Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej 🙂 oj Nina to nmer odegrałaś 😮 😉 ja już w mieście z chłopakami po 8 byłam bo później bałam się,że będzie tłok i się nie myliłam bo jak wyjeżdżałam to już sie robiło wszędzie tłoczno 🤢 a dziś pewnie grillujemy Domi do moich rodziców Adaś pójdzie spać a my na dwórek 😁 piwko pewnie się jakieś spije i posiedzi trochę, pewnie przy ognisku bo raczej zimno będzie 😉 miłej majówki laski Wam życzę !!!

• Mamusie
My jutro idziemy na Zamek, bo mają być jakieś piosenki dla dzieci. Także zobaczymy 🙂 jak się małemu spodoba, to zostaniemy 😁 Tylko byle pogoda była 🤢 🤢 bo ostatnio chłodno. Mini, dziewczynki jakie duże 😁 frajda z tymi kucykami, co?
U Was ostatnio ciągle problemy 😞
Szwagierka ostatnio palnęła, że po co mi ten aparat był, jak mam takie same zęby. A ja takie oczy : 🙃 że co? 😉
I mówię do niej: chyba nie pamiętasz moich zębów ( a zresztą się nigdy nie uśmiechałam i chowałam za ręką), więc jej pokazałam zdjęcie i szczęka jej opadła. Potem po kilku godzinach do mnie dzwoni i mówi, że myśli o moich zębach, jaki szok, że tak się wyprostowały i że się boi że będą jej się śniły hahahahhaha 😁 🙃 🙃

• Mamusie
Hej Piękne ! Sylwia ten tapczanik jest rewelacyjny i do tego za bardzo dobrą cenę 🙂 Domi z Adasiem to jak bliźniaki haha fajowe chłopaki 🙂
Jak będziesz w Toruniu w szpitalu z Adasiem i będziesz coś potrzebowała to śmiało mów 🙂

Ja jestem chora tylko nie wiem na co haha męczy mnie uciążliwy kaszel 🥴 byłam wczoraj na pogotowiu lekarz mi powiedział że nic nie słyszy i że powinnam zrobić prześwietlenie płuc bo może być gruźlica 😮
śliczne zdjęcia dzieciaczków 🙂

• Mamusie
hej 🙂 Dzięki Kafinka 🙂 Pawła kuzynka też wrazie co jest w Toruniu i mieszka ponoć niedaleko od tego szpitala więc na szczęście nie zostane sama 😉 mówisz gruźlica a może jakies alergiczne masz ?? Ja spadam zaraz na kawe do babci z Adasiem u nas się powoli przejaśnia i słonko wychodzi na szczęście

• Mamusie
Hej,
Widzę Nina , ze szwedacz ci sie zalapal 😁 ale to fajnie ze masz co pokazać małemu, trzeba poszerzać horyzonty i szukać pasji 🙂
U nas piękne słońce dziś, trochę jeszcze chłodno, ale zapowiada sie piękny dzień 🙂
Sylwia, skąd Ty bierzesz energię na latanie po mieście od samego rana ( wczoraj ) itp.... 🤪

• Mamusie
HEj 🙂 my byliśmy na koncercie krótko, bo tylko 3 piosenki i... Łukasz chciał iść. A cały czas siedział, nawet nie chciał spojrzeć na scenę i w końcu nie wytrzymał 🙂 jak go pytałam czemu idziemy, to chodziło o to że bał się jak bili brawa 😉 on nie cierpi 100 lat i owacji 😉 odeszliśmy dalej, to gamoń zaczął tańczyć i śpiewać nanana. Ale nie chciał wracać 😉 Szkoda, bo dziewczynki które śpiewały były tak zdolne, że nie mogłam uwierzyć, że mają takie głosy w tak młodym wieku (8-9 lat). Zero fałszowania i do tego oryginalne barwy.
Ja szukam mu atrakcji, bo w zimę sporo siedzieliśmy w domu, a teraz pogoda jest to chce się wyjść. A lubię doświadczać mu wrażeń 😁 tylko czasem już brak mi pomysłów gdzie go zabierać 😉
Mnie kręgosłup wali, tym razem szyjny. wczoraj odkąd wróciliśmy, to ciągle leżałam i nie mogłam się podnieść. Kręciło mi się w głowie, mdłości miałam, do tego głowa wydaje się wtedy ciężka i leżałam jak kukła bezwładna 🤢 🤢 a wy jak spędzacie czas?

