Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej donosze że żyje 🙂
dla takiej pogody to albo więcej na dworzu jesteśmy z dziećmi albo ogółem gdzieś poza domem 🙂
W środę od 1 w nocy do 6 rano Oliwka mi wymiotowała później w samochodzie raz i Majka też myślę że chyba po truskawkach 😞
dziś jadą do taty a mi serce pęka zwłaszcza za Mają 😞 wiem że on się nimi dobrze zajmnie bo już kilka razy dzwonił co teraz lubią jeść itp ale jednak ona jest malutka i ciągle ostatnio przy mnie była 😞

Widzę że temat koni was podniecił ha ha 😁

NINA Łukasz wygląda jak by miał więcej niż 2 latka i czysty tata raczej z niego 🙂

SYLWIA kciuki będę trzymać za was 🙂

KASIU jak z mężem lepiej już?

PIGI Jak przygotowania by mamę ściągnąć?

• Mamusie
Mini, powiedzialam mu ostatnio o co mam zal, przeprosil I wytłumaczył, ze jest zbyt zajęty praca i ze jak wchodzi do stolarnii to myśli tylko o cyferkach i wyłącza sie na całe pozostałe życie itp, itd..... Spędziliśmy ostatnio trochę wiecej czasu i niby to wszystko przyjelam do wiadosci i niby go rozumiem..... Ciagle jednak mam wrażenie , ze to nie to, czego bym chciała ....moze chce za dużo ? 😮 ehhhhhh szkoda słów , brakuje ognia w naszym związku

• Mamusie
Kasiu może potrzebne Wam wakacje? albo jakiś wspólny wyjazd chociaż na weekend tak żebyście mogli zapomnieć o pracy i dniu codziennym 😉 Mini krcze teraz te truskawki to ładnie wyglądają, ale smaczne to nie sa jeszcze kiedyś kupiłam to nawet Domi nie chciał ich jeść 🤢 Ja dziś szykuję juz ciuszki do szpitala i Dominikowi też do moich rodziców bo mama go w niedziele weźmie, a malchy dziś w nocy to takie marudy były,że szok... i cały dzień mi marudzą obaj... chyba ta duchota im przeszkadza

• Mamusie
Hej 🙂
Kasiu tego ognia po jakimś czasie zaczyna brakować wszędzie. Trzeba go rozniecić tak jak Sylwia pisze. Kolacja, wspólny wypad do kina coś co Was obojgu uszczęśliwi. Praca jest dla ludzi a nie ludzie dla pracy i nie tylko tym trzeba żyć 😘
Ja jestem zła i jutro zrobię jazdę w pracy 😠 Znów mam pracować 8 dni żeby mieć 1 dzień wolnego 😠 Inne dziewczyny mają wolne dwa dni pod rząd albo co 3 dni jeden dzień off-a tylko mnie mają za robota 😠
Co do mojej Mamy to wiesz Aga, że to nie możliwe jak na razie a więc żadnych przygotowań nie ma na dzień dzisiejszy. Kolejka do domu opieki dla Babci jest tak długa, że nie wiemy czy Babcia dożyje bo jest z Nią coraz gorzej 😞

• Mamusie
Hej 🙂 Ja Was podczytuję, a jakoś nie miałam weny odpisywać. Kasiu, tak jak dziewczyny mówią, jakaś kolacja, wakacje, może seksowna bielizna? Trzeba się trochę postarać i zaskoczyć siebei nawzajem.
Mirek przyjeżdża 21 i się nie mogę doczekać 😁 jeszcze 10 dni.
Teraz im internet wyłączyli i na skype nie możemy gadać 😞
Mini, te truskawki to jak malowane, nafaszerowane chemią 😞 ja ostatnio kupiłam winogrona i to był błąd. Okropne były i jakby zepsute.
Kaffinka, to Cię wzięło. Najpierw ten kaszel, teraz gorączka 🤢

Aga koniecznie do lekarza może ten kaszel oznaczał coś z płucami!

Kasia tak trzymaj swoje zdanie niej.

wirus panuje jakiś mój brat też wymiotował. Maja u taty też i Krzyś też 😞

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Ja dzisiaj do pracy na 9:00 - niedziele zawsze są straszne a więc oby tylko do końca pracy przeżyć haha

Ninka rób Łukaszkowi wyżej pod głową. Chyba, że będzie się zsuwał z poduszki.

Mnie męczy katar i okropny kaszel bo łaskocze mnie w gardle 🤔

Krowa no to u Was to na bank jakiś wirus jeśli tak wszyscy po kolei wymioty mają.

Mi podpisali urlop na września od 16 do 26 a więc lecimy na wakacje 🤪 😎 😜 Co tam remont nie ucieknie hihi a nam dobrze zrobią takie wypady i nacieszenie się słonkiem.

• Mamusie
hej 🙂 😘 dziś już lepiej ale kaszel mnie jeszcze męczy. Wczoraj miałam jeszcze stan podgorączkowy czułam się jakby walec po mnie przejechał 🤢 idę do lekarza po niedzieli. Mini uważaj żeby Maja się nie odwodniła bo wtedy szpital 🥴 pilnuj żeby piła jak najwięcej 🙂 Nina masz rację odpuście sobie 🙂 lepiej przeczekać w domu 😉 Zdrówka wszystkim życzę 😘

Kasia!!! ale się wygrzejecie 🙃 mi się marzy Chorwacja 😁

Hej 🙂 maluchy moje kochane wróciły 🙂 tęskniłam za nimi zwłaszcza za Mają bo ona jak przytulanka jest 🙂

ale nie powiem bo spędziłam miły romantyczny weekend... 🙂

NINA życzę zerówka dla Łukaszka oby szybko mu przeszło.

AGA ty też wracaj do zdrowia ale może lepiej odwiedz lekarza.

mi się też wakacje marzą 😁

• Mamusie
Hej 🙂
Ja dzisiaj mam wolne ahhh jak miło 🙂
Słonko świeci i jest wiaterek a więc i pranie już się suszy na ogródku 😁 Zrobiłam porządki, byłam na zakupach i gotuje właśnie grochówkę bo miałam mega ochotę mnnniam 😁
Ja nie mam gorączki ani nic czuję się super tyle, że ten kaszel i katar mam brzydki nadal 🤨
My w tym roku Ustka i zapewne Majorka ale my chcemy się wyleżeć na plaży i wygrzać a więc zbyt dużo atrakcji do zwiedzania nie jest nam potrzebne 🙂 Może za rok pomyślimy o jakimś mieście do zwiedzania - marzy się nam Paryż a więc może za rok kto wie hihi 😉