Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
a ja jak byłam na usg z Adamem co mieliśmy mieć 3D to lekarz się mnie spytał: "jak Pani myśli co pani ma" a ja mu na to że chłopaka a On: " to będzie miała pani chłopaka" ja już taka ucieszona bo cały czas chciałam synka a On dodał: " Jak pani córka za 18 lat przyprowadzi" 😜

Hehehehehe

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
Milka to Twoja mała już pełza czy raczkuje? Nieźle to pewnie to będzie robić już stale na nogi szybko nie stanie. Ciekawe, które z naszych maluchów nie będzie wcale raczkować.

Pewnie Twój Złośnik bo na brzuszku nie lubi 😜 Judyta na brzuchu trochę poleży ale daleko Jej do pełzania a co dopiero raczkowania 😉 jak Ją trzymam w pionie to nogi sztywno prostuje i staje mi na nogach 😜 obaczymy co z Niej wyrośnie 😜

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Milka to Twoja mała już pełza czy raczkuje? Nieźle to pewnie to będzie robić już stale na nogi szybko nie stanie. Ciekawe, które z naszych maluchów nie będzie wcale raczkować.

Pewnie Twój Złośnik bo na brzuszku nie lubi 😜 Judyta na brzuchu trochę poleży ale daleko Jej do pełzania a co dopiero raczkowania 😉 jak Ją trzymam w pionie to nogi sztywno prostuje i staje mi na nogach 😜 obaczymy co z Niej wyrośnie 😜

Owszem ona poleży na brzuchu jakiś czas, ale potem krzyczy. Sama widzisz, że na brzuch się przekłada tylko z 3 razy dziennie sama 😁 nie jest fanką leżenia na brzuchu hihi.. najlepiej wychodzi jej przemieszczanie się jak leży na plecach 🙂 to się obraca wokół własnej osi i odpycha nogami, a na brzuchu siedzi w jednym miejscu, podkurcza nogi i tylko tyle hehe 🙂

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Spać mi się chce.. a moja zołza dalej śpi 😉

to się połóż 😜 tylko że Ona się wtedy obudzi 😜

Dokładnie 🤪 mój niedługo wróci z pracy to weźmiemy tego szuja na spacer i zakupy.

Zrobię jej zupkę i kupię słoiczki z jabłkiem to przynajmniej szybko tą marchew wypcha 😜

Promyczek a jakie kupy robi Tosia? żółte? zielone? czy jakie?? bo ja nie wiem jakie powinny być po obiadkach i deserkach.

• Mamusie
Taki sweterek kupiłam Judycie za 5zł 🤪 na 74 😉 jeszcze rękawki troszkę przydługie ale dłużej ponosi 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/708/1003970.jpg/][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/4716/1003970.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
rany zostawiłam was rano a wy 50 stron naskrobałyście 🤪
kolo współczuję
my mieliśmy podobną sytuację
znaleźliśmy dwa fajne mieszkania we wrześniu jak byłam w ciąży jedno za 1400 a drugie za 1500 i zdecydowaliśmy sie na to za 1400
a facet po 3 miesiącach podniósł nam czynsz na 1600 w grudniu miesiąc przed porodem
wiedzieliśmy, że nic na świeta nie znajdziemy poza tym nie miałam już siły
i zostaliśmy
ale raz dwa jak sie mała urodziła postanowiliśmy kupić swoje

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo współczuję
znaleźliśmy dwa fajne mieszkania we wrześniu jak byłam w ciąży jedno za 1400 a drugie za 1500 i zdecydowaliśmy sie na to za 1400
a facet po 3 miesiącach podniósł nam czynsz na 1600 w grudniu miesiąc przed porodem
i zostaliśmy

to bez sensu jest 😠daj spokój umawiasz się na jedną cenę to powinno tak zostać... ehh

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kolo współczuję
i zostaliśmy

to bez sensu jest 😠daj spokój umawiasz się na jedną cenę to powinno tak zostać... ehh

no dokładnie
np podpisujesz na rok i przez ten rok nie powinien zmieniać
a on w umowie dopisał sobie że ma prawo z miesięcznym wyprzedzeniem podnieść i podniósł
😠

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kolo współczuję
i zostaliśmy

no dokładnie
np podpisujesz na rok i przez ten rok nie powinien zmieniać
a on w umowie dopisał sobie że ma prawo z miesięcznym wyprzedzeniem podnieść i podniósł
😠

to jest chamstwo 😠

• Mamusie
Blue napisał(a):

pełza chociażpróuje dupkę podnieść. Świetny awatar moja mała też się tak wysoko unosi i się rozgląda pierdoła mała 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
Ja mam kryzys, bo w domu kawy nie ma 😞 czaisz? co ja przeżywam?? 😠 😠 😠

ojjj współczuje 😜 to wpadaj do mnie na kawkę 😜

Ja się czuję jak na głodzie normalnie 😞 Kolo Ty też masz schizy z podawaniem wszystkiego co ma marchew? ja się panicznie boję u niej zatwardzenia.

ja tak samo 😞 tym bardziej że miała już raz te bobki pieprzone... i chciałam jej teraz marchew dać przy rozwolnieniu ale lekarka zakazała 😜

a mój po marchewce właśnie fajnie zaczął robić kupkę 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
za takie pieniądze jak ma się wynajmować to już lepiej kredyt wziąć i kupić własne i spłacać i ma się pewność że swoje a tak to lipa... komuś tyle kasy dawać... a prędzej czy później się wyprowadzisz... 😠

dokładnie
tylko, że my nie wiedzieliśmy jak będzie wyglądać nasze życie
tzn chcieliśmy wyprowadzić się gdzieś na południe w góry dlatego wynajmowaliśmy zamiast kupić
ale jak dziecko w brzuchu to sie super planuje a później przychodzi brutalna rzeczywistość

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
za takie pieniądze jak ma się wynajmować to już lepiej kredyt wziąć i kupić własne i spłacać i ma się pewność że swoje a tak to lipa... komuś tyle kasy dawać... a prędzej czy później się wyprowadzisz... 😠

dokładnie
tylko, że my nie wiedzieliśmy jak będzie wyglądać nasze życie
tzn chcieliśmy wyprowadzić się gdzieś na południe w góry dlatego wynajmowaliśmy zamiast kupić
ale jak dziecko w brzuchu to sie super planuje a później przychodzi brutalna rzeczywistość

taka prawda 😞 ja też bym wolała się stąd wyprowadzić ale nie mamy żadnych pieniędzy na start... więc Adam nie może rzucić pracy żeby szukać innej a póki pracuje to nie da rady szukać innej pracy bo pracuje od rana do wieczora...

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
mój mąż też chciał odejść z wojska i zacząć tirem jeździć
ale nie możemy sobie teraz bez żadnych oszczędości pozwolić żeby np zaczynał za mniejszą kasę lub miał miesiąc przestoju 😞

no własnie u nas jest tak samo 😞 i to jest najgorsze... a Adam robi po 13 godzin dziennie...

• Mamusie
Milka napisał(a):
masakra jaki teraz jest ciezki start.moi rodzice to chociazod panstwa mieszkanie dostali a teraz predzej cie okradna niz cos dadza. moja ksiezniczka wstala i wsysla 140 mleczka 🙂

daj spokój u nas jak się napisze podanie o mieszkanie to trzeba 3 lata czekać na rozpatrzenie w ogóle to na przyznanie jeszcze drugie 3 pewnie... i to do remontu bo takie wyremontowane to za 10 lat nie dostaniesz... a my bez ślubu to nawet nie mamy się co starać...