Helooooooooooo 🙂

Nina faktycznie u nas ostatnio stale coś 😞 jakby za kare... 😜
Maja kocha muzykę ale jak tak głośno jak np w myślęcinku na imprezach gra muzyka to się boi 🤔

my wczoraj mieliśmy jechać na ognisko byłam zadowolona ale siedział do 20 w pracy gdzie wiedział że na 17 jesteśmy umówieni 😠
czekał na klienta a ten dopiero po 19 dał znać ze jednak nie odbierze auta

Sylwia trzymam kciuki za was i za ciebie Kaffina 😘

• Mamusie
hej 🙂 Kasia ja mam siły bo inaczej bym rady nie dała z chłopakami hehe a rano najlepiej mi się z nimi zakupy robi bo Domi jest wyspany i grzeczny i obaj najedzeni więc jest ok 😉
Nina podziwiam z tym chodzeniem z małym 🙂 my najwiecej czasu to na naszym podwórku spędzamy, no ale ma tu Domi troche własnych atrakcji hehe 😉 no a tak poza tym to lubi zakupy i na kulki jezdzić więc często też nas nie ma w domu, bo przy okazji zawsze gdzieś na kawe się zajrzy jeszcze 😁
U nas wczoraj była ładna pogoda a dziś już znow szaro i zimno dosyć.... Domi ma katar i mardzi a najgorsze,że Adaś zaczął dziś też coś kichać ... tak to już chyba jest jak się ma dwójkę maluchów nie?
No to dziś idziemy do Pawła brata i jego żony (tej za którą nie przepadam) na drinka wieczorem bo nas zapraszali, a mieszkamy obok siebie a my u nich jesteśmy raz może na miesiąc hehe ale oni nadrabiają i u nas są często 🤢 nie wiem co chciałam jeszcze pisać więc uciekam 😘

• Mamusie
Hej 🙂 dziś kolejne poznawanie świata - przejażdżka bryczką 😁 małemu konie się bardzo podobały i jazda sama także 😁 koń aż rżał, ja się przestraszyłam, a Łukasz nie. Potem koleżanka wpadła i dzień minął. Jutro idę do brafiterki, cieszyłabym się bardziej, gdyby to mniej kosztowało, ale tłumaczę sobie, że muszę w końcu mieć dobrze dobrany stanik 🙂
Kafinka, a może to jednak alergia? Przynajmniej ja tak mam przy alergii.

Nina wstydź się taka duża i się konia boi 😁
a poważnie mały pewnie codziennie wykończony przy takim poznawaniu świata 🙂

Maja wkońcu zasypia zupełnie sama czytamy bajkę na dobranoc i gasimy światło 🙂 no a najważniejsze coraz rzadziej budzi się w nocy by do nas przyjść 🙂

Hej 🙂 my dziś mieliśmy spacer od 12 do 17 nogi mi już w dupe właziły 😁 ale Maja była dzielna z 5 godzin 4 przeszła na nogach a 1 w wózku 🙂

• Mamusie
Hej 🙂 Maja jaka zdolna 😁 wytrwała. Mój by nie dał rady tyle iść 🙂 chociaż w ogóle nie używamy wózka, wszędzie na piechotę lub tramwajem, to wiem że by nie dał rady 🙂
Sylwia, mi się marzy życie na wsi 😁
U nas majówka była w miarę ciepła, a od dwóch dni to baaardzo ciepło jest. A gdzie reszta jest?

U nas tylko weekend był gorący 😞
my wózek wzięliśmy bo wiedzieliśmy że szybko to my do domu nie wrócimy 🙂 na krótsze wyjścia też bez wózka idziemy.

• Mamusie
Hej,
U nas dziś zapowiada sie piękny dzień 🤪
Ostatnio było dość chlodniawo , podziwiam , ze nie bierzecie w ogóle wózków , Kaya lubi chodzić własnymi ścieżkami niestety, więc bez wózka tylko w parku, inaczej bym chyba roztroju nerwowego dostała .
No i w końcu zaczęliśmy na całego chodzenie bez pampera, zobaczymy na ile starczy mi cierpliwości , bo ostatnio z tym u mnie kiepsko 🥴

• Mamusie
Hej 🙂Nina lekarz mi powiedział ,że może to być alergia 😮 dał antybiotyk i tabletki na alergie. Jest już lepiej ale kaszel nadal mam 🤢 My po majówce bardzo zadowoleni szczególnie dzieciaki 🙂 moja też nie chce w wózku siedzieć aż jestem zdziwiona jak biorę wózek na spacer a ona nawet na niego nie spojrzy .....
Ps. dosiadłam konia hahaha 😁 serce mi waliło jak dzwon ale siedziałam a koń stał 😁 😁 😁 grzecznie 🙃