Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Szarla moja Mamuśka to Królowa Elżbieta właśnie :PPP hehehe dziś z nudów to nawet jej ciasto upiekłam, a jutro pójdę sałatkę zrobić. A młody z wujkiem klientów obsługiwał i całą podłogę wyszorował w kawiarni :PPP hehehe
A jeśli chodzi o turystyczne łóżeczko to też bym wsadziła materac ze zwykłego. Oglądałam z babydesign i jest głęboki. U nas jest głębokość tylko 47 cm, bardziej się nie da...
A moje kochanie przechodzi samego siebie... wtrąbił dziś na raz biszkopta, obiad i popił herbatką... śmiać mi się chciało, bo wyrwał mi łyżeczkę i wpakował sobie do buzi. A jaki zadowolony był, że hohoho... tylko biedny jak zjadł to już nie umiał sobie sam nabrać :P
Szarla ja nie mam linku do filmiku jak młody kota goni. Musiałabym wrzucać jeszcze raz... ale dziś to mi się już nie chce :P

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Gerda napisał(a):
Niunia a ten Wasz fotelik to ten, który chciałas zakupić z allegro?

Oktawia, biedaczko moja, jesteś bardzo dzielną i silną kobietą.

Myszko -- coz za teściowka! A jej Syn nie widzi w czym rzecz?!

On nie widzi niczego ... złego w tym o jego mama robi
Misia ja mam łóżeczko turystyczne i powiem że jest rewelacja jak jest zmęczony to się kładzie i śpi nie kiedy sama jestem zdziwiona jak on to robi ...tak dla wytłumaczenia on sie w nim bawi

• Mamusie
Oktawio biedulko strasznie miprzykro i bardzo. Cię podziwiam ja tygodniabym bez męża nie wytrzymała!Musisz zebrać siłę i wytrzymać jeszcze!Tymczasem tulę.
Myszka tekst o odebraniu tobie synka przez teściową mnie by wyprowadził z równowagi, głupia baba. z drugiej strony jeśli nie macie żadnych szans na przeprowadzkę musisz znią. jakoś. wytrzymać i może na luzie do niej podejść.
Szarla mam nadzieję że twój Aniołek ma się d6obrze!

• Mamusie
Agatka dziękje za pamięć ;*
Co do fotelika to ja bym chciałaby miał IzoFixysłyszałamże najlepsze są Maxi Cosi ale głównie chodzi o bezpieczeństwo dlatego. Na pewno wybiorę coś z certyfikatem.
idęspać bo już przysypiałam w salonie ale pralkę musiałam rozładować i się rozbudziłam.

• Mamusie
Buziaczki na skończony 8ms dla uroczych. bliźniaczek i przystojniaka Bartka! (Albo Bartoszka- wiem że z tym imieniem troszkę zamieszania jest.
Agatka właśnie się obudziła przez tą. zmianę czasu chodzi wcześniejspaći wcześniej się budzi choć. i tak krócej. śpi, aleod 3nocek to ani razu w nocy niejęknęła o smoka 🤪
Dałam jej teraz smoka a ja mykam pod prysznic.

• Mamusie
Jestem, ale padnięta. Nie dość że mi się chyba energia zgomadzona na ciążowym L4 i na macierzyńskim skończyła to jeszcze mnie plecy nawalają. No ale nic, trzeba się wziąć w garść 🙂

Spóżnione sto lat dla Agatki.

Niunia zadroszczę wypadu. Chociaż gdyby mi ktoś wziął Krystiana na weekend to bym chyba tylko spała 🙂

• Mamusie
Dzięki dziewczyny 😘Misia wytrzymasz...mój wraca na koniec miesiąca...Właśnie też bym chciała żeby fotelik miał atesty...Dziś nie dało załatwić w tym laboratorium bo sobota 😞Muszę w poniedziałek rano...już prawie nie ma kataru i prawie nie kaszle teraz jak zasypiał miał 37 i 2...
Niusia zaciekawiłaś mnie tym Skambobambo 🙂-to pewnie jakiś alkohol 🙂

Witaaaam !
jestem padnięta po dzisiejszym dniu.. praktycznie cały dzień na zajęciach.. glowa mi nawala.. małego okąpałam , nakarmiłam i poszedł spać , ja też za chwilę padne bo jutro czeka mnie podobny męczący dzień w szkole.
Wczoraj teście kupili Bartkowi jeździk na mikołaja , ale dziś już na nim siedział i miał radochę! Normalnie pierwszy raz mu się tak zabawka spodobała! ajj ten mój synuś kochany 😉
Oktawia to Oluś ma już dobrą temp. cieszę się ;-)

• Mamusie
Niunia znam Skambomambo 🙂))
Oktawia to nie alkohol, ale też wprowadza w dobry nastrój :P to jest zespół, który gra muzykę ska 🙂
Pati mój nie chrapie.
A dziś wyrwał mi chleb z ręki i zjadł połowę kromki łącznie ze skórą... pewnie zjadłby całą, ale mu zabrałam, bo wcześniej wtrąbił 2 biszkopty, 2 chrupki kukurydziane i całego banana, na którego się rzucił jakby jedzenia nie widział... nawet skórę chciał zjeść 🙂

Stówka dla Julci :****

Ja też od 6 już nie śpię. Na szczęście wczoraj tylko jedno piwko wypiłam, więc dałam radę wstać. Za to mąż odsypia, nie miał tak silnej woli jak ja 😁. Hehe..

Niunia jak się bawiłaś?

A jak komuś chce się oglądać to Amelcia:

http://www.youtube.com/watch?v=-LZU7stdEQg

Oczywiście zapomniałam i jest kawałek mnie w lustrze, w piżamce... taka ciotka to tylko ja jestem :/

• Mamusie
Hej
Wszystkiego naj dla Amelki i Bartusia no i Juleczki!
Wczoraj po dniówce juz mi sie nie chciało pisac! Mala poszla spac po 12 ale dala mamie pospac, bo wstala o 10:30!
Amelka jest świetna, uwielbiam na Nia patrzec! Zreszta jak na wszystkie maluchy! Niezle zasuwa po całym łóżeczku!! 🙂
My bylismy w piatek na zakupach w biedronce i byly super promocje pamperaki za 19,99, chusteczki huggisa 3op w 1 za niecałe 8 zł! I wiele innych!!
Musz epoczytac o czym pisalyscie bo zapomnialam co chcialam napisac! :P

• Mamusie
No i poczytalam.. 😠 musze leciec bo mnie moje dziecie wzywa a zaraz bedziemy sie szykowac bo do kościoła do teściów a potem jade na nocke!
Wiec pewnie mnie nie bedzie do jutra zatem zycze wszystkim miłej niedzieli!
aaa przypomniało mi sie jedno! Kornelka nie chrapie! (jeszcze 😉)