Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej 🙂 no ciucho coraz bardziej sie tu robi, ja czasem juz zapominam zglądać ☺️ bo jak cos ciekawego to i tak na fb jest 😉 uciekam zaraz przesadzić słoneczniki do ziemi bo Dominika moja mama mi na trochę zabrała a Adaś zasypia więc skorzystam z wolnej chwili, chociaż nie chce się wyjść bo mży coś z nieba lekko...

• Mamusie
PIERWSZA 🙂

Cicho bo każda już pracuje albo ma dużo obowiązków niestety i jakoś tak Nas wywiewa z tego forum powoli
Mi wczoraj odwołali urlop na września 😞 Ta mi przykro bo mieliśmy jechać na wakacje a tak pozostanie nam tylko Ustka w lipcu....
U nas brzydka pogoda - przez nią nawet źle się czuję bo albo zimno albo pada albo wieje ile to można wytrzymać te zmiany pogody 🤔

• Mamusie
Hej. Ja nie wpadałam, bo nawet czasu po dupie się podrapać nie miałam. Kupiliśmy tv, a w związku z tym wielkie przemeblowanie i wielkie wyrzucanie gratów 😁 Także ciągle sprzątanie, przesuwanie mebli... Ja fb nie założę 🙂 jakbym miała, to już dawno bym założyła. Mini, piękne fotki 😁 szczęśliwi jesteście, a Tobie zaraz półka wypadnie od uśmiechu heheh. Oby u Adasia się coś ruszyło 😁 będzie coraz lepiej z kupkami.
Ja wczoraj miałam atak kamicy nerkowej lub żółciowej. Przynajmniej tak po objawach moja lekarz przez telefon stwierdziła. Myślałam, że umieram, ale poród był gorszy o wiele 😉 Ale na szczęście po 2 h ataków mi przeszło. Ale w poniedziałek lecę badani a zrobić. To straszne było, Pigi chyba rodziła kamienie, to pewnie wie jak to boli.
A jakie Kaya miała nazwisko? A M został przy swoim?
Pigi, przykrro mi, że Ci urlop odwłlali 😞 najgorszde jak już się nastwiasz, a tu dupa 😞 Póki będziemy cokolwiek pisać, to nie będzie źle z forum, także nie panikujcie 😁

Jestem 🙂 leże w łóżku bo nawet ochoty wstać nie mam 😞
jutro jedziemy na komunię pewnie będziemy jak małpki w cyrku...

Nina przyznaj się że Mirek nie dał palca z łóżka wyciągnąć 😁

• Mamusie
Nina , widzisz- jeden telewizor a całe mieszkanie do przemeblowania 🙃 tak to u mnie też jest- jak coś nowego się kupi, to jest pretekst, żeby coś w mieszkaniu zmienić 😉
Ales upsrta z tym fb 😜
Aga, rozpustnico- wstawać - ja już 2 godz temu z pracy wróciłam, a ty jeszcze nie wstałas? 😁
Możesz też brać przykład z Sylwii 😁
U nas słońce się e końcu przedziera - zimno jest, ale chyba x Kaya na spacer.

• Mamusie
Bo mieliśmy telewizor z "dupą", na szafce stał. Także tą szafkę trzeba było wyrzucić, od razu więcej miejsca 😁 i nowy tv na ścianę. Piękny jest 😁 teraz Mirek na meble do kuchni się napalił, teraz pojechał zobaczyć. Promocja jest w BRW, ale musi na żywo zobaczyć, czy to nie jakiś badziew 🙃
Jak kupi, to znowu będę miała roboty, tym razem w kuchni ... ale potem jakie zadowolenie jest.
Hahha Krowa, każdy Wasz ruch będą komentować, przyglądać się itd... Ale miej to w dupie 😁 wiesz jacy są ludzie 🙂 uwielbiają komuś wytykać błędy, a swoich nie widzą. Idź z podniesioną głową 😁
A jak tam sprawa rozwodu się ma?
U nas jesień, cały dzień leje i zimno 😞
Łukasz jaki charakterek ma... krzyczy na mnie, zapomina się że ma dopiero 2,5 roku 😉

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
U nas dzisiaj pięknie na dworze ale jak zawsze wieje 🤨
Sylwia raczej mogą mi odwołać ale nie chce mi się już nawet z nimi kłócić czy mogą czy nie.
Nina no ja wiem co to ból nerek i ja uważam, że jest gorszy niż poród bo mnie potrafił ból trzymać 24 na dobę przez nawet dwa tygodnie. I nic nie pomagało prócz Tramalu, który jest podawany już przed morfiną.
My też tv powiesiliśmy jednak na ścianie chociaż ostatnio kupiliśmy do niego stolik ale poszedł na górę a w salonie tv sobie wisi 🙂
Daj linka do mebli kuchenny 🙂

