Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Radosnych i zdrowych Świąt 🙂 Nie zjedzcie wszystkiego ze stołu, podzielcie się z rodziną hahahah 🙂 do jutra lub do wtorku. My idziemy do szwagierki i będzie chyba 17 osób. Łukasz miał dwa dni ciągle gorączkę, ale najgorsze za nami i ząb niedługo się wykluje. Ciężko było.

• Mamusie
hej 🙂 właśnie i po Świętach a śnieg nadal leży... Wczoraj rano do kościoła się zebrałam i odśnieżyłam sobie schody i auto no i zakopałam się na wyjeździe hehe 😮 głupia ta pogoda... Chłopcy dostali trampolinę od nas i dzaidkowie się trochę dołożyli no i stoi w kartonie 😞 a Domi już się nie może jej doczekać ... a teraz znowu pewnie ze dwa tygodnie z Adasiem będę miała problem wyjść... bo po tym śniegu na podwórku wózkiem cięzżko a później będzie błoto i też dupa 😞
Nina dobrze,że najgorsze za Wami.... kurcze to już macie problem zębów z głowy 😉 u nas nadal dwóch barkuje u góry i też będzie u Dominika z głowy a pewnie zacznie się u Adasia hehe i tak następne dwa lata z bani 😉 chociaz mam nadzieje,że Adaś będzie inny 😁 a wogóle pochwalę się Wam moją nową szafą tym które nie widziały jeszcze na fb 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/145/sam1998k.jpg/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/4751/sam1998k.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Hej 🙂
Atak zimy mamy tej wiosny 😮 🤢 U mnie kupę śniegu 🤢 Mam juz dość zimy wrrrrr.My w niedziele wielkanocną ulepiliśmy ze śniegu zajączka hahahahaa.
No a świe ta minęły baaardzo szybko jak co roku zreszta 🥴
Sylwia szafę masz boską !!!!!!!!! Bardzo mi sie podoba 😉 Jest kupiona ?????
Nina biedak z Łukasza 😞 zdrówka .

• Mamusie
Sylwus to Ty masz baaardzo zdolnego męża !!!!!!!!!!!!!! Ja bym chciała aby mój Tomek takie meble mi robił 🙂
A tak w ogóle to chyba Wam nie pisałam że z tydzień przed świętami zepsuła mi sie pralka 😠. Miesiac po ukończonej gwarancji 😠, tak sie wściekłam że sobie nie wyobrazacie, a kilka dni wcześniej T padła turbina w aucie i ok. 1000 go to kosztowało i teraz pralka . Nowa ok. 1500, a reperacja ok 450 zł. więc jednak zdecydowaliśmy na zrobienie jej. A co najgorsze to muszę pranie do mamy wozić . W ogóle to ten rok zaczął sie dla nas kiepsko , tylko wydatki 😠

• Mamusie
Straszne tu sa pustki 😞, przypominam sobie stare czasy (brzuszkowe) , jak to ciągle siedziałyśmy na forum i pisałyśmy heheheheheee, fajnie było 🙂 Teraz to cisza jak makiem zasiał 😞
A miałam sie zapytać o "te nowe dziewczyny" ktore dołączyły na mamuśkach RÓZIA i chyba MAGDA
, czemu ich juz tu nie ma ???????

• Mamusie
Hej,
Nina, Kaya mA nocnik na głowie na tym zdjęciu 😉
Sylwia , ciekawa naklejanka na szafę 🙂
Gosiu, pewnie jest tu ciszej bo każda ma wiecej obowiązków niż kiedyś 😉
Ja teraz pracuje przeważnie na 3 rano, kłade sie spać koło 7-8 żeby w miarę funkcjonować w ciagu dnia, jeszcze ta zmiana po drodze mi sie trafiła tak, ze właściwie musiałam wstawać po 00.00 a nie po 1 szej 😮
Dziś moja Paulina kończy 24 lata, zaraz sie do nich wybieramy, dobrze ze jutro mam wolne 😉

• Mamusie
kasiu a gdzie ty pracujesz?
No to prawie wszystkie wrocilysmy do pracy. No to prawda ze mamy mniej czasu na forum, dzieci pochlaniaja coraz wiecej czasu, obowiazki domowe i praca. No ale milo powspominac tamte czasy w dwupaku 🙂
kasiu to udanej imprezy urodzinowej corki.
Jajuz nie zajrze wiec mowie dobranoc 😉

