Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wszystkiego najlepszego dla Antosia z okazji ukończenia pół roczku! 🙂 😘

Samanta Alan zanim się ułoży do spania to się tak wygnie w tył i nawet jak go przekładam do łóżeczka już na śpiąco, to pierw się wygnie w tył.. mnie to się wydaje, że on w ten sposób odnajduje najwygodniejszą pozycję do spania.

• Mamusie
A my juz od 4:30 nie spimy,bo moje dziecko uznaje,ze mama musi razem z tata wstawac...A czas szybko leci.Ja pamietam,jak Michasia pisala,ze poczula pierwsze ruchy w brzusiu 😁 Nawet kiedys to zacytowalam.Dorota faktycznie z tymi lekarzami mozna zglupiec.A propo lekarzy,to musze sie dowiedziec o szczepienie na grype dla Julci

I dałam d... jak zwykle 🙂

Antosiu kochany, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka bo jesień i zima nadchodzą, dużo mleczka w cyculach mamy no i smacznych obiadków i deserków, i nie zapominajmy o maaaaasie zabawek!!! :***

do napisania szarla! :*

a u nas A. zakatarzony i z Alanem na dystans 😜 my jutro umówieni z Dotą, P. i Filipkiem do aqua i teraz nie wiem, ale A. stwierdził, że da radę 😜 tak to już z nim jest, musiałby mieć gorączkę, żeby na basen nie jechać 😜 taki ten mój chłop już jest 😜

• Mamusie
Wszystkiego naj naj dla Antosia, Grzesia i Weronisi!!! Buziaki maluszki Rośnijcie zdrowo z ciagłym usmiechem na buziach!!

My dopiero wstałysmy Kornelka cos mi sie rzucala przez sen i spala dzis z mama bo mialam dosc wstawania co chwile!! A tak przyjamniej na lezaco moglam reagowac!!
Jak wczoraj mialam wolne od gotowania tak dzis juz nie da rady! wiec ide robic obiadek!! No i musze posprzatac bo az "koty" lataja!! Buziaki i do pozniej!!!

• Mamusie
Witam, ale mam do pisania.
Sto lat dlal solenizantów!!!!!!!!!!! Trochę punk rocka dla nich ;-) http://www.youtube.com/watch?v=V3lypq9dr38&feature=player_embedded
Misia, nie mam kiedy tych licealnych ciąż już oglądać, a teraz jak do pracy pójdę, to już w ogóle chcę tylko z Pawciem być po niej. I tu kolejny wątek Dorotko jak przetrwać pierwszy dzień w pracy?
Wczoraj sobie włączyłam kawałek filmu Cud Narodzin i spłakałam się na maxa przy porodzie ;-)
Jeszcze raz życzę zdrówka wszystkim chorym bobaskom. Ja ostatnio też si pochorowałam i póki co Pawcio nic nie załapał, a bardzo się tego bałam.
Idę sprzątać, aby jutro nic nie musieć robić, gdyż czekają nas dwa festyny. jeden osiedlowy, a drugi piwny za Gdańskiem. Babcia zostaje na noc z Pawlisiem.
Do do później.

• Mamusie
Ten festy piwny jest co roku i są tam też produkty regionalne, swojska kiełbasa, wędliny, cukierki robione ręcznie i oscypki z grilla (taki pomorski przysmak 🤪 🤪:woohoo 🙂 Jak ktoś ma ochotę na oscypka to zapraszam nie w góry, tylko do Sopotu, przy plaży sprzedają ;-P Oj napiję się jutro za Wasze zdrowie!!!

• Mamusie
Od nas też wszystkiego naj naj dla Grezsia i Weroniki
A właśnie, dawno Haliszczanki nie było widać...
Ja też chcę na piwny!!!
Zamówiłam młodemu właśnie ubranko na chrzciny 🙂
Niunia jaki kolor masz tego krzesełka do karmienia? Zadowolona jesteś? Ja znalazłam jeszcze tańsze, ale z przesyłką wychodzi taniej raptem 33 pln. Poza tym to Twoje już sprawdzone, a tamto może jakiś chiński bzdet... niepotrzebnie tylko M mówiłam, bo on teraz to tańsze będzie chciał... a ja wolę droższe, ale przez Ciebie i Gerdę sprawdzone...

• Mamusie
niunia26 napisał(a):
Ten festy piwny jest co roku i są tam też produkty regionalne, swojska kiełbasa, wędliny, cukierki robione ręcznie i oscypki z grilla (taki pomorski przysmak 🤪 🤪:woohoo 🙂 Jak ktoś ma ochotę na oscypka to zapraszam nie w góry, tylko do Sopotu, przy plaży sprzedają ;-P Oj napiję się jutro za Wasze zdrowie!!!

A u mnie za tydzień Festiwal Dobrej Żywności http://www.lowicz.eu/serwis/index.php?id=24&idd=1208 🙂 oczywiście M nie będzie chciał iść... 😞(( dziwny z niego człowiek... 🤢 aż mi się śniło, że poznałam innego faceta... ☺️