Hello Martynka Czaro...Karmie i jeszcze nie pillam winka..Kolezanka,ktora ma dwie dziewczynki blizniaczki mowila mi,ze wieczorem moge smialo lampke winka wypic,ale po tym musze dwa razy odpompowac.I tak dzidzie spia cale nocki.I wtedy nad ranem normalnie karmic 🙂
Moj niusiu zasnal.Chwilke odpoczne i zabieram sie za prace...niewypakowane kartony po przeprowadzce jeszcze czekaja 🤪 Na dworze jeszcze ponuro,ale ma byc dzisiaj 29 stopni!
witajcie,
u nas pogoda jakas do dupy. wogole o co chodzi? leje a mialo byc upalnie 😮 co do nocek, to moje dziecko jest jakies dziwne. Jak Was tak czytam to mam wrazenie ze z Hania cos jest nie tak. My sie budzimy dwa razy w nocy na karmienie, no ale dzisiaj przeszla sama siebie. W zasadzie co godzinke miala jakas sprawe do mnie.. ehh
Ja winka nie pilam, ale gdzies czytalam ze mozna sie napic lampke czerwonego wina, jesli w ciagu nastepnych trzech godzin nie bedzie sie karmic. w innym przypadku nie trzeba wylewac mlesia. ja czasem jak Hania juz spi po kapaniu wieczornym pije mala szklaneczke zimnego piwesia.. i az watke mam w kolanach 🙃 Marinka wspulczuje samopoczucia po azalii.. wiem co czujesz bo ja popadalam w jakas depresje. A teraz okresik jak sprzed ciazy: 3-4 dni 🙃 wlasnie sie konczy. jupi!
Fijolek to jakaś masakra! Nie wiem co się ze mną dzieje. Nie krwawie na szczeście. Mam jakieś napady płaczu... Boziu, ratuuuuuuj!
no wiem wiem kochana. wspulczuje naprawde. ja to mialam jeszcze mdlosci i zawroty glowy. no i to krwawienie. a dlugo juz birzesz? bo mnie krwawienie pojawilo sie po 7-8 dniach.
Fijolek to jakaś masakra! Nie wiem co się ze mną dzieje. Nie krwawie na szczeście. Mam jakieś napady płaczu... Boziu, ratuuuuuuj!
no wiem wiem kochana. wspulczuje naprawde. ja to mialam jeszcze mdlosci i zawroty glowy. no i to krwawienie. a dlugo juz birzesz? bo mnie krwawienie pojawilo sie po 7-8 dniach.
Ahaaaaa czyli to może do mnie przyjść...(czytaj krwawienie) 🤢😮😞😞 Biorę 3dni...
no to trzymam kciuki zeby nie bylo. zeby wszystko bylo ok. no ale z tego co czytam w sieci to chyba kurna kazda krwawi. Moj lekarz odstawil mi wlasnie po krwawieniu i tym zlym samopoczuciu. badz dzielna! 😉
Witajcie! 🙂😘 U nas po tym jak karmiłam Hanię o 23.30 to obudziła się o 4... chciałam dać jej sztuczne ale ona za chiny nie chciała tego wypić 😮 może ruszyła 5ml ze stękaniem i wypluwaniem butelki :/ o 23.30 też marudziła ale jakos ją napoiłam a o tej 4 to już musiałam cycka wywalić 🤔 winka na pewno już w mlesiu nie było ale jadłam ciasto i sałatke jarzynową i o to sie troche martwie... Zasnęla po 5... bo troche mi fisiowała... 😜 A teraz obudziłyśmy się ok 8.40.... ALE DUCHOTA I OKROOOOPNA POGODA!!!! grzmi ały czas :/
Marinko współczuję Ci z tą Azalią.... ja już 2gie opakowanie bioręw i nic mi nie jest....
Fijolku a teraz bierzesz jakieś pigułki czy w ogóle inna kategoria antykoncepcji? Ja mam azalię i chciałam poczekać na następny okres żeby zacząć ją brać a tu okresu nie ma, jeden był w lipcu a teraz cisza 😞 więc chyba muszę sobie zrobić na wszelki wypadek test (choć to bardzo mało prawdopodobne, żebym była w ciąży) no i zacznę brać.
Fijolku a teraz bierzesz jakieś pigułki czy w ogóle inna kategoria antykoncepcji? Ja mam azalię i chciałam poczekać na następny okres żeby zacząć ją brać a tu okresu nie ma, jeden był w lipcu a teraz cisza 😞 więc chyba muszę sobie zrobić na wszelki wypadek test (choć to bardzo mało prawdopodobne, żebym była w ciąży) no i zacznę brać.
Jolu jest mi troszke na reke z ta azalia bo na razie nie chcialabym faszerowac sie hormonami. Wiec chwilowo gumisie. Ale jak sie okres pojawil to bedzie latwiej wyliczyc dni plodne.