• Mamusie
Mały osłuchowo dobrze, także od kataru ma kaszel. Najgorzej jak śpi 😞 szafa jest cudowna 🙂 mogliście też dać zdjęcia chłopców 😁
Kasia, jak tam po imprezce?
Czita, jaki pech. I to naprawdę spore kwoty 😞 ale niestety auto i pralka bardzo potrzebne są. Czita, te dziewczyny tak szybko jak się pojawiły, tak szybko się zmyły 😉 lecę sapć, bo padam.

• Mamusie
Hej Piękne !
Melduję, że żyję 🙂
nadrobiłam Was 🙂
Kasiu jak impreza ?
Nina buziaki dla Łukaszka 😘
Sylwia szafa bardzo fajna i odważna okleina ale ma coś w sobie 🙂 Czy Paweł takie meble jak kuchenne też jest w tanie zrobić pod wymiar ?
Czita i dobrze, że daliście zrobić starą pralkę bo ja uważam, że jak coś kupować to już tak żeby było na prawdę dobrej jakości i najlepiej to co Ci się spodoba a nie coś co musisz kupić teraz tańszego i nie zadowoli Twoich oczekiwań.
Ja całe Święta pracowałam dopiero od jutra mam 2 dni wolnego 🙂

• Mamusie
aaa Gosiu to faktycznie rok się kiepsko zaczął... no ale co zrobić czasem tak bywa.
Nina dobrze,że z małym ok, a M coś już znalazł?
A gdzie nasza Miniatura?
ja mam delikatnego kaca blee wczoraj poszliśmy do szwagrów po sąsiedzku i jakoś mi się tak dobrze piło,że dziś cierpię ... no ale przez jakiś czas chociaż już nie tknę hehe 😉 ok muszę się ogarnąć i za pracę jakąś zabrać bo samo nie przejdzie 😉

• Mamusie
Hej 🙂
Sylwia ja z kręćkiem w głowie i ogromnym kacem musiałam iść w poniedziałek do pracy - Boziu co ja tam przeszłam 🙃 Tak jak Tobie piło mi się super ale na drugi dzień myślałam, że zwymiotuje w pokojach haha
Dzisiaj mam wolne a więc od rana już pranie poskładałam, nowe się pierze , mięso odmraża na obiadek i mam nadzieje, że w końcu dzisiaj pomalujemy salon podkładem białym bo farba już stoi. A w maju ruszamy z kuchnią w końcu 🙂

• Mamusie
Hej hej!!!!!!!!
Hahahaha śmieszne jest widzieć cierpiącą osobę na kacu hahaha. Ale dla zkacowanej osoby jest to udręka 🤢 Niektórzy na kaca proponuja to co wywołało tego kaca 😮, czyli procenty - ponoć pomaga , ale ja sobie nie wyobrażam leczyć alkoholem.
U mnie zamiec śniezna 😠, to chyba koniec świata z ta zimą 😠ulice są nie odśnieżone , nie da się jechać wózkiem. Bez samochodu jest sie uziemionym w domu 🥴
Dzis jade do mojej przyjaciólki tej która urodziła, jej mąż po mnie przyjedzie i odwiezie mnie do domu(T pracóje dziś do pózna w nocy 😞)
A ja na obiad piekę właśnie udziec z indyka 😜 z kaszą kuskus i warzywami gotowanymi.
Kuro a czy M nie może pracować w PL i byc z Wami ???

• Mamusie
oj KAsiu napewno taniej wyjdzie sprowadzenie mebli 😉 jak coś polecam sie na przyszłość 😁 oj ja już alkoholu nie tknę długo hehe ale kac już mi przeszedł więc nie jest źle 🙂 Gosiu racja bez auta jak bez ręki, ja sobie nie wyobrażam.... a co do pogody to ponoc we wtorek ma sie cos poprawic ale to jeszcze tyle czasu ze szok! U nas na podworko nie da sie juz wjechac bo pod śniegiem takie błoto i auto zostawiamy przed wjazdem (bo nie mamy kostki ani nic zrobionego jeszcze) lece dokonczyc obiad robic i chlopakom małym dać jeść