Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Misia napisał(a):
Dota przeczytałam wiadomość 🙂)) jutro Ci podam to co prosiłaś 🙂))
Gerdzia ale Patryczek zasuwa 🙂))) Bombowy jest. A tak w ogóle to mamy takie same rajstopki... z Pepco :P
Niunia gratulacje za pierwsze Mama 🙂)) u nas to na razie jest babababa, bebebe, bububu, ewentualnie ebu ebu... jak widać literka be rządzi. Czasem jeszcze gluglulu i coś co brzmi jak słowo kot... poza tym ostatnio Antonio ma fazę na cmokanie 😁

Też takie ma Pawcio 😜

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Misia napisał(a):
niunia26 napisał(a):
Właśnie oglądam Mam Talent i Ci Panowie, co teraz występują są uuuuuuuuuuuuuuuuuu...... achhhhhh 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 🤪 🤪 🤪 🤪

ja też oglądam... ale mnie nie powalają :P

Twarze bez rewelacji, ale klaty 🤪 🤪

• Mamusie
hej!
wpadlam na chwilke, bo ostatnio mi czasu brakuje 😉
bylismy wczoraj w kinie... zly film niestety wybralismy, bo na koniec juz spac mi sie chcialo.. a i poszedl z nami moj brat z dziewczyna i po 20 min wyszli heheh...
mielismy isc na paranormal activity3 ale znajomi byli i powiedzieli, ze cala sala to sie tylko smiala, taki beznadziejny...
Gratulacje dla Pawelka...
Nikolka mowi i mama i tata i baba, dada, ale watpie zeby bylo to swiadome... pierwsze co powiedziala to niestety tata hehe 😉
filmik z gosciem co misia wrzucila mnie przerazil... nie moge co tez ludzie z soba robia... ja w zyciu nawet jednego tatuazu nie zrobie, bo jak bede wygladala na starosc, a on calutki... 😮 fuj

• Mamusie
samantka napisał(a):
hej!
wpadlam na chwilke, bo ostatnio mi czasu brakuje 😉
bylismy wczoraj w kinie... zly film niestety wybralismy, bo na koniec juz spac mi sie chcialo.. a i poszedl z nami moj brat z dziewczyna i po 20 min wyszli heheh...
mielismy isc na paranormal activity3 ale znajomi byli i powiedzieli, ze cala sala to sie tylko smiala, taki beznadziejny...
Gratulacje dla Pawelka...
Nikolka mowi i mama i tata i baba, dada, ale watpie zeby bylo to swiadome... pierwsze co powiedziala to niestety tata hehe 😉
filmik z gosciem co misia wrzucila mnie przerazil... nie moge co tez ludzie z soba robia... ja w zyciu nawet jednego tatuazu nie zrobie, bo jak bede wygladala na starosc, a on calutki... 😮 fuj

O to już jest Paranormal Activity 3??? Dwójka bardzo mi się podobała 🙂
A Zombie Boy lepiej wygląda we fluidzie 😁

Witam!
Gratulacje dla Pawełka ! ;-)
Nareszcie jestem po zajęciach , przyjechałam prosto na pyszny obiaad który ugotoł mój mężulek ;D kluski + rolady. No no postarał się.. i obiadek Bartkowi zrobił. Mój W czasami mnie zadziwia.
Co do krzesełka to mamy takie najzwyklejsze http://allegro.pl/krzeselko-stolik-do-karmienia-pola-sosna-i1868139600.html - jestem z niego zadowolona 😉

Miłego dnia ! ; ) teraz wybieramy się na spacerek..

Hej!

Gratulacje dla Pawełka za "mama" i "baba". U nas dalej jest "aaaa" "uuuu" "eeee" oraz tak jak Antonio od paru dni cmokanie. I jeszcze wciąga powietrze tak jakby się dziwiła, nie wiem jak to opisać, jakby się dusiła. Bardzo tego nie lubię i denerwuje mnie to, ale nic na to nie poradzę 🙂

Miłego wieczoru laski!

• Mamusie
hej dziewczyny wczoraj pierwszy raz z mężem od czerwca wypuściliśmy się na miasto. Najpierw zafundowałam sobie Mojito a potem Grande Margeritę wróciłam do domu i normalnie film mi się urwał! Masakra co dzisiaj rano było.. Uratował mnie rosół teściowej ok.17 wróciłam do formy. A to tylko dwa driny były no jeden do najmniejszych nie należał, ale wieczór był super.
Od Skrzynka

• Mamusie
szarla napisał(a):
Hej!

Gratulacje dla Pawełka za "mama" i "baba". U nas dalej jest "aaaa" "uuuu" "eeee" oraz tak jak Antonio od paru dni cmokanie. I jeszcze wciąga powietrze tak jakby się dziwiła, nie wiem jak to opisać, jakby się dusiła. Bardzo tego nie lubię i denerwuje mnie to, ale nic na to nie poradzę 🙂

Miłego wieczoru laski!

Mój Antoś też tak robi :PP jakby się zapowietrzał! Albo piszczy... zazwyczaj tak robi jak jest mocno podekscytowany.

