Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej Dziewczyny 🙂
Miłoszek troszeczkę marudny, to chyba przez ząbki
Ja jestem tak padnięta po pracy, że czytam Was tylko 🙂
Honoratka ja tez kupiłam małemu skarpetki, rajtki i bluzeczki 🙂
Dobrze, ze jutro piątek 🙂
Moja koleżanka wróciła dziś po macierzyńskim do pracy i dostała wypowiedzenie 😞ehhhh

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
i ostatni wpis bo widzę że piszę sama do siebie 😁
w lidlu są fajne ubranka dla maluchów
kupiłam Anastazji 2 opakowania 2paków body za 15,99 (86/92) fajne cieniutkie ale wydają sie dość dobre gatunkowo
2 opakowania 2paków bluzeczek na długi rękaw za 27,99
i fajne skarpetki 2pak za 6,66 fajne bo grubsze z antypoślizgiem i bez ściągacza tylko z takim wywijanym materiałem
tu jest ich ulotka http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-8B9E317A-08D66EDF/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=20786

też byłam dzisiaj specjalnie w lidlu kupiliśmy 5par rajstopek 3 2paki skarpetek bodziaki 3 2paki na długi rękawek i śpiworek do spania bo mój Potwór rozkopuje się strasznie w nocy a śpiworek na zimę się przyda.

ja moją trzymam w śpiworku od urodzenia 🙂 i jestem bardzo zadowolona

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Bym zapomniała mamy czwartego ząbka Bartek wczoraj tak jadł arbuzika że sobie wytarł ząbka 🙂 i ślicznie go widać już teraz a gryzie niesamowicie już mnie dzisiaj przed kąpaniem zaatakował swoimi zębiskami 🙂

moja ma teraz etap szczypania
szczypie nas gdzie popadnie 🤢
na rękach łapie za szyje albo w okolicach obojczyka o twarzy już nie wspomnę 🥴
tyle ma siły że szok ...

• Mamusie
Asia napisał(a):
Koło zdjęcia na nk super 😘Kamilka Majka w avatarku boska 😘a czapke ma super gdzie kupiłaś??? 🙂laski mam pytanie co dajecie pić maluchom oprócz herbatek soczki?bo Sonia nie ruszy żadnego soku a herbatki też pije ale na przymus 😞

a dziękuję 🙂 na allegro czapę kupiłam, ale ciut żałuję że nie wzięłam innego fasonu z dużym kwiatem 😜 moja czasem wypije soczek brzoskwiniowy, a tak tylko cycek 🙂
jej ja to muszę kupić kurteczkę na jesień no i jakąś cieplejszą czapeczkę, nie wspominając o zimie 😉
też byłam w lidlu ale jednak nic nie kupiłam, choć bluzeczki bardzo mi się podobały to jednak stwierdziłam że różowych ma już tyle że szok 🙂 a brązowe to nie ma znów do czego 😎

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Asia napisał(a):
Koło zdjęcia na nk super 😘Kamilka Majka w avatarku boska 😘a czapke ma super gdzie kupiłaś??? 🙂laski mam pytanie co dajecie pić maluchom oprócz herbatek soczki?bo Sonia nie ruszy żadnego soku a herbatki też pije ale na przymus 😞

a dziękuję 🙂 na allegro czapę kupiłam, ale ciut żałuję że nie wzięłam innego fasonu z dużym kwiatem 😜 moja czasem wypije soczek brzoskwiniowy, a tak tylko cycek 🙂
jej ja to muszę kupić kurteczkę na jesień no i jakąś cieplejszą czapeczkę, nie wspominając o zimie 😉
też byłam w lidlu ale jednak nic nie kupiłam, choć bluzeczki bardzo mi się podobały to jednak stwierdziłam że różowych ma już tyle że szok 🙂 a brązowe to nie ma znów do czego 😎
daj mi link do tej czapusi pliiissssssssss 😘

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
Bym zapomniała mamy czwartego ząbka Bartek wczoraj tak jadł arbuzika że sobie wytarł ząbka 🙂 i ślicznie go widać już teraz a gryzie niesamowicie już mnie dzisiaj przed kąpaniem zaatakował swoimi zębiskami 🙂

moja ma teraz etap szczypania
szczypie nas gdzie popadnie 🤢
na rękach łapie za szyje albo w okolicach obojczyka o twarzy już nie wspomnę 🥴
tyle ma siły że szok ...
moja też szczypie i drapie jak złapie mnie za policzek to nie puści 😠aż mam ślady czerwone 😠normalnie drakula mała 🤪

