Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Hania napisał(a):
Kasia napisał(a):
pracoholiczki 😜

Haha ja to w szczególności w pracy gran w gry na nk, pisze prace semestralne jem sałatki a nawet czytam książkę 🙂
to tylko takiej pracy pozazdrościć 😁

Kasiu są dni kiedy nie mam nawet czasu siusiu iść ale są też takie jak dzisiaj że się obijam 😉

Kasia napisał(a):
Laura na tym zdjęciu wygląda uroczo

Dzięki, ale ja jej nie lubię takiej sfochowanej 🙂 minę ma zabuczałą, uwielbiam ją jak się śmieje, a takie momenty mi trudno uchwycić, bo ona wtedy dużo się rusza.

Ale brzydką pogodę mam za oknem wiatr strasznie wieje 😞

Idę sobie zrobić śniadanie, bo rano tylko kawę wypiłam. Tylko na nic w sumie nie mam ochoty.

Hania napisał(a):
Moja współpracownica kupiła w piątek takie łóżeczko . Mówi że jest świetne.
http://allegro.pl/lozko-lozka-pietrowe-kacper-2-expres-wysylka-24h-i1841944580.html
Ja z Adamem też zastanawialiśmy się nad takim łóżeczkiem na przyszałość

Mi zawsze się podobały takie piętrowe łóżka 🙂 moja kuzynka z bratem takie miała. Ja bym chciała żeby moje dzieci miały 2 oddzielne pokoje, więc to zbędny wydatek. A już tym bardziej jeśli chodzi o 2 różne płci. Później taka dorastająca dziewczyna wstydzi się brata i na odwrót. Wiem po znajomych jak mieli. Także jeśli jest możliwość to lepiej od początku żeby dzieci miały osobne pokoje. No i nie mówię o kłótniach czysto formalnych typu tutaj tego plakatu nie będzie, albo weź te naklejki stąd itd. 😁 😁 😁 moja koleżanka dzieliła pokój z 2 braćmi to się tłukli ile wlazło 😁 i mieli trochę innego rodzaju łóżka.

• Mamusie
Kasia napisał(a):
szukam mebli do pokoju, patrzę na płytki do łazienki, patrzę na meble kuchenne, jednym słowem na wszystko

ależ Ci zazdroszczę... 🙃
u mnie minęło 2 lata jak się urządzaliśmy od podstaw.....a znów bym mogła hehe, uwielbiam....już inne rzeczy mi się podobają 😜 chociaż jestem zadowolona i dumna ze swojego mieszkania...a co 😉
u nas słonecznie ale wietrznie...

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):
szukam mebli do pokoju, patrzę na płytki do łazienki, patrzę na meble kuchenne, jednym słowem na wszystko

ależ Ci zazdroszczę... 🙃
u mnie minęło 2 lata jak się urządzaliśmy od podstaw.....a znów bym mogła hehe, uwielbiam....już inne rzeczy mi się podobają 😜 chociaż jestem zadowolona i dumna ze swojego mieszkania...a co 😉
no to pokaż swoje mieszkanie 🙂może mnie zainspirujesz 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Kasia napisał(a):

ależ Ci zazdroszczę... 🙃
no to pokaż swoje mieszkanie 🙂może mnie zainspirujesz 🙂

to wieczorem coś tam wstawie, bo na tej padace-kompie nie mam zdjęć 😉
nie myśl sobie że jakieś rarytasy u mnie znajdziesz hehe, po prostu fajnie mieć swoje 4 kąty 😜

Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
A ja kupiłam małej takie buty 😁 http://allepomocnik-hosting.gcsoft.pl/users/registered_s2/misioo76/IMG_0126.JPG tym razem z wkładką 12cm 😎

fajne są

Niby nowe i coś tam jest ze skóry naturalnej 🙂 a jak je dostane to się okażą w innym kolorze i stare haha!

Kolo odebrałam mleko 🙂 wszystko jest ok.