Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

aaa właśnie!! Mały wczoraj zwymiotował albo faktycznie mocno ulał i był taki słaby..ale jak nie spał to był wesoły raczej, choć marudzić też marudził.. trzymałam go na rączkach A.głupkował, a mały na niego patrzył i się uśmiechał aż zaśmiał się na głos 🤪 🤪 🤪 🤪 i to kilka razy pod rząd 🤪 🤪 cieszyliśmy się z A. jak głupi!! No Alanek też obserwuje zabaweczki i namiętnie je swoje ręce.. dla mnie to sukces,bo przynajmniej wiem, ze cwiczenia cos daja!! 🤪 🤪

ja zawsze paczke nA imprezie wypalalam.. chodzi o to, ze pozniej po 9godz. karmilam malego piersia 😞 😞 dlatego uwazam sie za okropna matke..zachcialo sie imprezowac!!

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tuska lepszy bodziak niż fajki 🙂. Ale z drugiej strony pomyśl sobie ile kobiet pali w czasie ciąży i ile pali w trakcie karmienia? Cała masa! Także raz się stało i Alanek na pewno przy tym nie ucierpi, więc nie zadręczaj się tak, bo Ci jeszcze mleko od tego stresu zaniknie, tfu tfu 🙂

no tylko dlatego, że nie mogłam pozwolić na to aby Alan był głodny postanowiłam go nakarmić piersią! Naprawdę próbowałam z pół godziny aby chwycił się butelki, ale to nic nie dało, niestety 😞
No i dałam mu pierś! 😞

• Mamusie
Samantka my tez w czwartek mielismy szczepenie i sobota i niedziela byly przeplakane

Tuska ja bym obstawiala ten sloiczek, bo teoretycznie od 4 miesieca sie podaje jeden skladnik.

Dorota finał przyjemny i to bardzo mam nadzieje ze nei bedzie z tego dzieci 😉

Niunia wspolczuje kolan - mialam oba powykrecane na nartach pare razy i dobrze wiem ze to niemile uczucie juz na zawszezawsze mi bedzie towarzyszyc, a Ty skoro nie galaretki to moze cwiczenia sobie zapodaj wzmacnajace miesnie nog to na pewno pomoze troche.
Ja od srody czaczynam chodzic na firness 2 x tydzien.

• Mamusie
Mandrasala, no to i u nas być może przez szczepienie 😉
A ja się zastanawiam czy w ciąży nie jestem... znowu mnie boli jak na @, a tak miałam na początku ciąży z Niką.. Powiedziałam dla A. że muszę test zrobić.. myślałam, że będzie się zamartwiał i w ogole, a on " No to trudno, jak będzie to będzie 🙂 W sumie mi to wszystko jedno 🙂" Haaa zdziwiłam się.. A i powiedziałam że chcę drugie dziecko za rok, a nie za 3-4 lata jak wcześniej planowaliśmy, a on powiedział, że może i być za rok... spodobało mu sie tacierzyństwo 🙂 🙂

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Edytko moze to cisnienie.Kawki sie napij

Monisiu juz piłam, ale to nie cisnienie bo mierzyłam!! Ja mam migreny. Całą ciaze ich nie mialam i myslałam zze juz miec nie bede ale niestety znow sie zaczyna, a njagorsze ze nic mi wtedy nie pomaga a na ogol trwaja 3-4 dni no nic jakos musze to zniesc!!

Monis śliczny awatar Jula taka słodka, az do schrupania, prawdziwa dama!!!!

• Mamusie
EdytaS napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Edytko moze to cisnienie.Kawki sie napij

Monisiu juz piłam, ale to nie cisnienie bo mierzyłam!! Ja mam migreny. Całą ciaze ich nie mialam i myslałam zze juz miec nie bede ale niestety znow sie zaczyna, a njagorsze ze nic mi wtedy nie pomaga a na ogol trwaja 3-4 dni no nic jakos musze to zniesc!!

Monis śliczny awatar Jula taka słodka, az do schrupania, prawdziwa dama!!!!

Ja tak samo miałam.. potworne bóle głowy... W ciąży przeszło.. a teraz znowu je miewam... :/ A mówią, że w ciąży może boleć głowa...
A Julia na prawdę słodka 🙂 🙂

• Mamusie
MONISIA WYSŁAŁAM TĄ DIETĘ MOJEJ PRZYJACIÓŁCE SPÓJRZCIE CO MI ODPISAŁA:
"Dzięki kochana ale ta dieta to dokładnie ta sama co Dukana tylko trochę "okręcona" . Dziś był program o niej i chyba sobie ją odpuszczę.....sprawa jest w sądzie, wyrok ma być w lipcu....ponoć ta dieta może się skończyć niewydolnością nerek a nawed śmiercią 😞 wolę nie ryzykować....ale dziękuję Ci za pamięć i troskę 🙂 buziaki ;*"