Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
tuska8 napisał(a):
no ale nie dość, że na marcówkach dałam..to jeszcze napisałam na wątku moim katowickim 😜 😜
a w ogóle adminie czemu tutaj nie ma podziału na województwa i miasta?
przynajmniej katowice mogłyby być, bo tutaj już zalogowane jesteśmy ja, monic87, zuziek i kasiaw z niego ;-) czyli wszystkie które piszą na brzuszku.. no justi5 jeszcze nie dołączyła chyba ;-)

Tutaj jest o wiele za mało osób, by robić takie podziały. Powstało by zbyt dużo pustych działów.
Zakładajcie wątki z nazwami miast w dyskusji ogólnej, a ja to potem poprzenoszę do odpowiednich działów, jak już się forum rozkręci na dobre 🙂
Co do bana, to jak sama napisałaś, powody były, a sam ban nie jest na długo. Muszę reagować w takich sytuacjach, choćby dla przykładu, żeby inni widzieli, że jest porządek.

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
To ja nie wiedzialam wszystkiego.Sorki adminie.Wybaczysz? 😁 Tuska,dobrze ze juz jutro bedziesz mogla do nas wrocic 🙂A upominaliscie pewnie Loli hihi.Ja tez pomykam spac,bo po dzisiejszym dniu juz nie mam sily.Nawet moj promyczek sam zasnal w lozeczku.Ehhh mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej.Tuska ja tez mam @,ale juz prawie nic nie leci 😉No,ale to juz 2 tydzien mija

• Mamusie
tuska8 napisał(a):
no ja się strasznie cieszę, że trafiłam na stronę brzuszka..co prawda przez przypadek, bo lubiłam czytać co tam w brzusiu się dzieje tydzień po tygodniu, ale jednak! no i teraz mam Was;-) nigdy nie psałam na forach, ale nie żałuje, że zdecydowałam się napisać, bo mam Was, a Wy jesteście lepsze niż nie jedna psiapsióła.. w ogóle ja traktuje Was jak przyjaciółki..wszystko o mnie wiecie i ja o Was, o wszystkim można pogadać.

A ja tak samo na brzuszek trafiłam :P:P Bo szukalam kalendarzy tydzień po tygodniu i na brzuszku najbardziej mi się spodobał 🙂
Kurczę ale się rozpisaliście.. Normalnie muszę nadrobić :P:P:P

• Mamusie
samantka napisał(a):
O to jednak są moderatorki na brzuszku... a jakiś czas temu pisałeś adminie, że to bez sensu :P:P:P
hehe 🙂 No ale rozumiem na brzuszku jest straszny ruch więc ciężko to wszystko ogarnąć 🙂 🙂

miałem raczej na myśli, że bez sensu jest przyjmować kogoś z zewnątrz. Moderatorki, to stałe użytkowniczki strony, więc im bardziej zależy na dobru serwisu.

• Mamusie
Dzien doberek my juz wrocilysmy ze spacerku i z zakupow! Ach ja to tez znalazlam sie na brzuszku wlasnie dlatego ze czytalam tydzien po tygodniu a tam bylo najlepiej opisane. I podobnie jak u Was najpierw podczytywalam co pisalyscie a potem sie odwazylam napisac i tak jestem do dzis i nawet tutaj!

bo najpierw trzeba było się odważyć napisać, a jak już się napisało to nie można teraz przestać.. zresztą po co jak ja teraz po ślubie przeprowadziłam się do Zabrza i nie mam tutaj koleżanek za dużo, więc piszę z Wami.

• Mamusie
tuska8 napisał(a):
bo najpierw trzeba było się odważyć napisać, a jak już się napisało to nie można teraz przestać.. zresztą po co jak ja teraz po ślubie przeprowadziłam się do Zabrza i nie mam tutaj koleżanek za dużo, więc piszę z Wami.

Tuska kolezanek to ja mam duzo,ale wy to juz jak siostry jestescie 😉