Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Justa napisał(a):
Kolo ja to nawet z katarem chodzę, bo wiem że często schodzi na uszka więc latam za każdym razem. także w zupełności Cię rozumiem i na pewno bym poszła nawet do szpitala 🙂

byliśmy w szpitalu... i wyobraźcie sobie że Adam poszedł do pielęgniarek żeby zawołały lekarza bo w izbie przyjęć nikogo nie było i mu powiedziały że teraz jest zmiana lekarzy i że zaraz ktoś przyjdzie i czekaliśmy godzinę w poczekalni a lekarz cały czas chodził po oddziale i widział że siedzimy i później przyszła jeszcze kobieta z synkiem i po jakimś czasie zpytała się go o której będzie przyjmował to on powiedział że nie wiedział że ktoś czeka... 😠 😠 😠 😮 🥴 🤢 to co on kurwa myślał że przyszliśmy posiedzieć w poczekalni? 🤪no debil...
i najlepsze jest to że nawet w książeczce nic nie wpisał i recepty nie wypisał tylko na karteczce napisał co mamy dawać i nawet nie wiem jak się koleś nazywa bo nigdzie pieczątki nie mam...

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
tez nie mogę doczekać się świąt...kurcze i nawet rok temu nie spodziewałam się że za 2 tyg. urodzę 😉...dawałam sobie jeszcze miesiąc hehe
choinka to naprawdę będzie miała ciężko 🙃 ale chciałabym ubrać bo w zeszłym roku mieliśmy 1 raz, no i teraz żeby poczuć ten klimat 🙂 a tam bombki od wysokości metra zacznę wieszać 🙂

• Mamusie
Jeju i tylko rączki :9 w nocy też źle spała... a od 1 do 4.30 się z Nią w łóżku naszym męczyłam bo się wierciła i nie mogła tyle czasu zasnąć...
i ja jestem padnięta i Ona... a na spacer raczej nie wyjdziemy... w sumie zapomniałam spytać lekarza bo gorączki nie ma ale trochę się boję z takim kaszlem... Jutro pójdziemy do lekarza innego... ale to też jest taka baba że szkoda gadać... ale może coś innego powie...

• Mamusie
Hania napisał(a):
Oj tak choinka w tym roku będzie na prawdę biedna. U mnie pierwszy raz od lat będzie sztuczna 🙂

ja choinkę będę miała tylko u rodziców bo z nimi mieszkam jak nie ma Roberta na razie. Mój tato się śmiał, że choinkę to do sufitu trzeba będzie zamontować 😁

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Hania napisał(a):
Oj tak choinka w tym roku będzie na prawdę biedna. U mnie pierwszy raz od lat będzie sztuczna 🙂

ja choinkę będę miała tylko u rodziców bo z nimi mieszkam jak nie ma Roberta na razie. Mój tato się śmiał, że choinkę to do sufitu trzeba będzie zamontować 😁

Aniu dobry pomysł 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Hania napisał(a):

u nas będzie prawdziwa mam nadzieję 😉 i teżbędzie trzeba ją montować na wsyztskie sposoby hahaha

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
Aga Darek dokładnie takie same objawy miał jak Judyta. Tylko, że u nas na szczęście już jest lepiej ale przez parę dni i nocy było strasznie też chodziłam ciągle zmęczona, niewyspana i wkurzona i Darek tak samo

a co dawałaś Małemu?

do noska nasifin soft, na kaszel syrop 3 razy dziennie Eurespal się nazywa no i wieczorem po kąpieli nacierałam mu plecki i klatkę piersiową maścią Pulmex Baby

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
Aga Darek dokładnie takie same objawy miał jak Judyta. Tylko, że u nas na szczęście już jest lepiej ale przez parę dni i nocy było strasznie też chodziłam ciągle zmęczona, niewyspana i wkurzona i Darek tak samo

a co dawałaś Małemu?

do noska nasifin soft, na kaszel syrop 3 razy dziennie Eurespal się nazywa no i wieczorem po kąpieli nacierałam mu plecki i klatkę piersiową maścią Pulmex Baby

ja własnie mam pulmex baby z poprzedniej choroby 😜 to też wczoraj Ją posmarowałam i klepałam 😜 a syropy żadnego nie mam... i kurcze mam ten nasivin i chyba też będę Jej psikać oprócz tej wody morskiej... tylko że chociaz raz dziennie 😉

• Mamusie
Hellloooo 🙂 🙂 🙂
Ależ mnie tu nie było.... I czasu brak na nadrobienie zaległości 😞 Zaglądnęłam jakieś dwa razy ale poczytałam chwileczkę i trzeba było spadać...
Dzisiaj wolne więc może uda mi się Was dłużej popodglądać 😉
Widzę, że choroby niezmiennie szaleją 😞 Bidulki 😞 😞 😞
Kolo ja bym dała Judytce syrop wyksztuśny, Eurespal(w niektórych aptekach mozna to było dostać bez recepty - może jak popytacie to sie uda), ja często ciągnęłam to z Polski, bo faktycznie czasami rozpędzał chorobę zanim sie zadomowiła na dobre(to jest syrop przeciwzapalny). Oklepywanie to też bardzo istotna sprawa, bo nawet jeśli jest to już zapalenie oskrzeli to pomoże szybciej wyczyścić klatkę piersiową 😉 Kurcze... No i trzymam kciuki za wszystkie forumowe chorowitki 😎