Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej! Edytko bardzo mi przykro, ale pewnie kuzynka wyjdzie z tego i szybko zregeneruje utracone siły. W końcu ma dzieciaczki które napędzają do walki o życie.

U nas młoda rozdrażniona, bo katarek wrócił, dzisiaj jedziemy do lekarza, żłobek jej odpuściłam bo od czwartku zaczynamy znowu rehabiltację, a nie chcę, żeby się rozłożyła do tego czasu.

hej!
Edyta strasznie mi przykro, mam wielką nadzieję, że mimo wszystko, wszysto będzie o..bo musi być! Alan jeszcze raz dziękuje za życzenia.
No a po rehabilitacji jestem pełna optymizmu 😁 bo pani Asia powiedziała, że są super efety.. no i jak mały siądzie i będzie się trzymał ok..to ona da nam wytyczne i zaprzestajemy ćwiczenia, bo jest świetnie 😁

• Mamusie
samantka napisał(a):
Ja chyba zwariuję, moja mała zrobiła się taka nieznośna, że szok... i najgorsze, że nie wiem czemu, tylko na rękach by siedziała....

Samantko ja mam to samo od rana ... jestem wykończona jego marudzeniem i płaczami 🤢
daje wam tu link jak Iguś na czworakach już jesteś
http://www.youtube.com/watch?v=boy7GchSdtM

no u mnie dzisiaj problem jeat z tym, że nie placze tylko jak jestem obok, tylko jak się ruszę to ryk..leżymy na podłodze i się bawi, wyjdę tylo to jest płacz..znów będę sprzątać jak pójdzie spać już na noc, bo nawet jak śpi to ruszę się i się budzi...
Myszko super Igorek sobie radzi 🙂
a my dzisiaj byliśmy na rehab. i pani Joasia powiedziała, że są super efekty i oby ta dalej ... no i ja młody usiądzie i będzie się trzymał ok w pionie to zaprzestajemy rehabilitować młodego, ujęła to tak: "Wiecie rehabilitujemy dzieci jak widzimy, że to konieczne, a nie dlattego, że mamy takie widzi mi się" .. konkretna kobieta! 🙂 z tym, że teraz mamy dwa ćwiczenia to co mieliśmy na boczku i dzisiaj doszło na brzuszku.. płacz jest, ale dzięki temu, że wiem, że efekty są.. trzymam się i ćwiczę z nim, a odreagowuje później jak mały śpi.. żeby nie widział, że mnie też to przerasta.

• Mamusie
Tuska, ja mam tak zawsze. Czasem nie mm jak śniadania sobie zrobić a siku robie niemal w biegu. takie te nasze maluszki zakochane w mamusiach 🙂

Ja korzystam z ostatnich chwil wolności. Za tydzień w środę pierwszy dzień w pracy. mały już dzielnie zjada wszystko,tylko czasem jak jest śpiący to nie chce zjeść nic innego poza cysiem 🙂 Ząbki już ładnie widać, zwłaszcza jak Krystuś ziewa lub płacze. No ale ślinotok trwa i rączki dalej ciągle w buzi. Nocki bez zmian, beznadziejne, no ale cóż.

Fasol jest przesłodki, cudne fotki. Super wygląda w koszuli, tak dorośle.
Igorek super na czworaczkach. Mój skarbek jeszcze nawet nie próbuje takich akrobacji.
Tusia, super spotkanie, dzieciaczki przesłodkie. to chyba wszystko co miałam pisać. Buziaki dla wszystkich:*

• Mamusie
Edytko straszna wiadomość oby z tego wyszła,ale zawał i udar w takim wieku szok!
Samantko i Myszko przykro mi że dzieciaczki dają wam w kość.
Agatka zrobiła się grzeczna(odpukać) od chrzcin jest całkiem fajnie,no a teraz to tak mało czasu spędzam z nią w dzień że nawet marudzenie by mi nie przeszkadzało. 😞 Już się nie mogę doczekać aż wróci ze spaceru i będę ją karmić!
Tuska wspaniała wiadomość!Podziwiam Cię,my Agatce tylko masaż robimy a w weekend tylko jeden zrobiliśmy ☺️ I tak go robimy nieprawidłowo bo ona dyktuje warunki ani ja ani mąż nie potrafimy czegoś robić gdy płacze,a jak teraz ta diagnoza rehabilitantki jest podważona to J. w ogóle nie chce jej męczyć.

