Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue zrobilas juz sobie zdjecie 😜

Jeszcze nie 😁 Wy lepiej spójrzcie na brzuch dziewczyny co podałam w linku 🙂 chudzinka dosłownie. Ania nie ma dużego brzucha patrząc na całość. Nusiak Ty miałaś większy 😁 😁 patyku jeden! Bartek ważył 3100g tosz po to mam suwaczki 😁

Dzisiaj wychodzimy do znajomych, nie chce mi się.. ale niech Laura zobaczy inne dziecko niż tylko siebie 😜 koleżanka jest o ponad rok starsza od niej to może jakoś się dogadają 🙂

zapomnialam o twoich suwaczkach 😜 a ja nie zaprzeczam ze mialam wielkoluda z przodu 😁

Masz jeszcze kreskę na brzuchu? Ja mam, bladą, ale jest 😞 to już chyba nigdy nie zniknie!!

mam blada i mam brzydka skore

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Blue zrobilas juz sobie zdjecie 😜

Jeszcze nie 😁 Wy lepiej spójrzcie na brzuch dziewczyny co podałam w linku 🙂 chudzinka dosłownie. Ania nie ma dużego brzucha patrząc na całość. Nusiak Ty miałaś większy 😁 😁 patyku jeden! Bartek ważył 3100g tosz po to mam suwaczki 😁

Dzisiaj wychodzimy do znajomych, nie chce mi się.. ale niech Laura zobaczy inne dziecko niż tylko siebie 😜 koleżanka jest o ponad rok starsza od niej to może jakoś się dogadają 🙂

zapomnialam o twoich suwaczkach 😜 a ja nie zaprzeczam ze mialam wielkoluda z przodu 😁

Masz jeszcze kreskę na brzuchu? Ja mam, bladą, ale jest 😞 to już chyba nigdy nie zniknie!!

mam blada i mam brzydka skore

No to witaj w klubie 😜 a jak Twoje piersiowe skarpety? wróciły do normy ?

• Mamusie
moje cycki mimo karmienia nie są jeszcze takie złe, jak przestane karmic ( mam nadzieje ze juz niedlugo) to kupie sobie jeszcze cos ujedrniajacego, ale brzuch to mnie oslabia, chyba nigdy go nie zgubie, przed ciaza tez zresztą mi odstawal, caly tluszcz idzie mi w brzuch, nogi jak patyki a brzuch duzy 😠

• Mamusie
Hej Babolce 🤪 🙂
Ale tu dziś 'ciążowo' 😉 Fajnie 🙂 Aż mnie wzięło na wspominki hehehe
To ja też wezmę udział w konkursie na największy brzuchol 😜
Tak wyglądałam w 16 tygodniu :
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/72/35500552.jpg/][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/5012/35500552.jpg[/IMG][/URL]

A tak w 28:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/221/dscf1556ufhe.jpg/][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/3301/dscf1556ufhe.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Późniejszych nie mogę znaleźć, ale możecie sobie wyobrazić jaki był wieeeelki 🙂

• Mamusie
Jeśli chodzi o ciało po ciąży to moje to jakaś porażka 😞 (Do tego doszła dieta, która sprawiła, ze wstyd sie nawet przed własnym mężem pokazać nago 🤢 ).
Cycki mam jak dwa zwisające płaty skóry 😞 Jak zakładam stanik, to niemalże muszę je tam wrolować 🤪 Najgorszy jest brzuch, bo przez to, że tak szybko rosłam straaaasznie popękałam 😞 Od szyi do kolan mam jeden wielki rozstęp. No i ta fałda skóry na brzuchu 😞 😞 😞 Mogłabym sie zaćwiczyć na śmierć a to jak wisiało tak wisi 😞
To się wyżaliłam 😁 Od razu mi lepiej 🤪 😁 😁 😁

• Mamusie
Hehe ja moge powiedziec ze jestem najwieksza.. Mam 162cm przed ciąża wazyłam 80 w ciazy waga spadła do 76 No i na koniec wazyłam 89kg no Ale dzieki moim wyrzeczeniom przez jakis czas schudłam do 81kg ale niestety to juz genetycznie takze mysle ze uda mi sie jeszcze do 75 zejsc...
Żałuje tylko tego ze nie robiłam zdjęć brzuszka i bie pokaże potem Juli jak mnie od środka rozciągnęła hehe
Kurde mamy problem z tortem an roczek, nigdy nie zamawiamy w cukierni tylko u takiej pani, ale niestety nie da rady nam zrobic i szukam kogos kto mi zrobi torcik. Uwazam ze te z cukierni sa strasznie słodkie i mdłe.. Jeny i jeszcze od paru dni tak chodzi za mna kawałek tortu jak nie wiem haha
Julia juz ładnie chodzi mówi tata baba ewa dada dziadzia ciocia co to, ale za cholere słowo MAMA nie chce jej przejść przez gardło;(;( az mi smutno haha

• Mamusie
ja wazylam przed pierwsza ciaza 50kg startowalam do fotomodelingu moje zdjecia jak mialam 16 lat :Pz jednej z sesji

tu jak mialam tez cos ok tego z przyszlym mezem dokladnie 17 lat....

tu ciaza ponad 20 tygodni z kodziem

tu moj obecny maz z kodziem po narodzinach

tu kodzio mial roczek w pierwszy dzien swiat

a teraz wygladam tak jak w awantarze 🙂

Hania napisał(a):
Halo jest jakaś mama nieśpiąca??
Ciężki wieczór i ciężka noc od kąd wyeliminowaliśmy Bartkowi jedną drzemkę to mały robi mi bunty i nie chce spać w nocy. Dzisiejsza Histeria przeszła samą siebie. 😠