A mam pytanie: wydawalo mi sie jak czytalam ulotke ze Azalie birze sie non stop nie czekajac na okres. A co Ci lekarz mowil? jak masz brac?
Ja w trakcie imprezy... 🙂 pozwoliłam sobie na lampkę wina, i mega kaloryczne, słodkie, czekoladowe ciasto!!!
Hania dostanie dwa razy NAN Pro 1 🙂 i wszyscy będą szczęśliwi 🙂
Ale Martysia ma śliczne zdjęcie 🙂 I ta czuprynka... ehhh 🙂 Chyba to często słyszycie, co? 😉
Jeeeeju! UWIELBIAM MOJE DZIECKO RANO!!! 🙂🙂 Jest radosna, uśmiechnięta! 🙂🙂 Chociaż wczoraj mimo, że bardzo mało spała w ciągu dnia... nie chciała w ogole spać... to była bardzo grzeczna.. 🙂 leżała na macie a ja posprzątałam, odkurzyłam, obiad zrobiłam, poprasowałam 🙂🙂 także mam nadzieję, że dziś też bedzie fajnie 🙂 Oby tylko to ciasto jejj nie zaszkodziło 🥴
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Antenka222_m
wszystkiego najpiękniejszego dla Hanulki ode mnie i Kubusia... 😘
justina1975_m
justina1975_m
justina1975_m
justina1975_m
Fijolek_m
u nas pogoda jakas do dupy. wogole o co chodzi? leje a mialo byc upalnie 😮
co do nocek, to moje dziecko jest jakies dziwne. Jak Was tak czytam to mam wrazenie ze z Hania cos jest nie tak. My sie budzimy dwa razy w nocy na karmienie, no ale dzisiaj przeszla sama siebie. W zasadzie co godzinke miala jakas sprawe do mnie.. ehh
Ja winka nie pilam, ale gdzies czytalam ze mozna sie napic lampke czerwonego wina, jesli w ciagu nastepnych trzech godzin nie bedzie sie karmic. w innym przypadku nie trzeba wylewac mlesia. ja czasem jak Hania juz spi po kapaniu wieczornym pije mala szklaneczke zimnego piwesia.. i az watke mam w kolanach 🙃
Marinka wspulczuje samopoczucia po azalii.. wiem co czujesz bo ja popadalam w jakas depresje. A teraz okresik jak sprzed ciazy: 3-4 dni 🙃 wlasnie sie konczy. jupi!
marinka_m
Fijolek_m
marinka_m
Ahaaaaa czyli to może do mnie przyjść...(czytaj krwawienie) 🤢 😮 😞 😞
Biorę 3dni...
justina1975_m
Fijolek_m
martyna_czaro_m
U nas po tym jak karmiłam Hanię o 23.30 to obudziła się o 4... chciałam dać jej sztuczne ale ona za chiny nie chciała tego wypić 😮 może ruszyła 5ml ze stękaniem i wypluwaniem butelki :/ o 23.30 też marudziła ale jakos ją napoiłam a o tej 4 to już musiałam cycka wywalić 🤔 winka na pewno już w mlesiu nie było ale jadłam ciasto i sałatke jarzynową i o to sie troche martwie... Zasnęla po 5... bo troche mi fisiowała... 😜
A teraz obudziłyśmy się ok 8.40.... ALE DUCHOTA I OKROOOOPNA POGODA!!!! grzmi ały czas :/
Marinko współczuję Ci z tą Azalią.... ja już 2gie opakowanie bioręw i nic mi nie jest....
dziekujemy za zyczonka 🙂 🙃
ide sie ogarnac i wroce 😘
jolajcik_m
Fijolek_m
Jolu jest mi troszke na reke z ta azalia bo na razie nie chcialabym faszerowac sie hormonami. Wiec chwilowo gumisie. Ale jak sie okres pojawil to bedzie latwiej wyliczyc dni plodne.
A mam pytanie: wydawalo mi sie jak czytalam ulotke ze Azalie birze sie non stop nie czekajac na okres. A co Ci lekarz mowil? jak masz brac?
ewelka_17_m
Jamargaretka_m
Kochana szalejesz.... winko, ciasto 🙂))))
Gość
martyna_czaro_m
😉
martyna_czaro_m
Chociaż wczoraj mimo, że bardzo mało spała w ciągu dnia... nie chciała w ogole spać... to była bardzo grzeczna.. 🙂 leżała na macie a ja posprzątałam, odkurzyłam, obiad zrobiłam, poprasowałam 🙂 🙂 także mam nadzieję, że dziś też bedzie fajnie 🙂 Oby tylko to ciasto jejj nie zaszkodziło 🥴
Jamargaretka_m
ewelka_17_m
martyna_czaro_m
marinka_m
Jamargaretka nie przeraził się w ogóle 🙂 Na początku takie zdziwienie w oczach a później sie śmiał 🙂