Bede robic to co uwazam za stosowne i wpisywac sie kiedy chce i co tylko chce
a ty Kasiu idz pilnuj meza ... a nie szukasz mnie po lipcowkach
Gowniaro nie pyskuj bo odpierdolic to ja sie moge jak sama ze chce a poki co nie mam na to ochoty ja pisalam grzecznie a wy na mnie naskoczylyscie ..
swoja droga , nie dziwie sie ze znajomi sie smieli bo tylko typowa wiocha pojdzie do tv, zrobi z siebie posmiewisko poczytaj na forach co napisali o was o udziale w tym programie
masakra!!
Żal, żal, żal i jeszcze raz żal!! Na początku chciałam być miła ale widocznie dla niektórych nie można!!
Dziewczyny ignorujcie co ta stara baba(sama się tak nazywa w tym co do nas pisze) piszę może nie ma z kim sobie pogadać bo nikt jej już słuchać nie może i szuka sobie miejsc gdzie może spowodować zamieszanie 😠 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Swoją drogą upomina co do ostrzejszych słów a sama się pięknie wyraża i wiecie co to chyba nam powinno być żal jej maluszka że ma taka matkę!!
Hej Sobolinku 🙂 fajnie ze jestes 🙂 i zycze udanej kontynuacji wypoczynku :*
Zuzka ,basen swietna sprawa 🙂 My jezdzimy,staramy sie jezdzic raz w tygodniu dla malego bomba 🙂 a co do pacynek,moze w koncu sie przekona 🙂 Pieski hm,wiesz nie dziwie sie wcale.Ja jakies 12 lat temu,bedac z rodzicami na targowisku,zobaczylam malego pudelka w takim duzym,glebokim pudelku.Od tamtej pory byl z nami i owladnal moim sercem,niestety Dorcia zdechla jakis rok temu 😞 I strasznie to przezylam,i strasznie mi jest zal ze juz jej niezobaczylam 😞 nie zdazylam.Zreszta kocham psiaki i kiedys napewno kupie Szymciowi.
Dzisiaj pierwszy raz wzielam kapiel z Szymonkiem ojjj ile bylo radosci 🙂 i wiecie co wlasnie dostalam okres ech.... ale fajnie bylo heh jak go nie bylo 🙂 Edzia nie ma co sobie podnosic cisnienia takimi przypadkami 🙂 ktos zrobil to celowo,sprowokowal nas 🙂 Miejmy nadzieje ze admin zrobi porzadek 🙂
dobrze Monic zrobilas tez jak czytalam te wulgarne posty to pomyslalam o adminie ! Jak mozna my tu sobie sie przyjaznimy od tak dlugiego czasu, a tu ktos tak bezpansko sie zjawia i jedzie po wszystkich jakby mial prawo!! ehhhh Nieladnie, naprawde nie ladnie!!! Mam nadzieje, ze wiecej sie cos takiego nie powturzy bo naprawde az mi bylo przykro to czytac. Wszystkie sie staramy szanowac itp nie dziwie sie, ze tak wszystkie zaregowalysmy 🤨 O Asiul pytalas o karmienie chyba jak narazie to jeszcze ja karmie, Karolla i Evek. Co do mleka u mnie to z rana mam najwiecej. Od kiedy ostatni raz sciagam mleko kolo 23, a potem mala je o 6 to produkcja sie zanizyla. Juz nawet nie mam uczucia szczypania 😞 Piersi nie sa juz nabrzmiale. Sciagam mleko w dniu co 3 h i sciagam z obu tylko 4 oz i to z jednej tylko ledwie 30 ml bo ta druga to zawsze byla "super cyca" heheh ale jak narazie nam wystarcza bo Alunia je po 4 oz co 3h.
Evek ja tez dzis dostalam prawdziwy okres bo wczesniej to tylko plamienia byly i nawet mnie tak brzuch muli 😲
Monic oklask dla Ciebie 🙂 też o tym myślałam, miejmy nadzieję, że ta menda już tu nie zajrzy! Pisze, ze chciała wyrazić swoje zdanie miło, ale przecież wszystkie zauwazyłyśmy, ze coś jest nie halo, bo takich słów użyła, ze inaczej nie można było tego odebrać jak prowokacji! Może zazdrosna jakaś, może jej nie przyjęli do tego programu i teraz ma nerwa! Kto wie!