• Mamusie
Hejka 😉
Melduję się 😉 Moja Mała Psycholka też szczypie i drapie....
Kurcze jutro jedziemy nad morze a ja mam tylko zrobioną listę i to jeszcze niepełną... no zobaczymy hahaha pewnie będę się pakować na ostatnią chwilę jak zwykle i najlepsze jest to że do wałbrzycha jeszcze transportu nie mamy, wczoraj pytałam taty ale nie może bo dzisiaj odwozi mojego brata do niemiec i jutro go jeszcze nie będzie.... został nam Adama brat, dzisiaj musi do niego zadzwonić... a jak nie On to nie wiem 😜 coś się wymyśli 😉

Hej 😘

A ja przeżyłam wczoraj horror, mała tak wyła i histeryzowała, bo nie chciała spać, że do 00 się z nią bodajże męczyliśmy, myślałam, że ją upatroszę, dosłownie byłam na granicy wytrzymałości z tym dzieciakiem. 😠 w końcu jak już się zmęczyła płakaniem, bo już zaczęłam na to nie zwracać uwagi i sporo sobie powyła w łóżeczku (mieliśmy plany, żeby pooglądać sobie wspólnie tv a tu zamiast tego telewizor wyłączony i leżeliśmy w ciemnicy by chciała iść spać, ale gdzie tam 😠 no i jak się porządnie wymęczyła to zaczęłam głaskać jej czoło i głowę i zasnęła.

Mam dość 😠

Moja też szczypie, drapie i ciągnie wszystko co ma w zasięgu ręki, a jak na łóżku naszym ją karmię to jestem dosłownie napastowana drapie i ciągnie mi nos, policzki i próbuje 2 rękami włosy łapać ehh! no i umie takie plaski dawać, że szok 😉

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
Znowu tak tutaj pusto?? 🥴
nooo pusto 😞........ja zerkam ale burza idzie lece pranie zdjąć....co wasze maluchy teraz robią? 🙂

Moja chyba śpi 🙂 od wczoraj daję jej rano samo mleko i potem znowu samo mleko i o dziwo pije 🙂 wczoraj dała radę zjeść 5 posiłków mlecznych w tym jogurt i obiadek i deserki owocowe 🙂 zatuczę ją hehe 🙂 mam nadzieję, że dzisiaj będzie podobnie 🙂

Zapomniałam napisać, że u mnie burza mocna była rano 😉 dzisiaj chyba dojdzie kombinezon, bo kobita już go wysłała wczoraj, a pocztą kurierem przychodzi następnego dnia 🙂

hej moj tak samo szczypie i gryzie 😜
ja sobie juz posprzatalam i ide na dwor opalac sie i kapac w basenie 🙂
chlopcy spia sobie smcznie kcpi na dworzu w wozku a seba w domku.
ja w czwartek jade nad morze tylko na 4 dni bo piotrek nie dostanie wiecej urlopu bo on niedawna pracuje.dobra uciekam

Joanna2236 napisał(a):
hej moj tak samo szczypie i gryzie 😜
ja sobie juz posprzatalam i ide na dwor opalac sie i kapac w basenie 🙂
chlopcy spia sobie smcznie kcpi na dworzu w wozku a seba w domku.
ja w czwartek jade nad morze tylko na 4 dni bo piotrek nie dostanie wiecej urlopu bo on niedawna pracuje.dobra uciekam

Kurcze opalać?? ja sobie mogę pomarzyć, wiecznie brzydka pogoda 😠

• Mamusie
Hej Babeczki 🙂
Właśnie nadrobiłam kilkudniowe zaległości 😉 Teraz znowu będę na bieżąco hehehe
Blue Laura jest bossska!! Strasznie podoba mi się ten filmik z titanica hehehe A jak Ona fajniutko raczkuje 🙂 Tak delikatnie stąpa 😉
Honoratka ja wielokrotnie wyciągałam katarek fridą(i Karolowi i Tosi) i nigdy nie złapałam w ten sposób kataru 😉 Myślę, ze to zwyczajny zbieg okoliczności 😎