Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia napisał(a):
a ja przeżyłam dzisiaj horror, przyjechała moja siostra i dała dla marcela lizaka i jakoś Patryk się do niego dorwał i ułamał mu się z patyczka i stanął w gardle, normalnie szok razem z tatą zaczęlam go ratować bo już się dusił i oczy mu na wierzch wychodziły, dopiero jak wsadziłam głęboko palca to mu go wyjęłam z trudem, ręce do tej pory mi się trzęsą a przy okazji odciski zębów mam na ręcę

ja pierdziele Kasiula współczucia, ja mam cały czas schizy i wszystko chowam ale i tak nie upilnujesz.

• Mamusie
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):
a ja przeżyłam dzisiaj horror, przyjechała moja siostra i dała dla marcela lizaka i jakoś Patryk się do niego dorwał i ułamał mu się z patyczka i stanął w gardle, normalnie szok razem z tatą zaczęlam go ratować bo już się dusił i oczy mu na wierzch wychodziły, dopiero jak wsadziłam głęboko palca to mu go wyjęłam z trudem, ręce do tej pory mi się trzęsą a przy okazji odciski zębów mam na ręcę

ja pierdziele Kasiula współczucia, ja mam cały czas schizy i wszystko chowam ale i tak nie upilnujesz.
tym bardziej że on chodzi i wszystko z podłogi zbiera i wkłada do buzi

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):

tym bardziej że on chodzi i wszystko z podłogi zbiera i wkłada do buzi

Mój też, nawet paprochy które najpierw mi pokazuje i zdążę mu je zabrać. Odkurzam co drugi dzień i wycieram podłogi bo by młody chodził i szkubał cały dzień 😉 😜

• Mamusie
Kasia-Sonia też sie ostatnio najadła folii z papieru do pakowania prezentów bawiła sie takim długim rulonem i kawałek stanął jej w gardle folia była sztywna i myślałam że oszaleje nic nie pomagało ani trzepanie nią w dół ani nic chciałam dzwonić po pogotowie ale jadą do nas jakieś 20 min to by było za póżno 😞
dopiero Jacek wsadził jej palce żeby zwróciła i wyleciała ta folia maleńki kawałeczek może 2mm a normalnie w szoku byliśmy 😞to są takie sytuacje że normalnie można oszaleć jak dziecko sie dusi i nic nie pomaga
teraz jak sama wszędzie chodzi to wszyscy zbieramy każdą rzecz którą mogłaby polknąć

• Mamusie
Kasia napisał(a):
hej Asiu:0 Sonia dalej daje ci popalić czy już jest spokojnie?
wiesz co nie płacze tak jak kiedyś ale jest niegrzeczna 😠
szczypie,gryzie,wstaje w wózku na nogi,ucieka po sklepach...ojj długa lista 😠
nic nie można z nią zrobić 😠
naprawde jest nieznośna 🥴
w czwartek byliśmy na zabawie karnawałowej u Cypriana w szkole-głośno.hałas,muzyka..a ta sie bawiła w najlepsze 😠uciekała gdzie się da 😠
a że sie jeszcze czasem przewraca(bo leci jak szalona)to mnie tak wkurza że szkoda gadać 🥴

• Mamusie
Asia napisał(a):
Kasia napisał(a):
w czwartek byliśmy na zabawie karnawałowej u Cypriana w szkole-głośno.hałas,muzyka..a ta sie bawiła w najlepsze 😠uciekała gdzie się da 😠
a że sie jeszcze czasem przewraca(bo leci jak szalona)to mnie tak wkurza że szkoda gadać 🥴

ty to się masz z córcią ...

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Asia napisał(a):
Kasia napisał(a):

no niegrzeczna jest 🥴 😲
zrobie kolacje Cyprianowi i napisze ci zabawki które bym poleciła i te nietrafione

• Mamusie
Asia napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Asia napisał(a):
Kasia napisał(a):

no niegrzeczna jest 🥴 😲
zrobie kolacje Cyprianowi i napisze ci zabawki które bym poleciła i te nietrafione

super 🙂

• Mamusie
Hej wam 😉
Kurcze Jula na zgieciach raczek ma takie strasznie czerwone tak samo jak ja od mleka krowiego ehh:/ chciałam jej dac danonki i niestety wyszło jej to... We wtorek idziemy do lekarza moze da mi jakas inna masc na to i mam nadzieje ze Juli to nie swedzi az tak...
A ja mam dalej problem Jula sie budzi o 2 na herbatke i o 6 na mleko nie wiem juz co robic zeby ja odzwyczaic od tych nocnych pobudek... Kiedys jeszcze to tylko o 4rano sie budziła na mleko i jej sie zmieniło na dwie pobudki 😞

• Mamusie
Kasia napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
a no i do tych zabawek wracając bo zmieniłam temat
to napiszcie mi co mogłabym jej kupić bo skaczę po tym allegro i nie mam pomysłu
a przecież za 2 tygodnie roczek to pewnie goście będą pytać co jej kupić
mój Patryk bawi się samochodami i traktorami więc nie doradzę

No własnie roczek... Ehh my kupujemy Juli zebre skoczek
http://allegro.pl/skoczek-zebra-rodeo-hip-hop-skoczek-kurier-i2021857791.html

tyle co wiem ze chrzestny chce rowerek jej kupic tesciowa to krzesełko uczydełko, a tak jak ktos sie mnie pyta to nie wiem jeny wazne ze ktos przyjdzie na urodziny heh

kasia nie chcialabym czegos takiego przezyc 😮
asia urwanie glowy masz z sonia. u nas na razie dziala glosne stanowcze nie. maryla patrzy na mnie i jeszcze raz probuje a ja znowu NIE i ona odchodzi. zobaczymy jak dlugo to bedzie dzialalo 😜

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
kasia nie chcialabym czegos takiego przezyc 😮
asia urwanie glowy masz z sonia. u nas na razie dziala glosne stanowcze nie. maryla patrzy na mnie i jeszcze raz probuje a ja znowu NIE i ona odchodzi. zobaczymy jak dlugo to bedzie dzialalo 😜

Grzeczna Dziewczyna, mój się drze a ja czekam aż skończy 😜nie dam i koniec

• Mamusie
kurcze dziewczyny nie chcę wyjść na taką co mówi co dzieciom wolno jeść a co nie ale czytam sobie już od dłuższego czasu że niektóre dają danonki
z tego co wiem to któremu pediatrze byście się nie przyznały do tego to zostaniecie zaraz nieźle ochrzanione 🥴
poza tym dość głośno było ostatnio i o danonkach i actimelu że przeznaczone są dla dzieci w wieku przedszkolnym (danonki) i szkolnym (actimel) nie wcześniej
przecież można kupić specjalne jogurty dla maluchów takich jak nasze wcale nie różnią się smakiem a ceną też nie za wiele

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
kurcze dziewczyny nie chcę wyjść na taką co mówi co dzieciom wolno jeść a co nie ale czytam sobie już od dłuższego czasu że niektóre dają danonki
z tego co wiem to któremu pediatrze byście się nie przyznały do tego to zostaniecie zaraz nieźle ochrzanione 🥴
poza tym dość głośno było ostatnio i o danonkach i actimelu że przeznaczone są dla dzieci w wieku przedszkolnym (danonki) i szkolnym (actimel) nie wcześniej
przecież można kupić specjalne jogurty dla maluchów takich jak nasze wcale nie różnią się smakiem a ceną też nie za wiele

zgadzam się 🙂 u nas tylko jogurcik naturalny bez cukru i jogurty dla niemowląt 😉