Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

12.01.2013 1:31 przyszedł na świta Madzi synek: Jared Dominik przez cesarskie cięcie Duży 4110, zdrowy i Madzia piszę, że cudowny Madzia czuję się dobrze, ale jeszcze na razie leży bo ma zawroty głowy

• Mamusie
Justa napisał(a):
Ode mnie również wielki buziole dla Marylki 🙂 🙂
Sto lat Patryczku!!!
Jestem strasznie do tyłu, nawet małemu urodzin nie zrobiłam od piątku zmagam się z grypą 😞 5 dzień z gorączką ehhh

Madzia malutki jest śliczniutki 🙂!!!
Haniu odezwij się

Dziekuje kochana 😘 A Ty nam zdrowiej lepiej!! 😞 Paskudne te chorobska naprawde 🤢

A ja sie pochwale - byla u nas dzis polozna i moj dzidzius wazy juz 4180g 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
od dzisiaj zaczęłam odzwyczajanie Patryka od pampersa a wynik jest taki że niedługo panele mi spuchną, sika jak piesek po kątach a do wc nie chce 🤪

Dziękujemy za życzenia 🙂
Kasiu Miłosz tez nie umie załapać, albo mu tak jest wygodniej, bo wieczorem jak już go mam klasc to wola siku w niebo głosy i krzyczy ubikacja!!!!i potrafi na sile jeszcze 3 razy sie wysikac

• Mamusie
Wszystkiego najlepszego wszystkim styczniowym dzieciaczkom 😘 😘 😘

A teraz nadrabiam.
A więc tak u nas nie ciekawie, ja przeszłam właśnie wirusówkę jakąś była biegunka, wymioty i gorączka więc tydzień z życia wyjęty, ale już skończyliśmy chorowanie. Oby.
Ogólnie czuje się nie najlepiej anemia dalej jest, mam też problemy z sercem ale już chyba pisałam o tym. Z dzieciątkiem wszystko dobrze rośnie sobie i przepycha się w wielkim brzuchu, obecnie tzn tydzień temu maleństwo miało ok 1kg i 30cm, ułożone poprzecznie więc rozpycha się ile może.
Bartek też po wirusówce on przeszedł gorzej bo omało o szpital się nie oparło ale całe szczęście uniknęliśmy tego nieszczęścia. Rozgadany pleciuga mały z niego. Skarży na ojca ile wlezie a najczęściej jak gdzieś sami wyjdą to zdaje mi relacje, większość rozumiem mam tylko problemy z jego pojedynczymi słowami. Dalej mamy problem z jedzeniem......

• Mamusie
TYSIĄC BUZIAKÓW DLA ŚWIĘTUJĄCEJ DZIŚ 2 URODZINKI SONI
OD IMPREZUJĄCEJ ANASTAZJI
NO I OCZYWIŚCIE DLA WSZYSTKICH STYCZNIOWYCH BEJBIKÓW 🙂

Cześć dziewczyny
Anastazja zasneła my szykujemy jej przyjęcie urodzinowe a ja postanowiłam wejść przywitać się z wami.
Niestety urodzinki spędzamy sami we troje. Anastazja ciężko chorowała w poniedziałek skończyła serię 16 zastrzyków we wtorek groził nam szpital i lekarz zakazał jakichkolwiek wizyt innych osób w domu. Odwoływaliśmy więc urodzinki rodzinne i w niedzielę miały być takie dla dzieci w sali zabaw ale niestety tych też lekarz nam odradził.
No wiec jesteśmy sami. Poprzebierałam wszystkie lale i misie ponakładałam im czapeczki, poustawiałam na stole, nadmuchaliśmy pełno balonów i do tego kupiliśmy te z helem. Przystroiliśmy pokój i czekamy aż solenizantka wstanie. Trochę będzie smutno, ale i tak pocieszam się że lepiej we 3 w domu niż w szpitali co było bardzo prawdopodobne 🥴

Widzę że z forum ucieka już życie. Większość pewnie z was powróciła na forum brzuszkowe. Ja narazie się tam nie wybieram. 🤨

ale tu gwarno 😁
dziekujemy za zyczenia dla Marylki i wszystkiego naj dla reszty dzieciaczkow 🙂
Honorata wspolczuje malej zastrzykow. przyjecia tez nie mielismy robic ale jakos tak wyszlo, ze zrobilismy:P
z nocnikowania to narazie zaczelam ja przyzwyczjac do nocnika, jakos nie mam sily na proby bez pampersa:P
teraz pipka przeziebiona jest i maruda...

zdjecie z urodzinek 🙂 wiecej wrzucic nie moge bo za duze;/
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/585/csc0534.jpg/][IMG]http://img585.imageshack.us/img585/4010/csc0534.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]