Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasia napisał(a):
a wiecie jaki ja mam dziwny termin porodu
z OM wynika że 23 czerwca a z usg pierwszego wyszło 19 lipiec ale zobaczymy teraz na tym usg w 13 tyg(będzie najbardziej prawdopodobny tak powiedział mój gin)

Zgadzam się 🙂
Pod koniec 12tyg. z usg wyszedł mi termin na 10 stycznia, ale ze względu na to, że ona była na tym badaniu długa, bo @ miałam zawsze regularne co 30dni, więc sugerowałam się tylko i wył. terminem z @ no i wpisali mi w szpitalu 39tydź. a dokładniej to 38t6d 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
a wiecie jaki ja mam dziwny termin porodu
z OM wynika że 23 czerwca a z usg pierwszego wyszło 19 lipiec ale zobaczymy teraz na tym usg w 13 tyg(będzie najbardziej prawdopodobny tak powiedział mój gin)

Zgadzam się 🙂
Pod koniec 12tyg. z usg wyszedł mi termin na 10 stycznia, ale ze względu na to, że ona była na tym badaniu długa, bo @ miałam zawsze regularne co 30dni, więc sugerowałam się tylko i wył. terminem z @ no i wpisali mi w szpitalu 39tydź. a dokładniej to 38t6d 😜

Też sie zgadzam u mnie z usg w 12tyg termin wychodził 11 Styczeń a wg @ to żaden lekarz nie wiedział czy 31.12 czy 31.01 🙂

Kasia napisał(a):
nusia27 napisał(a):
ale tu dzisiaj gwarno 🙂 a ja siedze i na okres czekam 😜
a może na drugą dzidzię 😜 😘 😘

a moze 😜 moja kuzynka jest w 12 tygodniu i wczoraj pisalam jej wyprawke i bylam zazdrosna 😁

kolo177 napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/341/bild1098y.jpg/][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/8990/bild1098y.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
taki miałam brzuszek pod koniec 🙂

taki fajny w sam raz

Ania nie miałaś dużego brzucha patrząc na całą sylwetkę 🙂 największe brzuchy optycznie mają chude dziewczyny, czasami widzę takie na ulicy 8-9mieś. a ona chuda jak patyk, tylko brzuch balon 😁

Dla przykładu macie blog dziewczyny chudzinki dosłownie nie wiem jak ona dziecko urodziła w dodatku ponad 4kg 🙂 też bym chciała być takim przecinkiem: http://nasz-kacperek.bloog.pl/foto,9768290,gal,638987,index.html?ticaid=6dafa

nusia27 napisał(a):
Blue zrobilas juz sobie zdjecie 😜

Jeszcze nie 😁 Wy lepiej spójrzcie na brzuch dziewczyny co podałam w linku 🙂 chudzinka dosłownie. Ania nie ma dużego brzucha patrząc na całość. Nusiak Ty miałaś większy 😁 😁 patyku jeden! Bartek ważył 3100g tosz po to mam suwaczki 😁

Dzisiaj wychodzimy do znajomych, nie chce mi się.. ale niech Laura zobaczy inne dziecko niż tylko siebie 😜 koleżanka jest o ponad rok starsza od niej to może jakoś się dogadają 🙂

Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):

Jeszcze nie 😁 Wy lepiej spójrzcie na brzuch dziewczyny co podałam w linku 🙂 chudzinka dosłownie. Ania nie ma dużego brzucha patrząc na całość. Nusiak Ty miałaś większy 😁 😁 patyku jeden! Bartek ważył 3100g tosz po to mam suwaczki 😁

Dzisiaj wychodzimy do znajomych, nie chce mi się.. ale niech Laura zobaczy inne dziecko niż tylko siebie 😜 koleżanka jest o ponad rok starsza od niej to może jakoś się dogadają 🙂

zapomnialam o twoich suwaczkach 😜 a ja nie zaprzeczam ze mialam wielkoluda z przodu 😁

nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):

zapomnialam o twoich suwaczkach 😜 a ja nie zaprzeczam ze mialam wielkoluda z przodu 😁

Masz jeszcze kreskę na brzuchu? Ja mam, bladą, ale jest 😞 to już chyba nigdy nie zniknie!!