ZUzka fanie, ze tak twój skarbek woła 🙂 musi to być piękne uczucie 🙂 mnie zawołała tylko raz jak na razie i czekam na dalszy rozwój wydarzeń 🙂 Evek ja też kiedyś z siostrą wybrałyśmy pieska na targu takiego kundla, miała na imię Mika, leżała taka smutna i brudna w kartonie, nikt ją się nie interesował, tylko szczeniaczkami, ale my jak ją zobaczyłyśmy to powiedziałyśmy, że chcemy ją...niestety tata ją wywiózł dawno dawno temu, bo 4 razy miała małe szczeniaczki (biegała sama na dwór i się śmiejemy, ze z niej puszczalska była 🙂 bardzo za nią dłuuugo teskniłam a tacie do dzisiaj tego nie wybaczyłam 😞 Jakoś od tamtej pory już nie chciałam mieć pieska, ale pewnie jak Blanusia podrośnie to będziemy mieli 🙂 Zaraz jedziemy do rodziców, Blanka dzisiaj znowu o 4:20 pobudkę nam zrobiła, zasnęła dopiero o 7h, więc dopiero możemy się spakować i zjeść śniadanie. Nie wiem co jej ostatnio się pomyliło i tak wcześnie wstaje :/
Rzeczywiście nie ma co zwracać na nią uwagi. To zwyczajny tzw. troll forumowy, który stara sie wszystkich wkurzyć :-) Dobrze, że zgłosiłyście sprawę do admina.
Joanna, jak złapię jeszcze nienienie Borysa, to nagram i oczywiście wrzucę 😁😁
hejjj 🙂 padaaa :/ wiecie co, nie wiem jak w waszych miastach ale u nas sumujac cale lato byl moze tydzien pieknej pogodny.
Ja dzisiaj ledwo chodze,okres taki obfity ze wole siedziec heh i muli i muli.Nanus,tak myslalam ze to byly takie plamienia.Czyli wszystko powrocilo do normy 🙂
miejmy nadzieje ze dal spokoj...bo ja chamstwa neinawidze...
troche sie juz znamy tutaj i strasznie mi przykro gdy zaczela nadawac na gabb, zuzke i joanne... a potem ze jestem gowniara 😜
widzę temat piesków poruszony ja miałam owczarka niemieckiego ale zdechła dwa lata temu to tej pory jak oglądam zdjęcia to łzy mi lecą eh... była jak członek rodziny 😞😞
my na wiosnę planujemy powiększyć rodzinę, tylko teraz już nie chcę takiego dużego pieska chcę jakiegoś małego "leniwego kanapowca" hehe już dawno go chciałam ale
zaszłam w ciąże i to było wtedy ważniejsze 🙂🙂
jeśli chcecie zobaczcie sobie poranne zabawy Piotrusia 😁😁
http://www.youtube.com/watch?v=yjTznCSMFzs
super sprawa nie ma to jak dobra zabawa 🙂 ps. ale Piotruś ładnie już siedzi to o ile się nie mylę to siedzą już 2 szkraby tak??? Piotruś i Filipek
no i Alusia raczkuje no chyba że przegapiłam coś ☺️
jeśli chcecie zobaczcie sobie poranne zabawy Piotrusia 😁😁
super sprawa nie ma to jak dobra zabawa 🙂 ps. ale Piotruś ładnie już siedzi to o ile się nie mylę to siedzą już 2 szkraby tak??? Piotruś i Filipek
szczerze to nie wiedziałam że tak mu się będzie podobać jak będzie mógł sam jeść na początku to piszczał ze szczęścia, a ja przegapiłam i dopiero później zaczęłam nagrywać 😜 a mój mały zaczął raczkować jak skończył pół roku teraz to już zasuwa, a od kilku dni sam sobie siada z raczkowania 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Edzia90_m
Żal, żal, żal i jeszcze raz żal!! Na początku chciałam być miła ale widocznie dla niektórych nie można!!
Dziewczyny ignorujcie co ta stara baba(sama się tak nazywa w tym co do nas pisze) piszę może nie ma z kim sobie pogadać bo nikt jej już słuchać nie może i szuka sobie miejsc gdzie może spowodować zamieszanie 😠 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Swoją drogą upomina co do ostrzejszych słów a sama się pięknie wyraża i wiecie co to chyba nam powinno być żal jej maluszka że ma taka matkę!!
A wiochę to ty robisz swoimi postami Q... mać!!
Edzia90_m
nie wiem skąd się biorą takie baby jak ona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edzia90_m
Evek_m
Zuzka ,basen swietna sprawa 🙂 My jezdzimy,staramy sie jezdzic raz w tygodniu dla malego bomba 🙂 a co do pacynek,moze w koncu sie przekona 🙂 Pieski hm,wiesz nie dziwie sie wcale.Ja jakies 12 lat temu,bedac z rodzicami na targowisku,zobaczylam malego pudelka w takim duzym,glebokim pudelku.Od tamtej pory byl z nami i owladnal moim sercem,niestety Dorcia zdechla jakis rok temu 😞 I strasznie to przezylam,i strasznie mi jest zal ze juz jej niezobaczylam 😞 nie zdazylam.Zreszta kocham psiaki i kiedys napewno kupie Szymciowi.
