Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Moja też chwilę siedzi a potem leci 😜 chyba, że się czegoś trzyma to siedzi normalnie 🙂

Wróciłam ze szkoły i z zakupów 🙂 kupiłam tym razem małej mleczny deserek waniliowy po 6mieś. 🙂 i sok Bobofruta i herbatę morelową 🙂 ale ciepłego soku pić nie chciała to musiałam do lodówki wstawić ta to ma odchyły. Dzisiaj rano zjadła 180ml kaszki z herbatnikami 🙂

kolo177 napisał(a):
a Ciebie Blue to tylko ceny interesują 😜

No bo nie kupię skarpet za 15zł nie ma mowy 😜 bo nie mam gwarancji, że ona będzie je nosić, bo wszystko zrzuca.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Moja też chwilę siedzi a potem leci 😜 chyba, że się czegoś trzyma to siedzi normalnie 🙂

Wróciłam ze szkoły i z zakupów 🙂 kupiłam tym razem małej mleczny deserek waniliowy po 6mieś. 🙂 i sok Bobofruta i herbatę morelową 🙂 ale ciepłego soku pić nie chciała to musiałam do lodówki wstawić ta to ma odchyły. Dzisiaj rano zjadła 180ml kaszki z herbatnikami 🙂
a mój zimnej nie chce pić

Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):

a mój zimnej nie chce pić

Ona właśnie lubi lekko chłodniejsze, zresztą deserki też je prosto z lodówki zimne. A sok też musi taki być no oczywiście nie zupełnie zimny, ale taki orzeźwiający.. nic nie piła, ten sok lubi to myślałam, że wypije a tu lipa, on po prostu się przegrzał jak szłam do domu.

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
W Tesco chyba mają 2pary za 15 czy 20zł jakby przecenili do 10 to by się opłacało może 😁

daj spokój ja bym pary skarpetek nawet za 5 nie kupiła 😜 tylko za 3 najwyżej 😜 i to nie wiem... u nas w lumpku są często ładne za 50gr 😜

U mnie nie ma w lumpie skarpet 🤪 ona biedna chodzi jak żul, bo bucików dla niej nie mam ani skarpetek 😉

Kasia napisał(a):
a wiecie co byłam w niedzielę w tesco i chciałam wykorzystać te rabaty co przysłali w tych paczkach i tylko dwa produkty miałam gratisowo a za resztę wbijało babie że muszę dopłacić 1 gr 🤪

Jaki żal 😁

• Mamusie
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
kurcze mojego imieniny dzisiaj a ja nic dla niego nie mam 😞

to zrób romantyczną kolacyjkę 😉
fajny pomysł 🙂

ja zawsze tak robie jak nic nie kupie 😜 hihi 😜 ubieram sie do tego jakoś ładnie i wystarczy 😜 tylko później w łożku Adam nie uznaje tekstu ze jestem zmęczona hahaha 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
kurcze mojego imieniny dzisiaj a ja nic dla niego nie mam 😞

to zrób romantyczną kolacyjkę 😉
fajny pomysł 🙂

ja zawsze tak robie jak nic nie kupie 😜 hihi 😜 ubieram sie do tego jakoś ładnie i wystarczy 😜 tylko później w łożku Adam nie uznaje tekstu ze jestem zmęczona hahaha 😜
hehe

• Mamusie
zachciało mi się dzisiaj ryżu z truskawkami
poleciałam do sklepu zobaczyć czy mają jeszcze truskawki
miała kobieta resztki ok 1kg ale takie brzydkie że hoho
i jeszcze chciała za nie 12zł za kg
to jej powedziałam jak mi je chciała wcisnąć za 1zł taniej że są stare i brzydkie
i wole nie zjeść wcale jak takie
ale miała minę 😁