Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej mamusie 🙂 ja na chwilkę się przywitać i uciekam bo mam gości 🙂 siostra z dziećmi przyjechała 🙂
Blue mój patryk też się tak słodko kładzie na swoją rączkę jak pisałaś 🙂 chciałam zrobić fotkę ale jak widzi aparat to zawsze mi nie wychodzi
Patryk ma piwne oczy po marcinie a marcel niebieskie po mnie 🙂

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
my po spacerku jakieś 1,5h. A niebo takie błękitne że czułam się jak nad morzem, tym bardziej że chodzę na spacery wśród takiego osiedla domków i w pobliżu lasu ehh.
Bez kitu chyba skusimy się na ten wyjazd nad morze....nie zdzierże tu całego lata, tym bardziej że co roku gdzieś jeździliśmy. A za rok to bym chciała już gdzieś za granicę ehhh.
Zaraz księżnej trza obiadek podać...

no ja właśnie też sobie nie wyobrażam lata bez wyjazdu nad morze... i raczej pojedziemy 😉
u nas tak gorąco że na razie nigdzie nie wychodze tylko dopiero popołudniu wyjdę 😉
a gdzie chcesz jechać nad morze? ja do władysławowa 😉
my jedziemy do Międzywodzia 🙂tam gdzie Honoratka podawała...Marena-Spa 🙂

ja też tam jadę mam rezerwację na 5-9 sierpień a ty ?

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Honoratka ja mam od 11-tego do 15 -tego lipca 🙂jeszcze razv dzięki 🙂oklask dla Ciebie 🙂

ojj szkoda miałam cichą nadzieję że jedziemy w tym samym czasie
odwzajemniam za dobry wybór 🙂
no szkoda też bym sie ucieszyła jakbyśmy sie spotkały 🙂ciągle nie moge sie napatrzeć na Anastazje 😘

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Ja już od 5 na nogach 🙂
Mały zdrowy, od wczoraj wieczora nie ma gorączki, tylko jak na 3 dniówkę to nie ma na razie wysypki?
Pranie, prasowanie, śniadanie i kawka właśnie 🙂a moje chłopaki śpią 🙂
Dzisiaj znowu spróbuję wcisnąć mu kaszkę, może jak będzie bardziej głodny to zje 🙂
Oklaski dla Mamusiek 🙂

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
justyna, ja jestem w polsce 🙂 wiec nie czesto bede zagladala... napiszcie mi prosze gdzie najlepiej kupowac sloiczki i kaszki?
buziole
Nusia ja kupuje często w Tesco 🙂ale Rossmann też ma duży wybór i chyba troszke taniej ale to też zależy co 🙂a moja gwiazda sie zbuntowała i nie ruszy słoiczka(zupki i obiadku za chiny 😠i wszystko robie sama 😉

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
A moja zjadła 100g jogurtu tak dziko fajnie 😁 podoba mi się jak tak szybko je i chętnie.

Blue od kiedy można podawać jogurty?bo mój teraz coś mało mleka wypija, nie da sobie wcisnąć cycka ani butelki, kaszka pogardził... 😉

Po 6mieś. można podawać. 2 tyg. różnicy to już tak niewiele, więc daję, bo co coś musi jeść mlecznego.

joannawisn napisał(a):
nusia27 napisał(a):
justyna, ja jestem w polsce 🙂 wiec nie czesto bede zagladala... napiszcie mi prosze gdzie najlepiej kupowac sloiczki i kaszki?
buziole
Nusia ja kupuje często w Tesco 🙂ale Rossmann też ma duży wybór i chyba troszke taniej ale to też zależy co 🙂a moja gwiazda sie zbuntowała i nie ruszy słoiczka(zupki i obiadku za chiny 😠i wszystko robie sama 😉

Ja też kupuję w Tesco 🙂 mają duży wybór, Rossmann ma mniejszy i obiadki ma droższe 🙂 bo kosztują bodajże 2,99 a w Tesco 2,79 jakoś tak 🙂 jeśli chodzi o Bobovitę 🙂