Jaaa 😁 Wróciłam niedawno od znajomych Laura się wyszalała z koleżanką, która ma 2l i 2mieś. no śmiać mi się chciało 🙂 tamta za nią raczkowała i ją przytulała itd. ale przyznam szczerze, że nie wyobrażam sobie mieć dziecka w podobnym wieku! Kasiu zaczynam Ci już współczuć 😮 no masakra! Nie można obu dzieci spuścić z oczu, bo jedno do drugiego się rzuca i ma niekontrolowane odruchy. Laura w nią książeczkami rzucała, ta też próbowała coś tam zawsze zrobić. Sajgon! 😮 ale co się wybawiły to ich 😜 jak wychodziłam to ta młoda płakała, że Laura już idzie 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):
Ciężki wieczór i ciężka noc od kąd wyeliminowaliśmy Bartkowi jedną drzemkę to mały robi mi bunty i nie chce spać w nocy. Dzisiejsza Histeria przeszła samą siebie. 😠

Jaaa 😁 Wróciłam niedawno od znajomych Laura się wyszalała z koleżanką, która ma 2l i 2mieś. no śmiać mi się chciało 🙂 tamta za nią raczkowała i ją przytulała itd. ale przyznam szczerze, że nie wyobrażam sobie mieć dziecka w podobnym wieku! Kasiu zaczynam Ci już współczuć 😮 no masakra! Nie można obu dzieci spuścić z oczu, bo jedno do drugiego się rzuca i ma niekontrolowane odruchy. Laura w nią książeczkami rzucała, ta też próbowała coś tam zawsze zrobić. Sajgon! 😮 ale co się wybawiły to ich 😜 jak wychodziłam to ta młoda płakała, że Laura już idzie 😁

To ciekawy wieczór miałaś a u mnie masakra mały leży w łóżeczku wali nogami o szczebelki i wyje dosłownie wyje a nie płaacze.

Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

To ciekawy wieczór miałaś a u mnie masakra mały leży w łóżeczku wali nogami o szczebelki i wyje dosłownie wyje a nie płaacze.

Wiesz co popęd do robienia dziecka mi szybko zmalał 🙃 teraz to będę ten dzień wspominać zawsze i ochota będzie odchodzić 😁 minimum musi mieć 4lata, bo nie mam zamiaru latać za dzieciakami by sobie krzywdy nie robiły to nie dla mnie. Wyobrażam sobie ten szał, bo Laura tak samo robi. Na szczęście jest wymęczona i śpi 🙂 dla pewności jak już leżała w łóżku dostała mleko. Swoją drogą jak tam była to nie chciała prawie nic pić i jeść, a jak przyszła do domu to mleko wychlała, aż westchnęła na jego widok, ale to dlatego, że ona je pije tylko w swoim łóżeczku.

Idę sobie zupkę grzybową zrobić (błyskawiczną!) 😁

Patka świetnie wyglądałaś 🙂
Promyczek ja miałam zdjęcia brzucha od początku do końca, ale je wykasowałam, bo nagrywałam filmiki.. głupio zrobiłam, no, ale cóż 😉

A mój chłop jest pijany i już dawno śpi, a w drodze powrotnej słyszałam setki razy jak mnie kocha i musiałam go kilka razy na ulicy całować, bo się upierał, a ja nienawidzę zapachu alkoholu 😠 Ci faceci się nigdy nie zmienią no i jeszcze u nich w domu takie scenki odwalał.

Idę powoli spać.. 🙂 DOBRANOC 😘

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

Wiesz co popęd do robienia dziecka mi szybko zmalał 🙃 teraz to będę ten dzień wspominać zawsze i ochota będzie odchodzić 😁 minimum musi mieć 4lata, bo nie mam zamiaru latać za dzieciakami by sobie krzywdy nie robiły to nie dla mnie. Wyobrażam sobie ten szał, bo Laura tak samo robi. Na szczęście jest wymęczona i śpi 🙂 dla pewności jak już leżała w łóżku dostała mleko. Swoją drogą jak tam była to nie chciała prawie nic pić i jeść, a jak przyszła do domu to mleko wychlała, aż westchnęła na jego widok, ale to dlatego, że ona je pije tylko w swoim łóżeczku.

No ja poczuję w wakacje co może czekać mnie za parę lat 🙂 Będę miała pod swoją opieką w tym samym czasie dwóch chrześniaków 4 i 3 latka dotego mój Bartek więc pewnie tez mi się odechce dziecia kolejnego.

Kasiu mój ogromny szacun dla Ciebie 😘

Daria mój mały nie zje mleka nigdzie tylko w wózku

Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

No ja poczuję w wakacje co może czekać mnie za parę lat 🙂 Będę miała pod swoją opieką w tym samym czasie dwóch chrześniaków 4 i 3 latka dotego mój Bartek więc pewnie tez mi się odechce dziecia kolejnego.

Kasiu mój ogromny szacun dla Ciebie 😘

Daria mój mały nie zje mleka nigdzie tylko w wózku

No widzisz mają już swoje przyzwyczajenia 🙂 Każde dziecko jest inne i to jest najpiękniejsze 🙂 Dobra lecę, bo się zasiedziałam ☺️

• Mamusie
blue dzieci jako rodzenstwo sie dogaduja a tym bardziej jedza razem moj kodzio tez nigdy nie jadl u kogosc nawet caly dzien a w domu nadrabial:P w rzeczywistosci opieka nad rodzenstwem jest latwiejsza moi ladnie sie bawia nie powiem sa sytuacje w ktorych trzeba interweniowac ale tez sa sytuacje na ktore mozna patrzec z usmiechem na twarzy przytulanie calowanie ....