• Mamusie
Witam, pierwszy dzień w pracy udany ;-) Fajnie jednak było wrócić i nawet awans mi się szykuje od 1 października 😁 😁 Pawełek w żłobku grzeczny jak zwykle. M był tak przejęty, tym że go zaprowadza do żłobka, że 5 razy mu się dziś to śniło i za każdym razem coś zapomniał, a w jednym śnie nie zabrał Pawełka z wózkarni, zostawił go w wózku i poszedł po schodach bez małego 🤪 🤪 🤪
Edytko również mi przykro z powodu kuzynki ;-(
Obejrzę M jak miłość i idę się myć, a potem lulku. Dobranoc

Misia cieszę się, że z ubrankiem da się zrobić 🙂

Niunia gratuluję pierwszego dnia w pracy i awansu!!! Ja biorę jeszcze opiekę na małą na 1,5 tygodnia i wrócę pod koniec września, ale o awansie mogę zapomnieć e tej firmie, ale jakoś mnie to nie rusza. Teraz młoda najważniejsza, no i zmiana rządu, bo ten chce żebym tynki ze ścian jadła :/

I zapomniałam co jeszcze miałam napisać 🙂

No i pamiętam. Miałam napisać, że okresu jeszcze nie mam, a nie karmię już długo 😞((

Robiłam test, wyszedł negatywny, ale stresa mam ogromnego, szczególnie, że z alkoholem ostatnio przeginałam 😞((

• Mamusie
Niunia a nie mówiłam! Fajnie wrócić do pracy 🙂 Choć w sekrecie ci powiem że u mnie entuzjazm już opada.. No ale trzymam kciuki by u Ciebie było inaczej.
Szarla ja też okresu nie mam ale raczej dużego pecha musiałabym mieć.. Choć głupio mi o pechu pisać bo dziecko nadaje sens życia,ale jeszcze nie teraz!!! Myślę że wszystko powoli wrócido normy ciągle odkładam odstawienie Agatki od piersi na potem...
Idę się kąpać bo znowu północ mnie zastanie a w pracy jestem nieprzytomna i już z 3 wtopy miałam i to nie małe 😞
Emka a ty co znowu kombinujesz czemu Cię nie będzie to przez przygotowanie do chrztu? Przerabiacie z Antkiem katechizm czy co?

HAHA!

Ale się ubawiłam tym katechizmem 😜P. Ja to przed ślubem jak ksiądz się zapytał czy znamy katechizm, to ze stresu że się zacznie mnie o coś pytać prawie z krzesła spadłam :/

I dzięki za pocieszenie. Dorota a wtopami w pracy się nie przejmuj, bo ja wychodzę z założenia że tylko ten co nic nie robi to błędów nie popełnia 🙂. Widać jesteś bardzo zaangażowana w swoją pracę 🙂

• Mamusie
Ja tez mam nadzieje ze z tego wyjdzie! Poki co nie mamy zadnych wiadomosci!!
Mala dzis potrzebowala caly dzien mojej uwagi! nawet nie mialam chwilki zeby zajrzec!!
A zaraz ide spac (pod warunkiem ze i Korni pojdzie, na co sie nie zapowiada) bo rano idziemy na szczepienie! Dzwoniłam dzis do nasej neurolog bo mialysmy sie zglosic na kontrol ale jest na urlopie i dopiero w przyszlym tygodniu mam dzwonic! Mam tylko nadzieje ze zdazy Nas przyjac jeszcze we wrzesniu!
Misia nie denerwuj sie!! Ja to jak kupilam malej sukienke to byłam zadowolona ale glupia trąba przypaliłam ja podczas prasowania! ☺️Na szczescie dalo sie tak ułozyc ze nikt nic nie zauwazyl!! 😁
Uciekam spac Dobranoc kobitki!!
A gratulacje Niunia pierwszego dnia w pracy i szykujacego sie awansu!!! 😁

Niunia świetnie, że pierwszy dzień w pracy możesz zaliczyć do udanych 🙂 🙂 a to nie ma się co śmiać z M., że takie sny ma..bo jak ktoś się czymś bardzo przejmuje, to o tym śni..
pamiętacie ile razy nam się poród śnił?? Albo to, że już dzieciaczi mieliśmy..a to wszystko jak jeszcze z brzuchem chodziłyśmy. 🙂

• Mamusie
Witam dziewczyny ja już nie śpię od 5 😞 ale w nocy miałam jeszcze dwie pobudki ale ciepłe herbaty i mleko i spokój na 3 h he he. Pobawiłam się teraz z nim i dałam mu mleka tak się zastanawiam czy nie za dużo mu daje tego mleka oprócz kaszki, obiadków i deserków to daje mu ze 3 do 2 razy na dobę mleko.
szarla napisał(a):
No i pamiętam. Miałam napisać, że okresu jeszcze nie mam, a nie karmię już długo 😞((

Robiłam test, wyszedł negatywny, ale stresa mam ogromnego, szczególnie, że z alkoholem ostatnio przeginałam 😞((

ja dostałam po 2 miesiącach i trwała 4 dni później miałam znów dostał ale to już cały sierpień miałam ...
Tuska ja miałam takie sny codziennie i za każdym razem coś się złego działo pewnie chodziło o CC bo po naturalnym zaraz mnie przewieźli na sale operacyjną