Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Justa napisał(a):
Mój by umarł ze szczęścia jak bym coś takiego ubrała 😉 😜

Hehehehe Mój też 🙂 Ostatnio mi powiedział, ze nie moze się doczekać kiedy wyprowadzimy Tośkę z naszej sypialni żeby znowu było jak dawniej 🤪 Tylko, że tu nie tyle chodzi o samą obecnosć maludy co o brak powera 😁 😁 😁 Ale weź tu chłopu wytłumacz 😁

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Justa napisał(a):
Mój by umarł ze szczęścia jak bym coś takiego ubrała 😉 😜

Hehehehe Mój też 🙂 Ostatnio mi powiedział, ze nie moze się doczekać kiedy wyprowadzimy Tośkę z naszej sypialni żeby znowu było jak dawniej 🤪 Tylko, że tu nie tyle chodzi o samą obecnosć maludy co o brak powera 😁 😁 😁 Ale weź tu chłopu wytłumacz 😁

hehehe dla faceta to słaba wymówka 😜 😉

• Mamusie
Jak tu być w pełni sił skoro jeszcze przede mną sprzątanie kuchni i salonu(młody mi błota z dworu tyle naniósł, ze normalnie myślałam, ze mu głowę za to urwę 😉). Umyśliłam też sobie gołąbki na jutro 😎 W dzień nie dam rady przy tych moich rozrabiakach, zostaje mi więc dzisiejszy wieczór... Ehhh... Czas się wziąć do roboty 🤢

• Mamusie
Blue napisał(a):
Tylko to swoje mleko chociaż lekko podgrzej, żeby kaszka się rozpuściła, bo jak ja odciągałam swoje mleko to zanim skończyłam to już było zimne 😁

no podgrzać na pewno bym musiała, zresztą sciągałabym z rana to potem do lodówy...no nic muszę spróbować 😉
Tosia super zasuwa, mordka śliczniasta 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):
Tylko to swoje mleko chociaż lekko podgrzej, żeby kaszka się rozpuściła, bo jak ja odciągałam swoje mleko to zanim skończyłam to już było zimne 😁

no podgrzać na pewno bym musiała, zresztą sciągałabym z rana to potem do lodówy...no nic muszę spróbować 😉
Tosia super zasuwa, mordka śliczniasta 🙂

Zanim kupiłam młodej kaszkę mleczno-ryżową rozrabiałam Jej z moim mleczkiem 😉 Było ok 🙂 Odciągałam w nocy i podgrzewałam w kąpieli wodnej.
P.S. Tosia dziękuje za komplement 😉

Oj wariatki z was 🙂
No matka szczuje nieziemsko to biedne dziecko 😁 chyba też tak zacznę ze swoją robić, bo ona raczkuje tylko do tyłu 🙃 a do przodu jakoś nie umie, ale na wszystko przyjdzie czas hehe 🙂 nagrałam ją wczoraj nawet jak sama usiadła z pozycji raczkującej do opierania się na jednej ręce. Tyle, że potem od razu padła na podłogę jak długa 😁

Justa napisał(a):
Witajcie Dziubeczki 🙂
Marylka rządzi 😉
Wesa śliczne dzieciaczki 🙂 jak ich widzę to od razu mam ochotę na drugie dziecko 😉 😆
Tosiaczek super zasuwa 🙂
Laura szybciej zacznie raczkować niż myślałaś Blue 😉

Eee to cofanie to ona robi już od wielu tygodni, a powinna przecież zacząć chodzić do przodu 🙂 a, że nie umie pełzać to nie wie jak się do tego zabrać. Na szczęście nauczyła się już w łóżeczku przewracać z brzucha na plecy 🙂 i czasami na podłodze, bo normalnie przeżywałam gehennę w domu prawie 2miechy.

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue dostałam taki sweterek dla Dyśki w rozmiarze 2 i oddałam koleżance 😜 bo malutki 😞

Jaki sweterek??
Przeglądałam sobie bieliznę na allegro i
czy wg was to jest dewociarskie?? http://allegro.pl/etienette-livco-corsetti-sexy-koszulka-s-m-36-38-i1746881013.html bo mój tak powiedział 😠 a to mi się strasznie podoba.

