Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Femmka napisał(a):
ile zabkow ma Laura ?
moja Klarcia przespala swoja godz. narodzin ,a ja razem z nia 😁 😁

Aż 2 🤪 i od ponad 2 mieś. nic się nie zapowiada na więcej 😜 wspomnicie moje słowa, będzie mieć 6-7 zębów na 2 lata 😜 ---> żeby tylko 😁 i jak wyszła 1 jedynka to ta druga pojawiła się dopiero po mieś.

• Mamusie
Femmka napisał(a):
mojej bratanicy zaczely w ogole zabki wychodzic dopiero po 1 roczku wiec, to normalka 🙂
a Anastazja wyglada pewnie mega sweet 😁 zrob jej fote jak sie smieje i pokaz pliiiiisssssssssssss 😁

hehe obiecuję ze jak troszkę podrosną to zrobie na 100% bo na razie te górne mają tylko po jakieś 1-2mm bo dopiero co się przebiły w całości 🙂

Femmka napisał(a):
a Klaruni wlasnie przebila sie dolna dwojka 😁 jeszcze rano jej nie bylo,sprawdzalam 🙃

Ty mnie nie denerwuj 😠 😠 😠 wasze dzieci będą niedługo jadły porządne posiłki, a ja mojej będę wszystko moczyć 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
Femmka napisał(a):
a Klaruni wlasnie przebila sie dolna dwojka 😁 jeszcze rano jej nie bylo,sprawdzalam 🙃

Ty mnie nie denerwuj 😠 😠 😠 wasze dzieci będą niedługo jadły porządne posiłki, a ja mojej będę wszystko moczyć 😁

hahahhaha ..... no co ja tobie poradze, ze moja corcia rozwija sie jak zdrowa ryba , a twoja jak szczerbaty szczypior hahahhahahhaha
😜 😜 😘 😘 😘 😜 😜 😜 😘 😘 😘 😘 😜 😜 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
dziękujemy za życzenia 😘
buziaki dla Laury 😘
jednak moja pierdołka jest biedna, bo w czwartek wieczorem dostała gorączkę 😞 tak ni z gruszki ni z pietruszki, normalnie półprzytomna była...nie ma żadnych objawów, jedynie więcej śpi i co 5h podskakuje jej temp. do 39 st. ale po czopku spada do 36,6-37,5...
lekarka była u nas wczoraj i nic innego nie osłuchała, więc przypuszczamy że to 3-dniówka...
żal mi jej że ma takie urodziny, no i plany się zmieniły będzie tort i kolacja...mam nadzieję że w miarę będzie się czuła, bo o 17.05 strzelimy jej fotę 🙂 ehhh
po prostu wykrakałam w sylwka jak się "pochwaliłam" znajomym że Maja ma rok i jeszcze nie była chora, tylko miała 2 razy katar....no i mam 🤨

• Mamusie
Dla Mai i Laury 🙂
Dzisiaj kończysz 1 Roczek.
To w dorosłość pierwszy kroczek.
Żebyś zdrowo się chowała,
Rodziców zawsze słuchała,
Radośnie się bawiła,
Nowych rzeczy szybko uczyła,
Świat wokół Ciebie poznawała,
I często się uśmiechała.
By twe dzieciństwo było piękne i radosne
Jak rozkwitające kwiaty na wiosnę.
Tego właśnie ci życzymy,
I składamy w Twe urodziny.

• Mamusie
dziewczyny, czym bawią się teraz wasze dzieci
bo Anastazja na gwiazdkę dostała słonika z FP i klocki pluszowe i były to dwie zabawki które jej się nie nudziły ale jak np dziś przesiedziałyśmy cały dzień w domu to widziałam że za długo to dla niej znudziła się i mamusia musiała zabawy sama wymyślać
a najlepszą było pisiu pisiu
no nie mogłam uwierzyć gdy moja Anastazja wzięła do ręki kredkę dwa razy prowadziłam kredkę razem z nią a później już sama pisiała 🤪
fajnie też robi już chyba od tygodnia myju myju brzuszek i myju myju rączki, czesze się sama, sciąga ubrania i pampka
za to nie umie wogóle pić z kubeczka
jak jej podstawiam szklankę to sie cieszy jak szalona ale otwiera buzię i czeka aż jej na leje
nie opanowała jeszcze czynności spijania czy tam siorbania

• Mamusie
a ja przeżyłam dzisiaj horror, przyjechała moja siostra i dała dla marcela lizaka i jakoś Patryk się do niego dorwał i ułamał mu się z patyczka i stanął w gardle, normalnie szok razem z tatą zaczęlam go ratować bo już się dusił i oczy mu na wierzch wychodziły, dopiero jak wsadziłam głęboko palca to mu go wyjęłam z trudem, ręce do tej pory mi się trzęsą a przy okazji odciski zębów mam na ręcę

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Kasia napisał(a):
zjadłam 3 kawałki pizzy, kawałek tortu i mogę leżeć do góry brzuchem 🤪

ojj ale masz dobrze
ja od 1 stycznia na diecie
dzisiejszy mój wynik to 1500 kcal
to nie jest żadna specjalna dieta po prostu jem mniej i rozsądniej
wykluczyłam fast foody i słodycze
ja po tej ciąży też się wezmę za siebie

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
a no i do tych zabawek wracając bo zmieniłam temat
to napiszcie mi co mogłabym jej kupić bo skaczę po tym allegro i nie mam pomysłu
a przecież za 2 tygodnie roczek to pewnie goście będą pytać co jej kupić
mój Patryk bawi się samochodami i traktorami więc nie doradzę

• Mamusie
Honoratka mój to się raczej na razie żadna zabawką dłużej nie pobawi 😉no chyba że ma lepszy dzień i siedzi maks ze 20 minut i coś tam dziubdzia. Tez już robi pisiu pisiu
najbardziej lubi duże autko policyjne i zasówa z nim po mieszkaniu i drugie autko co samo jeździ i się odbija od ścian. A tak to chodzi z telefonem i robi halo, albo z pilotami i telewizory wyłącza 🙂