• Mamusie
DOROTA napisał(a):
hej dziewczyny wczoraj pierwszy raz z mężem od czerwca wypuściliśmy się na miasto. Najpierw zafundowałam sobie Mojito a potem Grande Margeritę wróciłam do domu i normalnie film mi się urwał! Masakra co dzisiaj rano było.. Uratował mnie rosół teściowej ok.17 wróciłam do formy. A to tylko dwa driny były no jeden do najmniejszych nie należał, ale wieczór był super.
Od Skrzynka

Chętnie wypiłabym Mojito tej wielkości co Twój drugi drink :PPP
Oj pamiętam do dziś smak mojito z klubu w Krakowie... w ogóle brakuje mi naszych nocnych wypadów po knajpkach w Krk... cudownie było... i kebaby o 4 nad ranem pod Mickiewiczem... rozmarzyłam się...

Misia napisał(a):
szarla napisał(a):
Hej!

Miłego wieczoru laski!

Mój Antoś też tak robi :PP jakby się zapowietrzał! Albo piszczy... zazwyczaj tak robi jak jest mocno podekscytowany.

mój też tak robi 😜

• Mamusie
patii0423 napisał(a):
DOROTA ale zrobiłaś smaka ;-)

Ja już czuję tylko niesmak. Przez bardzo długi czas nie ruszę już tego..
Dziewczyny dzisiaj Agatki nie karmiłam piersi nie ściągnęłam nie bolą mnie , ale tak się zastanawiam czy przypadkiem nie powinnam tego zrobić? Rano będę karmić Agatkę.
Agatka jest boska spała dzisiaj bez kamienia od 21:00 do 9:40 kiedy to tatuś zarządził pobudkę i rolety podniósł w całym domu.

• Mamusie
sprzedałam leżaczek Bujaczek, chciałam kupić dzisiaj taki jak ma Edyta bo nie mam w czym Agatki teraz karmić ale mnie przelicytowano ! 😠 Potrzebuję coś na szybko.
W sumie to się zastanawiam też poważnie nad tym krzesełkiem do karmienia ale czy je można tak ustawić by nie było zupełnie w pozycji siedzącej bo w sumie Agatka w leżaczku i tak do zabawy na razie siedzieć nie może zakaz od rehabilitantki a krzesełko wcześniej czy później i tak będę musiała kupić. Da się je ustawić tak chodzi mi o to co ma Misia, Ninia i Gerda. Misia ja bym je od ciebie wzięła ale szkoda że nie jest innego koloru.

• Mamusie
Hej.
Ja jak na razie karmie Wojtka w spacerówce, tak mi jest najwygodniej. Mamy leżaczek, ale lepiej w spacerówce-parasolka 😉
Wojtuś mi wczoraj zachorował, miał kaszel. Dzisiaj rano kaszel i jakaś taka chrypka jakby w nosku, pojechaliśmy do lekarza, od razu dał na skierowanie do szpitala, powiedział że pewnie poleżymy 5 dni, ale w szpitalu Pani doktor dokładnie zbadała Wojtka, cały czas mój maluch się do niej śmiał i zaczepiał. Powiedziała, że szkoda by było go kłaść na oddział bo jeszcze czymś innym może się zarazić od dzieci. Kazała kupić inhalator i dała recepte na kropelki które się do tego inhalator wlewa. Kupiliśmy, wyszło za wszystko ok 230zł... no ale czego się nie robi dla dobra dziecka. A lekarz napisała na karcie dla naszego pediatry, że to ostre zapalenie oskrzeli... 😞 Jak się patrzę na Wojtka to nie widzę żeby był chory, dopiero jak kaszlnie... Eh... mam nadzieje, że mu przejdzie i nie wylądujemy w szpitalu.

kasienka napisał(a):
Hej.
Ja jak na razie karmie Wojtka w spacerówce, tak mi jest najwygodniej. Mamy leżaczek, ale lepiej w spacerówce-parasolka 😉
Wojtuś mi wczoraj zachorował, miał kaszel. Dzisiaj rano kaszel i jakaś taka chrypka jakby w nosku, pojechaliśmy do lekarza, od razu dał na skierowanie do szpitala, powiedział że pewnie poleżymy 5 dni, ale w szpitalu Pani doktor dokładnie zbadała Wojtka, cały czas mój maluch się do niej śmiał i zaczepiał. Powiedziała, że szkoda by było go kłaść na oddział bo jeszcze czymś innym może się zarazić od dzieci. Kazała kupić inhalator i dała recepte na kropelki które się do tego inhalator wlewa. Kupiliśmy, wyszło za wszystko ok 230zł... no ale czego się nie robi dla dobra dziecka. A lekarz napisała na karcie dla naszego pediatry, że to ostre zapalenie oskrzeli... 😞 Jak się patrzę na Wojtka to nie widzę żeby był chory, dopiero jak kaszlnie... Eh... mam nadzieje, że mu przejdzie i nie wylądujemy w szpitalu.

niech Wojtuś wraca szybko do zdrowia! byle że go nie polozyli w szpitalu... poszedł by z jedna chorobą a zaraził się 2 innymi..

• Mamusie
Dota w krzesełku, które mamy są 3 opcje oparcia: siedząca, półsiedząca i leżąca (choć nie w maks. poziomie), ponadto są 3 wysokości ustawienia siedziska 😁

Zobacz sobie wizualizacje na ich aukcji: http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-angielski-model-2gratisy-i1869930858.html

Szarla Wasza Amelka jest bombowa. To chyba ten bydgoski zew, tak popędza dzieciaki do chodu 😜