Jemu to się podoba: http://allegro.pl/sexi-bielizna-halka-stringi-od-1zl-3189-1-i1749832089.html

ja ma podobne czerwone i Adam nie narzeka 😜 mnie się bardzo podoba i Jemu też 😉

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue dostałam taki sweterek dla Dyśki w rozmiarze 2 i oddałam koleżance 😜 bo malutki 😞

Jaki sweterek??
czy wg was to jest dewociarskie?? http://allegro.pl/etienette-livco-corsetti-sexy-koszulka-s-m-36-38-i1746881013.html bo mój tak powiedział 😠 a to mi się strasznie podoba.

Jemu to się podoba: http://allegro.pl/sexi-bielizna-halka-stringi-od-1zl-3189-1-i1749832089.html

Ale który czerwony? ten pierwszy czy drugi?? i Kolo o jakim sweterku mówiłaś 🤪

I co najlepsze wczoraj wysłałam mojego po chrupki kukurydziane dla małej to przyszedł z metrową paczką albo i więcej chrupków, ale zamiast tych podłużnych dużych to takich małych kółeczek no myślałam, że go upatroszę w myślach. I teraz muszę małą pilnować, bo ona próbuje sobie całego na raz włożyć, ale zadowolona jest, smakują jej. I namiętnie wszystko gryzie po tej stronie, gdzie ma ten punkcik biały na dziąśle, ale zanim to wybije to hoho!

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Jaki sweterek??

Ale który czerwony? ten pierwszy czy drugi?? i Kolo o jakim sweterku mówiłaś 🤪

taki co Ty pokazywałaś mam czerwony 😉 i do tego kupiłam czarne kabaretki pończoszki ze szwem czerwonym z tyłu i czerwoną koronką 😉

Asia napisał(a):
hej 😉a moja Sonia oprócz przewracania się z brzucha na plecy nic nie umie 😠całymi dniami marudzi i wszędzie jej żle staraliśmy to ignorowac ale wczoraj to już nie szło wytrzymać 😠ja sie poddaje 😞

Mojej wczoraj tak odbijało, że już z bezsilności zaczęłam się na nią wydzierać, bo to już nie idzie normalnie funkcjonować 😠 dla mnie to jest prawdziwa szkoła przetrwania, bo z natury jestem choleryczką. I ja chcę mieć 2 dzieci... jak ja to przeżyję 😠

kolo177 napisał(a):
http://allegro.pl/lekki-sweterek-rozpinany-hm-nowy-szary-74-80-i1748358269.html
o takim sweterku mówiłam 😉 niby to dla chłopca ale jest na prawdę śliczny 😉 i ja mam podobny tylko długi 😜

A wiem o czym mowa 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
hej 😉a moja Sonia oprócz przewracania się z brzucha na plecy nic nie umie 😠całymi dniami marudzi i wszędzie jej żle staraliśmy to ignorowac ale wczoraj to już nie szło wytrzymać 😠ja sie poddaje 😞

Mojej wczoraj tak odbijało, że już z bezsilności zaczęłam się na nią wydzierać, bo to już nie idzie normalnie funkcjonować 😠 dla mnie to jest prawdziwa szkoła przetrwania, bo z natury jestem choleryczką. I ja chcę mieć 2 dzieci... jak ja to przeżyję 😠

Mój tez potrafi porządnie pomarudzić 😉 Mój poziom cierpliwości jest 10000 x większy niż przed ciążą i porodem 😁
Asiu to może ona się chce cały czas nosić?

• Mamusie
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
http://allegro.pl/lekki-sweterek-rozpinany-hm-nowy-szary-74-80-i1748358269.html
o takim sweterku mówiłam 😉 niby to dla chłopca ale jest na prawdę śliczny 😉 i ja mam podobny tylko długi 😜

Mój Miłoszek ma taki 🙂

jest boski ten sweterek 😉 cholernie mi się spodobał ale za mały 😞