Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Ale ciiisza!!! ło matkooo!!!
Ja po popołudniowej drzemce z Hanią (od 15.30 do 18.00) miałam maraton płaczu i marudzenia 😞 😞 Usnęła 15 min temu... Uff. Dostała czopka a mój kręgosłup woła o pomoc :/

A jutro jedziemy z Hanią i Grześkiem do ikei i Leroy Merlin 🙂 (do portu łódź) 🙂 może łódzkie majówki mają czas i ochotę na herbatkę w porcie? 🙂

DOBREJ NOCKI 😘

kurcze gdybym wiedziala wczesniej.. dzisiaj wyciagnelam Piotrka na shopping w manufakturze i na bank nie pojedzie ze mna jutro;

• Mamusie
I co? Dzisiaj znowu pierwsza?! 🙂

DZIEŃ DOBRY 🙂

My miałyśmy całkiem fajną nockę 🙂 (tylko jakieś koszmary miałam... :/ )

A nasza Hanka na przewijaku takie balety odstawia, że nie da się pampersa założyć 😁 🙂
No i jedzieeeeemy na wycieczkę do galerii 🙂 mam nadzieję, że córci się spodoba! 🙂

• Mamusie
nie było mnie kilka dni ale juz nadrabiam

jeżdzę z Majką do takiej pani co masuje stópki. jako ze zabiegi mamy do końca sierpnia wiec ja zostaję u rodzicow a maz wraca do warszawy sam

pani powiedziała że Maja jest słaba bo ja jestem niedowitaminizowana. przepisała mi różne bardzo drogie witaminy w końskich dawkach. nie mam przekonania ale biorę. jest to wbrew mnie bo ja nie uznaję suplementów ale może faktycznie są nam potrzebne

w sobotę była u nas rehabilitantka. faktycznie potwierdziła że Majunie jest słaba i ma dość wiotkie mięśnie. jej napięcie określiła jako zmienne. ogólnie powinna być juz silniejsza.
ta pani przyjedzie do nas jeszcze ze 2 razy bo od wrzesnia i tak zaczynamy rehabilitację z funduszu

po kropelkach Majeczka wyregulowała sobie kupki i mamy je codziennie - nawet po dwa razy. i są coraz ładniejsze.

przesypia nam noce. w dzień tez jest lepiej./ dzis nawet spała 2 godziny w wozku.

• Mamusie
czesc dziewuszki...wiecie moze jak sie pozbyc zielonych kupek???moj maly robi kupke raz na 3dni i to z takim bolem ze az mi lzy sie w oczach kreca i sa zielone ...zmiana mleka nie dala zadnej poprawy,lekarka mi powiedziala ze zielone kupy sa dlatego bo jest za duzo zelaza w mleku,i kazala dawac malemu kropelki BIO GAIA,5 na dobe...i daje ale kupy nadal zielone,no czasem zielono zolte,i wciaz kupa co 3 dni...jak macie jakis sposob pomozcie....
jamargaretka podobno twojej malej jakies kropelki pomogly????jakie to byly krople???

• Mamusie
Hej
Dlugo Nas nie bylo i troche nadrabiania.Zdjecia super...sliczne dzieciaki no i najwazniejsze ze spotkanie wam sie udalo 🙂
My wczoraj ochrzcilismy Oskara,a co do cen to u nas co laska i naprawde jest co laska...od nas ksiadz nie chcial kasy bo mowi ze jak maz sam pracuje to ciezko nam i ze dla dziecka mamy schowac,ale nalegalismy wiec wzila,dalismy 100 zl to pytal cZy drobnych nie mamy.chrzest sie udal...teraz lece odpoczywac...poki moge

• Mamusie
Dzien dobry...
Witamy poniedzialkowo...
Ja moge sie pochwalic ze moj Oskarek juz umie tak jak Hanusia Fijolka glowke trzymac i tez juz potrafi przekrecic sie z brzuszka na plecki 😁no i nozki powoli zaczyna ciagnac do buzki 🤪i kolejny sukces spi sam w lozeczku,kolyska juz za mala dla niego...lozeczko stoi w przy naszym lozku bo niestety w swoim pokoju nie chce spac...niewiem co mu tam nje pasuje 🥴Teraz mam chwile to moge napisac jakie przezycia mielismy.

OSKAREK dostał na nózkach takich sinych krosteczek i będąc u pediatry z katarkiem powiedziałam teżo tym,a ta jak zobaczyła to zbladła 😞 i szybko zaczęła go całego oglądać,badać i gnieść,zawołala kogos i miedzy soba cos tam gadali ale ze maly nie mial goraczki i zadnych objawow choroby to kazali obserwowac i jezeli sie zwiekszy liczba tych krostek to natychmiast do szpitala 😞 nic wiecej nie powiedzieli,a jak sie potem okazalo bali sie ze to moze byc o tych pneumokokow...co ja przezylam,tak sie balam ale dzieki Bogu wszystko dobrze i plamki zniknely i goraczka w ogole sie nie pojawila.

• Mamusie
Witajcie! No i po urlopie... 😮 🤨 🤨 szkoda!

I smutno mi jakoś...

Na szczęście 3.09 mamy wesele w bieszczadach i Piotrek bierze 2 dni wolnego więc troszkę tam odpoczniemy 🙂 🙂

Aha no i kiedy spotkanie w Warszawie??

Może niech każda, która jest chętna napisze mniej więcej kiedy może 🙂