Skocz do zawartości

Mamy lutowe 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Joanna1984_m

1092

• sobolinek_m

2610

• julik_m

922

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
zuzka napisał(a):
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ PIOTRUSIU
jeszcze tylko miesiąc i roczek będzie 🙂

a tutaj moja mikołajka http://www.dancingsantacard.com/?santa=264316

DZIĘKUJEMY 🙂 jej jeszcze tylko miesiąc a pamiętam jak w tamtym roku z brzuszkiem ubierałam choinkę 🙂 🙂 w przyszłym roku w styczniu u nas w rodzinie będzie kolejny maluszek u mojego brata termin maja na 26 🙂

Śliczne i słodkie są te mikołajki 🙂

• Mamusie
Hej dziewczynki
100 LAT DLA PIOTRUSIA!!! ROŚNIJ ZDROWO !!!

Ale mnie ucieszył ten ruch na naszym forum. W końcu się coś dzieje 🙂
U nas chorubsko się wkradło. Byliśmy całą 3 u mamy na "rodzinnej wizycie" i mamy antybiotyki. Ja z T mamy chore gardła, a u Ani słychać już szmery i kaszle no i ten katar. Mamy z Anią Amotaks (ona słabszą zawiesinkę, ja mocniejsze tabletki) Lepiej zwalczyć chorobę na początku niż później męczyć Anulkę.
Bidulka bardzo źle znosi podawanie wszelkich syropków no i tą nieszczęsną fridę. Czy Wasze dzieci też tak strasznie płaczą przy czyszczeniu noska? U nas są grube ściany a i tak mi głupio przed sąsiadami bo jest tak głośno 😞

to sie zalatwiliscie Sobolinku,u mnie tez wszyscy poza mna chorzy,a do tego znowu na slasku przekroczone sa normy pylow najbardziej w Katowicach,Zabrz u okregu rybnickim,a to powoduje dodatkowe problemy w oddychaniu własnie przy infekcjach,i lepiej nie wychodzic jak nie ma takiej potrzeby, alezrobiłaś poruszenie na forum 😁tąwczorajszą wypowiedzią,ja juz idę spac ,bo jutro kupa roboty przedemna i nikogo do pomocy poza Zuzią 😉

u mnie przy fridzie jest placz ,ale gorzej jest przy syropku ,wtedy to jest ryk i lament ,naszczęście nie mam sąsiadów za ściana ,ale jak ktos idzie po dworze to napewnno słyszy,pozatym Zuza jest jakaś inna ,ma w swoim życiu trzeci raz katar i znowu trwał tylko 3 dni,bo dzisiaj juz prawie nie było,troszke rano a wieczorem zero

• Mamusie
zuzka napisał(a):
u mnie przy fridzie jest placz ,ale gorzej jest przy syropku ,wtedy to jest ryk i lament ,naszczęście nie mam sąsiadów za ściana ,ale jak ktos idzie po dworze to napewnno słyszy,pozatym Zuza jest jakaś inna ,ma w swoim życiu trzeci raz katar i znowu trwał tylko 3 dni,bo dzisiaj juz prawie nie było,troszke rano a wieczorem zero

No to masz mniej stresu jak Zuzia mniej płacze przy fridzie. U nas to masakra. Super, że Zuzi tak szybko katarek przechodzi 🙂 Tylko się cieszyć 🙂

• Mamusie
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):
A to nasza MikołANKA 🙂

http://www.dancingsantacard.com/?santa=278889

Fajne ,Ania ma przepiękny uśmiech,

Dziękujemy 🙂
Dziś przed domem jedna mamusia 2 letniego Krzysia stwierdziła, że Ania ma tatusia obcokrajowca (o ciemniejszej skórze) Ale się uśmiałam, może czegoś nie wiem 😁 😁 😁

Ja tez mam niewyparzony język ,a pocieszę Cię ze z wiekiem ta tendencja wzrasta 😉ale co tam uważam ze lepiej powiedziec najgorszą prawde ,ale prawde
Teraz to juz naprawdę dobranoc 🙂

sobolinek napisał(a):
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):
A to nasza MikołANKA 🙂

Dziękujemy 🙂
Dziś przed domem jedna mamusia 2 letniego Krzysia stwierdziła, że Ania ma tatusia obcokrajowca (o ciemniejszej skórze) Ale się uśmiałam, może czegoś nie wiem 😁 😁 😁

No bo ona ma taka urodę,po tatusiu,będze z niej laska,a chłpoców będziesz musiała gonić, co ja gadam przeciez ona jest juz zajęta przez Michałka

• Mamusie
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):
A to nasza MikołANKA 🙂

Dziękujemy 🙂

No bo ona ma taka urodę,po tatusiu,będze z niej laska,a chłpoców będziesz musiała gonić, co ja gadam przeciez ona jest juz zajęta przez Michałka

Oj tak, ona już Michałkowa, aczkolwiek już kilku kawalerów starało się o jej rękę 😁 😁