Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
witam
czwartek coraz bliżej a ja coraz mocniej zaczynam się stresować powrotem do regularnej pracy
będziemy wstawać 5:50 wychodzić z domu o 6:15
a jeśli chodzi o powrót do domu to teściowa będzie odbierać Anastazję ok 15 a ja będę wracać ok 16:30
bardzo mi smutno, bo odbieranie malutkiej ze żłobka było jedną z przyjemniejszych czynności w ciągu dnia

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
witam
czwartek coraz bliżej a ja coraz mocniej zaczynam się stresować powrotem do regularnej pracy
będziemy wstawać 5:50 wychodzić z domu o 6:15
a jeśli chodzi o powrót do domu to teściowa będzie odbierać Anastazję ok 15 a ja będę wracać ok 16:30
bardzo mi smutno, bo odbieranie malutkiej ze żłobka było jedną z przyjemniejszych czynności w ciągu dnia

Będzie dobrze 🙂trzymam kciuki 🙂!

• Mamusie
Hania napisał(a):
Honoratko jak tam po pierwszym dniu pracy?
dziewczyny jak tam u was jak dzieciaczki? Mam do was jeszcze takie pytanie czy wychodziłybyście na podwóreczko przy ładnej pogodzie mimo koszlu??

Haniu ja wychodziłam 🙂
dzieciaczki teraz codziennie na podwórku nie chcą siedzieć w domu 🙂

• Mamusie
ufff
pierwszy dzień pracy za mną
było dość aktywnie
ludzie bardzo mili, pracy dużo ale przyjemnej i interesującej mnie
mam nadzieje że będzie fajnie
no i babcia dziś odbierała małą - było dobrze, nie płakała i była grzeczna, zdążyły przejść sie kawałek i ja już przyjechałam 🙂

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
a co do spacerów to ja wychodzę zawsze
przy katarze, kaszlu, jakiś tam problemów gardłowych i innych
nie wychodzę tylko przy temperaturze 🙂

My tak samo 🙂
Jutro idziemy do lekarza, bo mały od świąt ma katar i teraz też kaszel. Tak myślę, że to przez zęby, bo mu wszystkie czwórki wyszły. Ale wolę to sprawdzić

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ufff
pierwszy dzień pracy za mną
było dość aktywnie
ludzie bardzo mili, pracy dużo ale przyjemnej i interesującej mnie
mam nadzieje że będzie fajnie
no i babcia dziś odbierała małą - było dobrze, nie płakała i była grzeczna, zdążyły przejść sie kawałek i ja już przyjechałam 🙂

super 🙂 🙂najważniejsze dobre samopoczucie i zadowolenie - to połowa sukcesu w pracy 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

My tak samo 🙂
Jutro idziemy do lekarza, bo mały od świąt ma katar i teraz też kaszel. Tak myślę, że to przez zęby, bo mu wszystkie czwórki wyszły. Ale wolę to sprawdzić
u nas też już są wszystkie czwórki 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

My tak samo 🙂

u nas też już katar jest od świąt
w dzień nie kaszle ale w ciągu nocy dopada ją taki suchy męczący kaszel
😞

• Mamusie
czesc dziewczyny 🙂

dawno mnie tu nie bylo.........

u nas troche zmian....Gabrysia poszla do żłobka 🤪 prywatnego oczywiscie, bo w publicznum nie ma szans 😠
chodzi juz od poczatku kwietnia, teraz tydzien sziedziala z moja mama w domku bo miala katar, jutro juz idzie ponownie 🙂 myslalam, ze bedzie gorzej, placz, histeria itp, ale na szczescie jest ok. nie placze, chetnie zostaje i bawi sie z dziecmi 🙂

Kasiu jak samopoczucie? 🙂

gdyby nie udalo mi sie zajrzec w niedlugim czasie to zycze wam milego dlugiego weekendu i tobie Kasiu szczesliwego rozwiazania 🙂 ( niepamietam dokladnie kiedy, ale chyba juz niedlugo )

• Mamusie
dziewczyny ale poznikałyście...Asia, Agnieszka...klapa totalna
u nas też ślicznie i wiosennie na dworze, nawet posadziłam sobie kaiwtki na balkonie żeby vyło troche zieleni 🙂
Maja stała się małym uparciuchem...w wózku nie tylko na nóżkach - spacerować potrafi naprawde długie kilometry 🙃, zasypiać wieczorem nie chce w łożeczku, dopiero jak padnie bawiąc sie w dużym pokoju... 🙃 normalnie sajgon hehe

• Mamusie
Na prawde pustką tu wieje.
Kasiu powiedz mi kiedy strzeliliście kruszynkę ze się w lipcu będzie rodzić 🙂? 🙂

U nas znowu chorobowo, tym razem ja poległam i w sobote zemdlałam 😞 w piątek mam do lekarza na badania wiec może dowiem się co mi jest ze ciągle słabnę.....

• Mamusie
Hania napisał(a):
Kasiu powiedz mi kiedy strzeliliście kruszynkę ze się w lipcu będzie rodzić 🙂? 🙂

U nas znowu chorobowo, tym razem ja poległam i w sobote zemdlałam 😞 w piątek mam do lekarza na badania wiec może dowiem się co mi jest ze ciągle słabnę.....
w pażdzierniku 🙂 a może u ciebie też już ktoś rośnie w brzuszku? 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Hania napisał(a):

Na razie się na to nie zapowiada, puki co to dzisiaj mnie zalało 😞
Tak wogle to Kasiu jakbyś wiedziała że postanowiliśmy sprawić sobie drugie maleństwo 😉

• Mamusie
Kasiu super chłopaki 🙂
Oklaski dla Was Mamuśki 🙂 🙂 🙂
Ja dziś mam dzień opieki bo rodzice chorzy od wczoraj, więc szalejemy z małym 🙂dopiero teraz w końcu położył się spać 🙂 Wczoraj dałam mu zjeść pierwszy samodzielny posiłek: mus z owoców z biszkoptem 🙂 był cały umazany ale co zjadł to jego 😁 🤪

• Mamusie
Hania napisał(a):
Kasia napisał(a):
Hania napisał(a):

no to powodzenia w staraniach 🙂
Na razie się na to nie zapowiada, puki co to dzisiaj mnie zalało 😞
Tak wogle to Kasiu jakbyś wiedziała że postanowiliśmy sprawić sobie drugie maleństwo 😉

• Mamusie
Justa napisał(a):
Kasiu super chłopaki 🙂
Oklaski dla Was Mamuśki 🙂 🙂 🙂
Ja dziś mam dzień opieki bo rodzice chorzy od wczoraj, więc szalejemy z małym 🙂dopiero teraz w końcu położył się spać 🙂 Wczoraj dałam mu zjeść pierwszy samodzielny posiłek: mus z owoców z biszkoptem 🙂 był cały umazany ale co zjadł to jego 😁 🤪
dziękuję i posyłam zwrotnego oklaska za samodzielny posiłek 🙂

• Mamusie
Hejka 🙂
Nie zaglądam za często ale zawsze ciepło myślę o Was. I zastanawiam się jak pozmieniały nam się nasze maluszki 🙂 Wrzućcie jakieś fociaki

Moja Maja - uwielbia psy i gazety oraz książeczki ogląda ciągle 🙂
[IMG]http://i39.tinypic.com/20k4twg.jpg[/IMG]

• Mamusie
Jem sam 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/835/p4232605.jpg/][IMG]http://img835.imageshack.us/img835/1116/p4232605.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/703/p3042550.jpg/][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/9504/p3042550.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]