Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nie wiem co by tu robić z Darkiem w domy młody jest strasznie marudny nic mu nie pasuje ani na podłodze ani w wózku ani w łóżeczku normalnie nic tylko płacz i marudzenie ;/

a co do nocnika to Darek dalej preferuje ucieczki z niego raz tylko udało mu się do niego nasiusiać 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Kasia napisał(a):
donia napisał(a):
hej
u nas tez brzydko i zimno

dziewczyny co na obiad?????

dzis mamy z mężem 4 rocznice Ślubu i chcialabym - w miare mozliwosci - ugotowac cos fajnego
Gratuluję i najlepszego dla was

gratulacje 😜
i od nas również GRATULACJE 😘 😘 😘

• Mamusie
Asia napisał(a):
anka111 napisał(a):
Kasia napisał(a):
donia napisał(a):
hej

dzis mamy z mężem 4 rocznice Ślubu i chcialabym - w miare mozliwosci - ugotowac cos fajnego
Gratuluję i najlepszego dla was

gratulacje 😜
i od nas również GRATULACJE 😘 😘 😘

gratki gratki 😉 😘

• Mamusie
ja jeszcze nie kupiłam nocnika, po Mai mam ale chce kupic nowy. Maja już od 7 miesięcy siedziała na nocniku robiła i siusiu i kupe, a pózniej już ie chciała a nocniku jak była wieksza znudził jej sie jak najbardziej był potrzebny. ale rozwiązaniem była deseczka na wc. na tym chciała. teraz chyba póziej zaczne z nocnikienm zeby własnie mu sie nie zudził. pampersa bede oduczała jak bedzie miał 1,5 roku, to wtedy definitywnie wejdzie nocnik a pampery precz 🙂

buziak dla patryczka 🙂
gratulacje dla Dony 🙂
My 3 rocznice slubu mielismy przed wczoraj a w niedziele minie 12 lat jak jestesmy razem 🙂

nie wiem co mam zrobic z maryla bo od czasu zabkowania nie chce jesc obiadkow i dziennie wciskam jej tylko pol sloiczka... przedwczorja jej ugotowalam, to zjadla 3 lyzeczki... 😞

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
buziak dla patryczka 🙂
gratulacje dla Dony 🙂
My 3 rocznice slubu mielismy przed wczoraj a w niedziele minie 12 lat jak jestesmy razem 🙂

nie wiem co mam zrobic z maryla bo od czasu zabkowania nie chce jesc obiadkow i dziennie wciskam jej tylko pol sloiczka... przedwczorja jej ugotowalam, to zjadla 3 lyzeczki... 😞

Przyłączam się do gratulacji 🙂 My 2 rocznicę ślubu mamy w przyszłą sobotę 🙂 ehh mam nadzieję, że pogoda dopisze. Teściowa już zaproponowała, że weźmie Natkę na weekend 😁
A co do słoiczków to moja ostatnio też woli kaszkę i to z flachy najlepiej;/ A ślini się, że nie nadążam wycierać. Może w końcu wyjdzie ta pierwsza perełka.

Kasia napisał(a):
no i znowu zrobił sisiu do nocniczka 🙂 jak tak dalej pójdzie to szybciej patryka odzwyczaję od Pampersów niż Marcela
ja 3 rocznicę ślubu mam 11 października

Tyle, że dziecko niestety nie ma kontroli nad sikaniem do ok. 2lat , więc tak czy siak będzie sikać po nocy i w dniach kiedy zapomni, że istnieje nocnik hehe 🙂 ale trenować można, też moją niedługo będę przyzwyczajać, że można inaczej niż w pamperaka.

donia napisał(a):
hej

Wszystkiego najlepszego!! 🙂

nusia27 napisał(a):
buziak dla patryczka 🙂
gratulacje dla Dony 🙂

Ty może zaczęła się odchudzać? 😁 😁 😁 😁
Moja też się zrobiła marudna na jedzenie 😞 rano wypiła 160ml, potem zjadła może z 30ml kaszki na gęsto z owocami, 1 ziemniaka z masłem i mlekiem 30ml, zupka190g + 2 łyżeczki mleka i słoik owoców 125g i pogardziła 1 raz w życiu deserkiem czekoladowym 😮 zjadła może 2-3 łyżeczki. I mleka nadal nie chce jak widzi to aż płacze. Zaczynam jej mleko dodawać do innych produktów jak nie chce go normalnie pić!