• Mamusie
ja nie dostalam nic, oprocz zyczen od starszych dzieci, od mlodszej dostalam w marcu, bo wtedy tu byl dzien matki 🙂

Kaya wczoraj byla na placu zabaw bez pampera ( sie odwazylam w koncu) , swietnie sobie dala rade. mialam cos na przebranie i w majteczkacj specjalna wkladke , ale pieknie wytrzymala do domu.
oczywiscie nie wola jeszcze w domu, musze jej ciagle pilnowac i upominac, ale zaczela wolac w momencie jak zaczyna sikac, czyli mam nadzieje, ze to juz o czyms swiadczy 😉
oby do konca lata sie nauczyla... 🥴

• Mamusie
hej 🙂 ja tez nic nie dostałam oprócz tego iż mam dwóch kochanych łobuziaków 😉 Kasia myślę,że Kaya robi postępy i napewno przez wakacje się oduczy pampersy nosić ja też nadal czasem boję się jak jadę na zakupy z maluchami co będzie jak w dużym markecie Domi będzie chciał siusiu bo jednak to nie tak hop do toalety się dostać z dwójką ale jakoś dajemy radę hehe uciekam odbiad robic dalej

Hej Kochane 🙂

mam trochę informacji...

pierwsza to ta że mój Krzyś wyjechał dziś o 13:45 do Włoch do brata do pracy początkowo miał być to miesiąc, ale rano Przemek dzwonił że być może 2 miesiące, później na miesiąc wracają do pl i jadą aż do grudnia...

z drugą nie wiem czy trochę nie zaczekać... ale wam napisze od tyg miałam skoki nastrojów płakałam,krzyczałam,złościłam się co chwile mocz oddawałam a tydzień wcześniej kochaliśmy się bez żadnych zabezpieczeń...
w sobotę zrobiłam 2 testy ciążowe pierwszy wyszedł pozytywny....a drugi robiony o późniejszej porze negatywny... jeśli pierwszy jest prawdziwy to to by był 1 tydzień...
Nie planowaliśmy dziecka ale też specjalnie jakoś ostatnimi czasy nie uważaliśmy zwłaszcza że nie brałam ostatnio tabletek, no i też często rozmawialiśmy o dzieciach K się nimi zachwycał... ale liczyliśmy że nie wpadniemy póki co, do wczoraj mieliśmy mieszane uczucia ale jakoś szczególnie załamani z tego powodu jednak nie jesteśmy tyle że wszystko dla dzieci wydałam co do joty... w środe rano robię ponowny test by wyjaśnić który mówił prawde

• Mamusie
hej 🙂 wchodzę a tu takie newsy!!! Mini dawaj znać co i jak jak zrobisz test!!! Widzisz Adaś zaraża hehe 😉 faktycznie szybko może i dzidzia ale może los tak chce 😉 A co do pracy za granicą no niestety tak jest,że w Polsce nie ma pracy a jak jest to za takie grosze,że ciężko wyżyć... My też czasem myślimy o tym czy Paweł nie powinien jechać na jakiś czas gdzieś bo niby ma jakąś robotę ale to co zarobi starcza na życie i czasem coś dla przyjemności, ale nie mamy za co np kupić garaże koszt koło 3,5 tys i zrobić ogrodzenie też pewnie swoimi siłami koło 2 tysiaki no i przydałby się już jakiś kamień na podjazd a teraz balkon robimy nareszcie też jakiś tysiak lekko pójdzie pewnie no i tak to leci ...

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Sylwia to dziękuj Bogu, że stać Was na normalne życie bo ja coraz częściej się dowiaduje jaką biedę mają moi znajomi z Włocławka. Jeszcze teraz zamknęli kolejną fabrykę i 121 pójdzie na bruk 😮 Wiadomo remonty to koszt dodatkowy i nawet mi w UK ciężko go zrobić przy dwóch wypłatach bo zawsze jest coś ważniejszego.
My dzisiaj byliśmy na zakupach i Ala dostała dwie pary sandałków z Dichmana jedne były w promocji za 3,99 🤪 🙃 😁 😁
Poza tym w końcu zakupiliśmy narzędzie do ogródka i czas na pozbycie się chwastów 🙂 Mam 3 dni wolnego to aż miło będzie pogrzebać w ziemi bo kocham to dłubanie w ogródku o ile przestanie padać 🤔