Dzisiaj pierwszy raz wzielam kapiel z Szymonkiem ojjj ile bylo radosci 🙂 i wiecie co wlasnie dostalam okres ech.... ale fajnie bylo heh jak go nie bylo 🙂
Edzia nie ma co sobie podnosic cisnienia takimi przypadkami 🙂 ktos zrobil to celowo,sprowokowal nas 🙂 Miejmy nadzieje ze admin zrobi porzadek 🙂
Evek_m
nanusia69_m
O Asiul pytalas o karmienie chyba jak narazie to jeszcze ja karmie, Karolla i Evek. Co do mleka u mnie to z rana mam najwiecej. Od kiedy ostatni raz sciagam mleko kolo 23, a potem mala je o 6 to produkcja sie zanizyla. Juz nawet nie mam uczucia szczypania 😞 Piersi nie sa juz nabrzmiale. Sciagam mleko w dniu co 3 h i sciagam z obu tylko 4 oz i to z jednej tylko ledwie 30 ml bo ta druga to zawsze byla "super cyca" heheh ale jak narazie nam wystarcza bo Alunia je po 4 oz co 3h.
Evek ja tez dzis dostalam prawdziwy okres bo wczesniej to tylko plamienia byly i nawet mnie tak brzuch muli 😲
Joanna1984_m
ZUzka fanie, ze tak twój skarbek woła 🙂 musi to być piękne uczucie 🙂 mnie zawołała tylko raz jak na razie i czekam na dalszy rozwój wydarzeń 🙂
Evek ja też kiedyś z siostrą wybrałyśmy pieska na targu takiego kundla, miała na imię Mika, leżała taka smutna i brudna w kartonie, nikt ją się nie interesował, tylko szczeniaczkami, ale my jak ją zobaczyłyśmy to powiedziałyśmy, że chcemy ją...niestety tata ją wywiózł dawno dawno temu, bo 4 razy miała małe szczeniaczki (biegała sama na dwór i się śmiejemy, ze z niej puszczalska była 🙂 bardzo za nią dłuuugo teskniłam a tacie do dzisiaj tego nie wybaczyłam 😞 Jakoś od tamtej pory już nie chciałam mieć pieska, ale pewnie jak Blanusia podrośnie to będziemy mieli 🙂
Zaraz jedziemy do rodziców, Blanka dzisiaj znowu o 4:20 pobudkę nam zrobiła, zasnęła dopiero o 7h, więc dopiero możemy się spakować i zjeść śniadanie. Nie wiem co jej ostatnio się pomyliło i tak wcześnie wstaje :/
monic87_m
Kasiula_m
p.s..przeczytałam ten okropny artykuł....ZGROZA!!!! 🤢 🤢żal....
gabb_m
Joanna, jak złapię jeszcze nienienie Borysa, to nagram i oczywiście wrzucę 😁 😁
monic87_m
moze tez to zgloscie - nie bedzie ze sobie to sama wymyslilam lub poprostu ktos mi sie nie spodobal 🤔
Evek_m
Ja dzisiaj ledwo chodze,okres taki obfity ze wole siedziec heh i muli i muli.Nanus,tak myslalam ze to byly takie plamienia.Czyli wszystko powrocilo do normy 🙂
Evek_m
Evek_m
monic87_m
troche sie juz znamy tutaj i strasznie mi przykro gdy zaczela nadawac na gabb, zuzke i joanne... a potem ze jestem gowniara 😜
Evek_m
Ide robic nadziewane ziemniaczki mniam 🙂
Edzia90_m
U nas dzisiaj pogoda niczego sobie ale chmurzy się za chwile wychodzi słońce i tak w kółko, gdzie te lato co zapowiadali na sierpień!!?? 😮 😮
monic87_m
Edzia90_m
my na wiosnę planujemy powiększyć rodzinę, tylko teraz już nie chcę takiego dużego pieska chcę jakiegoś małego "leniwego kanapowca" hehe już dawno go chciałam ale
zaszłam w ciąże i to było wtedy ważniejsze 🙂 🙂
Edzia90_m
alwo_m
super sprawa nie ma to jak dobra zabawa 🙂
ps. ale Piotruś ładnie już siedzi to o ile się nie mylę to siedzą już 2 szkraby tak??? Piotruś i Filipek
Edzia90_m
szczerze to nie wiedziałam że tak mu się będzie podobać jak będzie mógł sam jeść na początku to piszczał ze szczęścia, a ja przegapiłam i dopiero później zaczęłam nagrywać 😜
a mój mały zaczął raczkować jak skończył pół roku teraz to już zasuwa, a od kilku dni sam sobie siada z raczkowania 🙂