!

????? A dlaczego Tobie wstyt? Przecież to wlasnie Ty masz wychuchane i odpicowane 🙂

kasiak napisał(a):
mini23 napisał(a):

????? A dlaczego Tobie wstyt? Przecież to wlasnie Ty masz wychuchane i odpicowane 🙂

nie mam tylko u dzieci posprzątałam bo tam non stop jak po atomówce 😁

kasiak napisał(a):
Ostatnio kupiłam Kayi komplet zaslonki, pościel, koc, polka, ramka i śmietnik i ma to " zamontowane"
http://img838.imageshack.us/img838/1962/20130214160202.png

Fajnie wygląda to lubie gdy w pokoju dzieci widać ewidentnie że należy do nich 🙂

• Mamusie
kasiak napisał(a):
Nina a jak Łukaszek po tym nieszczesnym pobraniu krwi?

Dobrze się ma, ale nie można mu przypomnieć co panie mu robiły, bo od razu płacz 😞
Piekny ma Kaya pokój, sama bym taki chciała 😁
A to mój prezent Walentynkowy... teraz się dowiecie skąd wiem, że to Pigi jest kochanką.
http://www.youtube.com/watch?v=VIvlqJjQ1qw&feature=youtu.be

• Mamusie
hehe ale Nina dostała prezent hehe fajniutki 😁 ja dostałam wisiorek z serduszkiem 😁 jutro Wam dam jakiś filmik bo nie chce mi się przez telefon zgrać na you tube nie wiem czemu ale jutro przez laptopa wrzucę 😉 Kasiu zdrówka życzę oby Cię nie dopadło i trzymam kciuki!!!!