Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej babulce 🙂
Asiu ja mam jakieś 230 km do Władka a do Kołobrzegu (270) czy Międzywodzia (350) to już za daleko 😉
A u Was w tesco jest F&F? czy gdzie ubranka kupujecie...też by mi się jakieś skarpety dla Mai przydały, ale mało jest takich jednokolorowych, a najlepsze że nigdzie nie mogę znaleźć czerwonych 🤢
moja teraz zaczęła się łapać za pipuche hehe, jak złapie w garść to posikać się można 🤪

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Hej babulce 🙂
Asiu ja mam jakieś 230 km do Władka a do Kołobrzegu (270) czy Międzywodzia (350) to już za daleko 😉
A u Was w tesco jest F&F? czy gdzie ubranka kupujecie...też by mi się jakieś skarpety dla Mai przydały, ale mało jest takich jednokolorowych, a najlepsze że nigdzie nie mogę znaleźć czerwonych 🤢
moja teraz zaczęła się łapać za pipuche hehe, jak złapie w garść to posikać się można 🤪

hahaha to musi nieźle wyglądć
a w tesco są właśnie F&F jednolite białe różowe zielone niebieskie ale czerwonych nie widziałam są fajne bo bezuciskowe a po tych zwykłych mała ma odciśnięte gumki na nóżkach 😞

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hej Dziewczynki 😘
Blue dziękuję za komplement 😉 😘
my nad morze mamy jakieś 600km 😜 będziemy jechali pociągiem 😉

olaboga to nieźli jesteście 🤪 a ja się przejmuję 40km więcej 😜

a widzisz... ja mieszkam w "buciku" na mapce 😜 mamy całą polskę do przejechania 😜

hej
z kacperkiem juz lepiej cala noc przespal jak polozylam go o 22 to sie obudzil o 9 rano i wieczorem po kapieli nie chcial mleka i na glodnego spal tyle czasu sale o 9 wypil 210ml wiec moe byc.zaczne sie w blue bawic zapisywac ile on zjadl i o ktorej bo jak wypije dwie butelki po 210 na dzien to jestem szczesliwa a przedtem potrafil 5-6 cignac po 210ml.

ja mam do gdyni ok 400km i jedziemy ok 6-7 godzin i jeszcze doliczyc przerwy.jak seba byl maly mila miesiacy to z nim bylismy podróz zniósl super wyjechalismy chyba ok 4 rano i on spal nam wiekszosc czasu.

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
ja mam do gdyni ok 400km i jedziemy ok 6-7 godzin i jeszcze doliczyc przerwy.jak seba byl maly mila miesiacy to z nim bylismy podróz zniósl super wyjechalismy chyba ok 4 rano i on spal nam wiekszosc czasu.

my będziemy jechali pociągiem i wynajmiemy sobie kuszetki 😉 pociąg jedzie całą noc więc mam nadzieję że Dyśka będzie większość spała... tylko czy ten głupi stukot da Jej spać to nie wiem... i mam nadzieję że będę Ją jeszcze piersią karmić o jak nie to jak ja Jej mleko przygotuje? 😜 będę musiała do termosu wodę wziąć hehe 😜

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
po spacerze, ale dziś gorąco...
No Judytka jest już samowystarczalna 😜 sama siedzi i sama pije...a te oczęta ma nieziemskie 🙂
idę nakarmić mą sarnę 🙃

ojjj jak ja czekam na to aż sama będzie siedziała 😜 a nie w foteliku samochodowym hihi 😜

HONORATKA napisał(a):
byłam wczoraj wieczorkiem w Tesco mają pełno wyprzedaży ale nie tylko na ubraniach
pokupowałam Anastazji skarpetek, kocyków, zabawek, ręczników a wszystko po 10-15zł

Ile skarpetki??